Liste 11 kuyumcular içinde Nevşehir

Murat Çakır

• Güncellendi: 2024-08-21

kuyumcular içinde Nevşehir ile ilgili en iyi listelerden derlendi, güvenilir web siteleri ve bloglar üzerinde titizlikle düzenlendi ve araştırıldı. Uzer Sarrafiye Kuyumculuk, Atasay Özaltın, Özaltın Sarrafiye, özaltın kuyumculuk, Tesbihane Nevşehir, Sarraf Ömer Yolaç, EYİSA SİLVER gibi öne çıkan seçenekleri içerir. Keşfetmeye hazır mısınız!

1.Uzer Sarrafiye Kuyumculuk

Uzer Sarrafiye Kuyumculuk
  • Değerlendirme: 4,3/5 (102 Review by google)
  • Adres:

    Camicedit Mahallesi, Tahmis Caddesi Rasim Uzer İş Hanı No:74, 50200 Nevşehir, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 18:30

Uzer Sarrafiye Kuyumculuk, değerli eşyalarınızı güvenle emanet edebileceğiniz, güler yüzlü ve uzman esnafıyla hizmet veren bir işletmedir. Döviz ve altın işlemleriniz için tercih edebileceğiniz bu adreste, uygun fiyatlarla dilediğiniz işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Uzer Sarrafiye Kuyumculuk'ta, müşteri memnuniyeti her şeyden önce gelir. İlgi alaka, çeşitlilik ve güler yüzlü hizmet anlayışı, bu işletmeyi müşterileri için vazgeçilmez kılıyor. Özellikle Ali Bey'in yakın ilgisi ve yardımları, işlemlerinizi sorunsuz bir şekilde tamamlamanızı sağlıyor.

Daha fazla oku: Liste 13 kafeleri içinde Nevşehir

2.Atasay Özaltın, Özaltın Sarrafiye, özaltın kuyumculuk

Sarraflar Çarşısı'nda güvenilir adres

Atasay Özaltın, Özaltın Sarrafiye, özaltın kuyumculuk
  • Değerlendirme: 4,2/5 (190 Review by google)
  • Adres:

    SARRAFLAR ÇARŞISI NO:32, 50100 Nevşehir Merkez/Nevşehir, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 18:00

  • Çeşitli Ürünler:

    Altın, gümüş, pırlanta ve mücevher çeşitleri

  • Ürün Kalitesi:

    Yüksek kaliteli ve özgün tasarımlar

  • Müşteri Hizmetleri:

    Güler yüzlü ve bilgili personel

  • Fiyat Aralığı:

    $$ - $$$

  • Olanaklar:

    Kredi kartı kabulü, Hediye paketi, Özel tasarım hizmetleri, Takı tamiri ve bakımı, Sigortalı gönderim

Ataş Özaltın Sarrafiye, kuyumculukta güven ve kaliteyi bir araya getiriyor. Uzman ekibiyle sizi güler yüzle karşılayan Ataş Özaltın, geniş ve ferah mağazasında size konforlu bir alışveriş deneyimi sunuyor. Birden fazla personelin her köşede müşterilerle ilgilenmesi, kalabalığı fark ettirmeden, rahat bir ortam yaratıyor. Ataş Özaltın, güvenilirliği, mükemmel müşteri hizmetleri ve şık tasarımlarıyla sizleri bekliyor.

Altın ve mücevher denince akla gelen ilk isimlerden biri olan Ataş Özaltın, uzun yıllara dayanan tecrübesi ve uzman kadrosuyla sektörde lider konumda yer alıyor. Kaliteli ürünleri, uygun fiyatları ve güvenilir hizmetiyle müşterilerinin gönlünü kazanıyor. Ataş Özaltın'ın geniş ürün yelpazesinde herkesin zevkine ve bütçesine uygun parçalar bulunuyor. Mağazalarının ferah ve şık ambiyansı, alışveriş keyfinizi ikiye katlayacak. Kendinize veya sevdiklerinize özel bir hediye arıyorsanız, Ataş Özaltın'ın koleksiyonlarına mutlaka göz atmalısınız.

Daha fazla oku: Liste 30 restoranları içinde Nevşehir

3.Tesbihane Nevşehir

Tesbihane Nevşehir
  • Değerlendirme: 4,6/5 (78 Review by google)
  • Adres:

    Camicedit, Gazhane Cd. No:31/A, 50100 Nevşehir Merkez/Nevşehir, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 20:00

Tesbihane Nevşehir, alışveriş için Aradığınız her şeyi bulabileceğiniz bir adrestir. Mağazamızın geniş ürün yelpazesinde aradığınız her şeyi bulabilirsiniz.

