Liste 32 kuyumcular içinde Esenyurt

Fatma Akın

• Güncellendi: 2024-08-03

kuyumcular içinde Esenyurt ile ilgili en iyi listelerden derlendi, güvenilir web siteleri ve bloglar üzerinde titizlikle düzenlendi ve araştırıldı. Yunus Kuyumculuk, Baysel Kuyumculuk, NİL KUYUMCULUK (Asya), Aydın Kuyumculuk, Esenyurt Porsuk Kuyumculuk ve Döviz Change Office gibi öne çıkan seçenekleri içerir. Keşfetmeye hazır mısınız!

1.Yunus Kuyumculuk

Yunus Kuyumculuk
  • Değerlendirme: 5,0/5 (119 Review by google)
  • Adres:

    Mevlana, Yıldırım Beyazıt Cd. No: 32, 34515 Esenyurt/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    08:30 - 21:30

Yunus Kuyumculuk'ta sizi bekleyen eşsiz bir mücevher deneyimine hazır olun! Güler yüzlü ekibimiz, kusursuz hizmetiyle her adımda yanınızda olacak. Fiyatlarımızın uygunluğunu ve ürünlerimizin kalitesini keşfederken, kurumsal kimliğimize olan bağlılığımız sizi büyüleyecek.

Yalnızca Yunus Kuyumculuk'ta, zengin ürün yelpazemizden hayallerinizdeki parça için eşsiz bir yolculuğa çıkacaksınız. Her biri özenle seçilen mücevherlerimiz, stilinizi ve kişiliğinizi mükemmel bir şekilde yansıtacak. Siz değerli müşterilerimiz için, fiyatlarımızı en uygun seviyelerde tutarak, hayallerinizdeki mücevhere sahip olmanızı kolaylaştırıyoruz. Gelin ve Yunus Kuyumculuk'un benzersiz dünyasına dalın; hayallerinizi gerçeğe dönüştürmenin zamanı geldi!

2.Baysel Kuyumculuk

Baysel Kuyumculuk
  • Değerlendirme: 4,9/5 (206 Review by google)
  • Adres:

    Mehmet Akif Ersoy, 1919. Sk. No:8, 34000 Esenyurt/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    08:30 - 19:30

  • çeşitli ürün:

    Baysel kuyumculukta çok çeşitli ürünler bulabilirsiniz.

  • ürün kalitesi:

    Baysel kuyumculuk ürünlerinin kalitesi tartışmasızdır.

  • Müşteri hizmeti:

    Baysel kuyumculukta müşteri hizmetleri oldukça iyidir.

  • Fiyat aralığı:

    $ - $$$

  • özel nokta:

    "Herkesin bütçesine uygun altın fırsatı" sloganıyla özel nokta belirtilmiştir.

  • Olanaklar:

    Kredi kartı kabulü, Hediye paketleme, Özel tasarım hizmetleri, Takı tamiri, Altın alım satımı

Baysel Kuyumculuk, güleryüzlü ve yardımsever ekibiyle içinizdeki altın tutkusunu alevlendirecek bir kuyumcu. Yılların verdiği deneyim ve uzmanlıkla size en kaliteli ürünleri sunuyorlar.

Gönül rahatlığıyla takı seçebileceğiniz bu kuyumcuda, her bütçeye ve zevke uygun birbirinden şık tasarımlar sizi bekliyor. İster kendiniz için ister sevdikleriniz için özel bir hediye arıyor olun, Baysel Kuyumculuk'ta aradığınızı bulacağınızdan emin olabilirsiniz.

Daha fazla oku: Liste 20 restoranları içinde Esenyurt

3.NİL KUYUMCULUK (Asya)

"Her bütçeye uygun altın ve mücevher"

NİL KUYUMCULUK (Asya)
  • Değerlendirme: 4,8/5 (247 Review by google)
  • Adres:

    Saadetdere, Fevzi Çakmak Cd. No:52, 34513 Esenyurt/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:30 - 18:00

  • Çeşitli Ürünler:

    Çeşitli ürün yelpazesiyle her zevke hitap ediyor.

  • Ürün Kalitesi:

    Kaliteli ve dayanıklı ürünlerle müşteri memnuniyetini sağlıyor.

  • Müşteri Hizmetleri:

    Güler yüzlü ve yardımsever personeliyle mükemmel müşteri hizmeti sunuyor.

  • Fiyat Aralığı:

    $$

  • Olanaklar:

    Geniş ürün yelpazesi, Uygun fiyatlar, Kaliteli ürünler, Mükemmel müşteri hizmeti, Kolay erişilebilir konum

Nil Kuyumculuk'ta parıldayan mücevherler, güzelliklerine hayran bırakıyor. Her zevke hitap eden zengin koleksiyonuyla, hayalinizdeki mücevheri burada bulacağınıza emin olabilirsiniz.

Mert Bey'in güler yüzlü karşılamasıyla alışverişiniz keyfe dönüşüyor. Uzman ekibin yönlendirmeleriyle aradığınızı rahatlıkla bulabilir, kredi kartı veya EFT ile ödeme kolaylığından yararlanabilirsiniz. Nil Kuyumculuk'ta fiyatlar da yüzünüzü güldürecek. Fazladan eklemelerle sizi yormayan, uygun fiyatlardaki mücevherler, güzelliğinizi vurgulamanın mükemmel yolu olacak.

4.Aydın Kuyumculuk

Aydın Kuyumculuk
  • Değerlendirme: 4,4/5 (11 Review by google)
  • Adres:

    Balıkyolu, Balina Cd., 34510 Esenyurt/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 20:00

Aydın Kuyumculuk, şehrin kalbinde, Pazartesi pazarının başında yer alan ve nesiller boyu süren bir geleneğe sahip bir kuyumcudur. Yeşil Cami'nin az ilerisinde, kolayca bulunabilen merkezi konumu, onu hem yerel halk hem de ziyaretçiler için uğrak bir nokta haline getiriyor.

Mağaza, ustalıkla hazırlanmış altın, gümüş ve değerli taşlardan oluşan geniş bir takı koleksiyonuna ev sahipliği yapıyor. İster özel bir gün için çarpıcı bir parça ister günlük kullanım için zamansız bir mücevher arıyor olun, Aydın Kuyumculuk'ta ihtiyaçlarınıza uygun bir şey bulacağınızdan emin olabilirsiniz. Deneyimli kuyumcular, mükemmel mücevheri seçmenize yardımcı olmak ve kişiselleştirilmiş tasarımlar oluşturmak için burada. Aydın Kuyumculuk'u ziyaret edin ve ışıldayan hatıralarınızın bir parçası olacak değerli bir hazineyi keşfedin.

Daha fazla oku: Liste 25 kafeleri içinde Esenyurt

5.Esenyurt Porsuk Kuyumculuk ve Döviz Change Office

Esenyurt Porsuk Kuyumculuk ve Döviz Change Office
Esenyurt'un önde gelen kuyumcularından Porsuk Kuyumculuk, uzun yıllara dayanan tecrübesiyle en uygun fiyat garantisi sunuyor. Gerek kuyum alışverişleriniz, gerek döviz işlemleriniz için uğrayabileceğiniz Porsuk Kuyumculuk, geniş ürün yelpazesi ile her zevke hitap ediyor. Altın, gümüş, pırlanta gibi değerli metallerden oluşan birbirinden şık takı modelleriyle kendinizi veya sevdiklerinizi mutlu edebilir, özel günlerinizi Porsuk Kuyumculuk'un göz kamaştırıcı mücevherleriyle taçlandırabilirsiniz.

Porsuk Kuyumculuk, sadece ürün kalitesiyle değil, aynı zamanda müşteri memnuniyetine verdiği önemle de ön plana çıkıyor. Uzman kadrosuyla tüm sorularınıza içtenlikle cevap veren Porsuk Kuyumculuk, değişim ve iade işlemlerinde de müşterilerine özel fiyatlar uyguluyor. Ayrıca, döviz işlemlerinde de en uygun kurları sunan Porsuk Kuyumculuk, güvenilir ve hızlı hizmet anlayışıyla sizlere keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatıyor.