İnternet sitemizde gördüğünüz ürünleri canlı olarak mağazamızda deneyebilir ve inceleyebilirsiniz. Mağazamızda internet sitemizde bulunmayan özel modeller de yer almaktadır. Böylece, hayalinizdeki ürünü bulma şansınız daha da artmaktadır. Tesbihane Nevşehir'de alışverişin keyfini çıkarın ve Aradığınız her şeyi kolayca bulun.

4.Sarraf Ömer Yolaç

Sarraf Ömer Yolaç
  • Değerlendirme: 4,9/5 (7 Review by google)
  • Adres:

    Camicedit Tahmis Cad./sarraflar Çarşısı No:13, 50040 Nevşehir Merkez/Nevşehir, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 19:00

Sarraf Ömer Yolaç'ın güvenilir ellerine kendinizi teslim ederek, altın alışverişlerinizi içiniz rahat bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Yıllara dayanan deneyimi ve sektördeki saygın duruşuyla Sarraf Ömer Yolaç, sizlere her zaman en doğru fiyatlarla hizmet verecektir.

Altın yatırımlarınızın değerini koruması ve güvenli bir şekilde saklanması için Sarraf Ömer Yolaç'ı tercih edin. Uzman ekibi ve modern teknolojisiyle sizlere en iyi hizmeti sunan Sarraf Ömer Yolaç, altın alışverişlerinizin tek adresi olmaya devam edecek. Bugün altın yatırımınızı güvenilir ellere emanet edin, yarınlarının tadını çıkarın.

5.EYİSA SİLVER

EYİSA SİLVER
EYİSA SİLVER'in kalitesiyle tanışın! Orijinal ve üstün işçilikle üretilen ürünlerimizle evinizin ışıltısını artırın. Yüksek standartlarımız ve detaylara gösterdiğimiz özen, her üründe kendini gösteriyor. Siparişiniz elinize ulaştığında, kalitemizin farkını siz de göreceksiniz. Güvenilir alışveriş deneyimi için EYİSA SİLVER'i tercih edin.

Müşteri memnuniyeti bizim önceliğimizdir. Ürünlerimizin kalitesi kadar ilgi ve alakalı hizmetlerimiz de sizi memnun edecek. Çağatay Bey gibi değerli müşterilerimizin memnuniyeti, bize güç veriyor. Tüm ürünlerimiz ve hizmetlerimizle herkese tavsiye edebileceğiniz bir adres olduğumuzu düşünüyoruz. Siz de kalitenin ve güvenin adresine gelerek, evinizin ışıltısını artırın!

6.Pamukçu Sarrafiye

  • Değerlendirme: 3,3/5 (16 Review by google)
  • Adres:

    Camicedit, Tahmis Cd. NO: 6, 50040 Nevşehir Merkez/Nevşehir, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    08:30 - 19:00

Pamukçu Sarrafiye'ye uğrayarak, altın yatırımınız için doğru adımı atabilirsiniz. Deneyimli ekibimiz, size altın fiyatları ve piyasa trendleri hakkında kapsamlı bilgi sunarak bilinçli kararlar almanızı sağlar. Üstün müşteri hizmetlerimizle, tüm sorularınıza içtenlikle yanıt verir, yatırım hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı oluruz. Siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için buradayız.

Altın yatırımı yaparken güvenilir bir adres arıyorsanız, Pamukçu Sarrafiye sizin için ideal bir seçimdir. Yıllardır süren tecrübemiz ve sayısız memnun müşterimiz, sektördeki güvenilirliğimizin kanıtıdır. Uzman kadromuz, size altın alım-satımında en uygun fiyatları sunarak yatırımlarınızdan maksimum kazanç elde etmenizi sağlar. Şimdi harekete geçin ve altın yatırımınız için güvenilir bir ortak olarak Pamukçu Sarrafiye'yi tercih edin.