6.Emir Kuyumculuk

Emir Kuyumculuk
  • Değerlendirme: 5,0/5 (15 Review by google)
  • Adres:

    Mehterçeşme, Cumhuriyet Cd No:85, 34515 Esenyurt/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 20:00

Esenyurt'un kalbinde yer alan Emir Kuyumculuk, güvenilir ve kaliteli hizmetleriyle öne çıkan bir kuyumculuk mağazasıdır. Müşterilerine en uygun fiyatlarla satış, en yüksek fiyatlarla bozdurma imkanı sunan Emir Kuyumculuk, sektörde referans noktası haline gelmiştir.

Ziyaretimiz sırasında yaşadığımız temiz ve hoş alışveriş deneyimi, Emir Kuyumculuk'un müşteri memnuniyetine verdiği önemi gözler önüne serdi. Dürüst ve şeffaf yaklaşımı, güvenilir bir ticaret ortamı yaratırken, bol kazançlar ve hayırlı işler temennilerimizle mağazadan ayrıldık. Esenyurt'ta güvenilir ve kaliteli kuyumculuk hizmeti arayanların tek adresi Emir Kuyumculuk!

Daha fazla oku: Liste 15 oteller içinde Esenyurt

7.Akbatı Gold Kuyumculuk

Akbatı Gold Kuyumculuk
  • Değerlendirme: 5,0/5 (20 Review by google)
  • Adres:

    Koza, garanti koza, 1638. Sk. a blok no A iç kapı no 738, 34023 Esenyurt/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    08:30 - 20:00

Akbatı Gold Kuyumculuk'ta muhteşem bir alışveriş deneyimi sizi bekliyor. Mağazamızın özenle dekore edilmiş iç mekanı, kendinizi özel hissetmenizi sağlayacak. Güleryüzlü ve saygılı ekibimiz, ihtiyaçlarınızı anlayacak ve size en uygun ürünleri sunmak için özveriyle çalışacaktır.

En kaliteli altın ve mücevherleri, üstün işçilik ve benzersiz tasarımlarla sizlerle buluşturuyoruz. Kaliteli ürünlerimizin yanı sıra, uzman kadromuz size en doğru bilgileri verecek ve en iyi kararı vermenize yardımcı olacaktır. Güler yüzlü hizmet anlayışımızla, alışverişinizin keyifli ve unutulmaz bir deneyim olmasını garanti ediyoruz.

8.KALKAN KUYUMCULUK

KALKAN KUYUMCULUK
  • Değerlendirme: 5,0/5 (37 Review by google)
  • Adres:

    Mehterçeşme, Hacı Bayram Veli Cd No:112, 34515 Esenyurt/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 20:30

Altınlarınızın güvende ve içinizin rahat etmesini istiyorsanız, adresiniz KALKAN KUYUMCULUK olmalı. Dostane yaklaşımıyla sizleri karşılayan Kasım Bey ve ekibi, kuyumculuk sektöründe güvenin ve kalitenin adresi olarak karşımıza çıkıyor.

KALKAN KUYUMCULUK'ta, tüm altınlarınızı gönül rahatlığıyla emanet edebilirsiniz. Gerçek güleryüzlü hizmet anlayışıyla size en iyi şekilde yardımcı olan ekip, altın yatırımlarınızda da doğru kararlar vermeniz için size yol gösteriyor. Siz de altınlarınızı güvenilir ellere teslim etmek ve içinizin rahat etmesini istiyorsanız, KALKAN KUYUMCULUK'u tercih edin.

Daha fazla oku: Liste 15 barları içinde Esenyurt

9.BİRGOLD KUYUMCULUK

BİRGOLD KUYUMCULUK
Birgöld Kuyumculuk, ailemiz için vazgeçilmez bir kuyumcudur. Ömür Bey'in güler yüzlü desteği ve güvenilir yaklaşımı sayesinde tüm alışverişlerimizde gönül rahatlığıyla kendilerine başvuruyoruz. Müşteri odaklı hizmetleri ve kaliteli ürün seçenekleriyle Birgöld, kuyumculuk sektöründe güvenilir bir isim haline geldi.

Sıcak ve samimi atmosferi ile Birgöld Kuyumculuk, müşterilerini adeta aileden biri olarak karşılıyor. Her ihtiyaca uygun geniş ürün yelpazesi ve uzman kadrosu sayesinde, özel günlerinizi daha da anlamlı kılacak mükemmel parçaları burada bulabilirsiniz. Güvenilirliği ve müşteri memnuniyetine verdiği önemle Birgöld Kuyumculuk, kuyumculuk alanında doğru tercih arayan herkese tavsiye ettiğimiz bir işletmedir.

10.Diyar Kuyumculuk

Diyar Kuyumculuk
Diyar Kuyumculuk, altın yatırımlarınız ve nakit işlemlerinizde güvenebileceğiniz bir adres. Güleryüzlü ve uzman ekibi, altın alım satımında size en iyi desteği sunarken, nakit çekim işlemlerinizde de hızlı ve güvenilir bir hizmet sunuyor. Samimi ve sıcak ortamı ile Diyar Kuyumculuk, finansal işlemlerinizi gönül rahatlığıyla gerçekleştirebileceğiniz bir mekan.

Diyar Kuyumculuk'un fark yaratan özellikleriyle altın yatırımlarınızı değerlendirin, nakit ihtiyaçlarınızı kolayca karşılayın. Profesyonellik, güven ve samimiyetin buluştuğu bu adreste, finansal işlemleriniz keyifli bir deneyime dönüşüyor. Altın alırken doğru adres arayışınız sonuçlandı, Diyar Kuyumculuk ile tanışın, güvenli ve kazançlı yatırımlar yapmanın keyfini çıkarın!

11.Emka Kuyumculuk

Emka Kuyumculuk
Emka Kuyumculuk, sektörün rekabetçi fiyatlandırmasıyla öne çıkıyor. Ancak bu uygun fiyat politikası, kalitenin göz ardı edildiği anlamına gelmiyor. Aksine, Emka Kuyumculuk'un ürün gamı, zarafet ve kaliteyi bir arada sunan birbirinden şık tasarımlarla dikkat çekiyor.

Emka Kuyumculuk'ta alışveriş yapmak, sadece bir alışverişin ötesinde, sıcak bir dostluğa dönüşüyor. Personelin güler yüzlü ve samimi tavrı, her müşteriye özel ilgi gösterildiğini hissettiriyor. Esnaflığın gerçek anlamını yansıtan bu yaklaşım, Emka Kuyumculuk'u diğerlerinden ayırarak sizlere unutulmaz bir alışveriş deneyimi sunuyor.

12.KAYALAR KUYUMCULUK

KAYALAR KUYUMCULUK
  • Değerlendirme: 4,6/5 (50 Review by google)
  • Adres:

    Güzelyurt, Orhangazi Cd. No:5, 34515 Esenyurt/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 20:30

13.Cumali kuyumculuk

Cumali kuyumculuk
  • Değerlendirme: 4,8/5 (30 Review by google)
  • Adres:

    Battalgazi, Cumhuriyet Cd No:23, 34522 Esenyurt/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 20:00

14.Efla kuyumculuk

Efla kuyumculuk
  • Değerlendirme: 4,8/5 (39 Review by google)
  • Adres:

    Mehterçeşme, Hacı Bayram Veli Cd No:127-129 D:1, 34522 Esenyurt/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:30 - 20:00

15.Marmara Kuyumculuk

Marmara Kuyumculuk
  • Değerlendirme: 4,8/5 (28 Review by google)
  • Adres:

    Osmangazi, Papatya Cd. 20/A, 34550 Esenyurt/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 20:00

16.Esenyurt Kuyumcusu

Esenyurt Kuyumcusu
  • Değerlendirme: 4,2/5 (29 Review by google)
  • Adres:

    Esenyurt Merkez Mah, Doğan Araslı Blv., 34500 Esenyurt/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 19:30