7.Istanbul Bijuteri

Istanbul Bijuteri
  • Değerlendirme: 3,8/5 (32 Review by google)
  • Adres:

    2000 Evler, 36. Sk. No:22, 50300 Nevşehir Merkez/Nevşehir, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 19:00

İstanbul'un gözde semti Beyoğlu'nda yer alan Bijuteri, mücevher tutkunlarına hitap eden göz kamaştırıcı bir mağaza. Dükkânın vitrinleri, göz alıcı kolyelerden zarif küpelere, şık yüzüklerden gösterişli bileziklere kadar çok çeşitli takılarla süslenmiş durumda. İçeri girdiğinizde, her biri özenle sergilenmiş binlerce takı çeşidiyle karşılaşacaksınız. Altın, gümüş, pırlanta ve değerli taşlar gibi malzemelerin yanı sıra; modern, klasik, etnik ve daha birçok farklı stilde takı bulabilirsiniz.

Bijuteri'nin en büyük avantajlarından biri, uygun fiyatları. Her bütçeye uygun seçenekler sunan mağaza, mücevher tutkunları için mükemmel bir alışveriş noktası. Personelin güler yüzlü ve yardımsever tavrı, alışveriş deneyiminizi daha keyifli hale getiriyor. İster günlük kullanım için şık bir parça arıyor olun, ister özel bir gün için göz alıcı bir mücevher, Bijuteri'de hayalinizdeki takıyı bulacağınızdan emin olabilirsiniz.

8.Özyalçın Sarrafiye & Gümüş

Özyalçın Sarrafiye & Gümüş
  • Değerlendirme: 5,0/5 (2 Review by google)
  • Adres:

    Camicedit, Belediye Cd. No:4, 50100 Nevşehir Merkez/Nevşehir, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 19:00

Özyalçın Sarrafiye & Gümüş, güvenilir ve samimi esnaf yapısıyla, sarrafiye ihtiyaçlarınız için en doğru adres. Tecrübeli kadrosu ve güler yüzlü hizmet anlayışıyla, altın ve gümüş işlemlerinizi gönül rahatlığıyla gerçekleştirebilirsiniz. Dürüstlük ve şeffaflık ilkelerine bağlı çalışan Özyalçın Sarrafiye, her müşterisine özel ilgi ve alaka göstererek, memnuniyetinizi en üst seviyeye taşımaktadır.

Altın ve gümüş yatırımlarınız için güvenilir bir liman arayışındaysanız, Özyalçın Sarrafiye & Gümüş'ün uzman ekibinden profesyonel destek alabilirsiniz. Piyasa koşullarını yakından takip ederek, en uygun fiyatları sunan Özyalçın Sarrafiye, yatırımlarınızın değer kazanmasına yardımcı olacaktır. Güler yüzlü hizmet anlayışı ve güvenilir ticari ilişkileriyle, Özyalçın Sarrafiye & Gümüş, sarrafiye işlemlerinizde vazgeçilmez ortağınız olacaktır.

9.Lizay - Forum Kapadokya

Lizay - Forum Kapadokya
  • Değerlendirme: 4,8/5 (4 Review by google)
  • Adres:

    Bahçelievler, Mustafa Parmaksız Cd. No:56, 50200 Nevşehir Merkez/Nevşehir, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    10:00 - 22:00

Kapadokya'nın kalbinde yer alan Lizay - Forum Kapadokya, görkemli atmosferiyle sizi büyülü bir yolculuğa çıkarıyor. Modern ve şık tasarımı, her adımda estetik bir ziyafet vadediyor. Personelin olağanüstü nezaketi ve güler yüzü, sizi evinizde hissettirirken, ihtiyaçlarınıza en ince ayrıntısına kadar özen gösteriyorlar.

Lizay - Forum Kapadokya'da alışveriş deneyimi, bir keyif sefasına dönüşüyor. Personel, her türlü kolaylığı sağlamak için elinden geleni yaparak, size sorunsuz ve keyifli bir alışveriş ortamı sunuyor. Sanki ailenizden birileri gibi sıcak ve ilgililer, alışverişinizi unutulmaz bir anıya dönüştürüyorlar.

10.Kurtuluş Saat Gümüş Takı

Kurtuluş Saat Gümüş Takı
  • Değerlendirme: 5,0/5 (4 Review by google)
  • Adres:

    Camicedit, Lale Cd., 50200 Nevşehir Merkez/Nevşehir, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    08:30 - 20:30

11.Nevşehir Altınset Sedef Kuyumculuk

Nevşehir Altınset Sedef Kuyumculuk
  • Değerlendirme: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Camicedit, Tahmis Cd. No:1965, 50040 Nevşehir Merkez/Nevşehir, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:30 - 19:00

Önerilen Yazı