17.HİRA KUYUMCULUK

HİRA KUYUMCULUK
  • Değerlendirme: 4,6/5 (63 Review by google)
  • Adres:

    Mehterçeşme, Ufuk Cd. No:57, 34515 Esenyurt/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 20:00

18.Alaçamlı Kuyumculuk

Alaçamlı Kuyumculuk
  • Değerlendirme: 5,0/5 (49 Review by google)
  • Adres:

    Namık Kemal, Fevzi Çakmak Cd. No:6/B, 34513 Esenyurt/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    10:00 - 19:30

19.Asil kuyumculuk

Asil kuyumculuk
  • Değerlendirme: 5,0/5 (36 Review by google)
  • Adres:

    Talatpaşa, Fatih Sultan Mehmet Cd. No 71/C, 34513 Esenyurt/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:30 - 20:30

20.Uğur Kuyumculuk

Uğur Kuyumculuk
  • Değerlendirme: 4,6/5 (34 Review by google)
  • Adres:

    Şehitler, Cumhuriyet Cd No:82/B, 34515 Esenyurt/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 19:30

21.Bahar Kuyumculuk

Bahar Kuyumculuk
  • Değerlendirme: 4,6/5 (54 Review by google)
  • Adres:

    CUMHURİYET MAH. NAZIM HİKMET BULVARI CONCEPTA PLAZA NO 91/1, ESENYURT İSTANBUL, 34515 ESENYURT/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:30 - 19:00

22.İpek Kuyumculuk

  • Değerlendirme: 4,8/5 (15 Review by google)
  • Adres:

    İnönü, 351. Sk., 34510 Esenyurt/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 20:00

23.PIRLANTA KUYUMCULUK

PIRLANTA KUYUMCULUK
  • Değerlendirme: 4,3/5 (10 Review by google)
  • Adres:

    Doğan Araslı Bulvarı Orion Park Evleri No:149 Dükkan:17, 34510 Esenyurt/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 20:00

24.ZARA KUYUMCULUK

  • Değerlendirme: 5,0/5 (35 Review by google)
  • Adres:

    Pınar Mah. 19 Mayıs Bulvarı Ak Towers Sitesi, No.89, 34510 Esenyurt/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 21:00

25.Yalçıntaş Kuyumculuk

  • Değerlendirme: 4,7/5 (35 Review by google)
  • Adres:

    Bağlarçeşme, Bağlar Çeşme Cad. No:69 D:71A, 34517 Esenyurt/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 20:30

26.KUYUMCU MEHMET ESENYURT İSTANBUL

KUYUMCU MEHMET ESENYURT İSTANBUL
  • Değerlendirme: 5,0/5 (7 Review by google)
  • Adres:

    Mehmet Akif Ersoy, Ufuk Cd. no6 B kapı no 2, 34000 Esenyurt/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 20:30

27.GÖLBAŞI KUYUMCULUK 1

GÖLBAŞI KUYUMCULUK 1
  • Değerlendirme: 4,9/5 (8 Review by google)
  • Adres:

    Üçevler, Pazar Yolu Cd. NO:61/C, 34513 Esenyurt/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    08:30 - 20:00

28.Balıkçı Gold Kuyumculuk

Balıkçı Gold Kuyumculuk
  • Değerlendirme: 3,6/5 (96 Review by google)
  • Adres:

    Sultaniye mahhalesi, Doğan Araslı Blv., 34510 Esenyurt/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    08:30 - 20:00

29.Esenyurt Kuyumcusu 2

Esenyurt Kuyumcusu 2
  • Değerlendirme: 3,9/5 (26 Review by google)
  • Adres:

    Yenikent, Doğan Araslı Blv. No:176, 34510 Esenyurt/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 19:30

30.Yetkin Kuyumculuk

Yetkin Kuyumculuk

31.Efe Kuyumculuk

Efe Kuyumculuk
  • Değerlendirme: 2,9/5 (43 Review by google)
  • Adres:

    İnönü, Kemalpaşa Cd, 34510 Esenyurt/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 20:00

32.Asımoğulları Kuyumculuk

Önerilen Yazı