Liste 21 kuyumcular içinde Sultangazi

Fatma Akın

• Güncellendi: 2024-08-14

kuyumcular içinde Sultangazi ile ilgili en iyi listelerden derlendi, güvenilir web siteleri ve bloglar üzerinde titizlikle düzenlendi ve araştırıldı. ÖZŞAHİNLER KUYUMCULUK, Başak Kuyumculuk, VURALLAR ALTIN & DÖVİZ, Gold Takı Kuyumculuk, Mert Kuyumculuk gibi öne çıkan seçenekleri içerir. Keşfetmeye hazır mısınız!

1.ÖZŞAHİNLER KUYUMCULUK

ÖZŞAHİNLER KUYUMCULUK
  • Değerlendirme: 4,5/5 (109 Review by google)
  • Adres:

    Cebeci, 1. Cebeci Yolu No:16, 34270 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 18:30

ÖZŞAHİNLER KUYUMCULUK'ta ışıltılı bir dünyaya adım atın! Uzman kadromuz, özellikle de değerli Ahmet Bey, sizi karşılayacak ve mücevher arayışınızda size rehberlik edecek. Sultangazi'de kaliteli mücevheratın tek adresiyiz.

Zengin mücevher koleksiyonumuzda, her zevke ve bütçeye hitap eden parçalar bulacaksınız. İster ışıltılı bir pırlanta ister zarif bir altın kolye arayın, hayalinizdeki mücevheri mutlaka Özşahinler'de bulabilirsiniz. Uzman ekibimiz, size mükemmel parçayı seçmeniz için yardımcı olacak ve mücevherlerinizin yıllarca ışıltısını korumasını sağlayacaktır.

2.Başak Kuyumculuk

Başak Kuyumculuk
  • Değerlendirme: 4,9/5 (196 Review by google)
  • Adres:

    Uğur Mumcu, Eski Edirne Asf. No:602 D:A, 34265 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:30 - 19:30

Altın alışverişi için güvenilir ve müşteri odaklı bir adres mi arıyorsunuz? Başak Kuyumculuk'u ziyaret edin ve farkı hissedin. Burada, altın alım satımında üst düzey uzmanlık ve müşteri memnuniyetine verilen önemle karşılanacaksınız. Her sorunuza en ince ayrıntısına kadar cevap verilirken, kârınıza zararınıza kadar tüm hesaplamalar sizin için yapılır.

Başak Kuyumculuk'ta, eski veya yeni altın ayrımı yapılmaz. Her iki seçenek de en uygun fiyatlarla sunulur. Hatta eski altın için daha yüksek bir fiyat teklif edilebilir, çünkü müşteri memnuniyeti burada her şeyden önce gelir. Gözünüz kapalı alışveriş yapabilir, çünkü burada her işlem şeffaf ve güvenilir bir şekilde gerçekleştirilir. Altın alım satımında kaliteden ödün vermeyenler için Başak Kuyumculuk, doğru adrestir.

Daha fazla oku: Liste 21 kafeleri içinde Sultangazi

3.VURALLAR ALTIN & DÖVİZ

Altın ve döviz yatırımlarınız için güvenilir adres

VURALLAR ALTIN & DÖVİZ
  • Değerlendirme: 4,5/5 (382 Review by google)
  • Adres:

    50. Yıl, B Cad. No:43, 34265 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 19:30

  • Çeşitli Ürünler:

    Çok çeşitli altın ve döviz ürünleri

  • Ürün Kalitesi:

    Yüksek kaliteli ve güvenilir ürünler

  • Müşteri Hizmetleri:

    Mükemmel müşteri hizmetleri

  • Fiyat Aralığı:

    $$

  • Olanaklar:

    Güvenli kasa, Uzman danışmanlık, Piyasa takibi, Online işlemler, Şube ağı

VURALLAR ALTIN & DÖVİZ'de, parmakla gösterilecek kadar güleryüzlü müşteri temsilcilerimizle, evinizin konforunda hissedeceğiniz sıcak bir ortam sizi bekliyor.

Uzun yıllara dayanan tecrübemizle sizlere her zaman en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyoruz. VURALLAR ALTIN & DÖVİZ olarak, güveniniz ve memnuniyetiniz bizim için her şeyden önemli. Bu yüzden, beklentilerinizin ötesine geçmek ve kalitenin sınırlarını zorlamak için sürekli kendimizi geliştiriyor, yeniliklere açık oluyoruz.

4.Gold Takı Kuyumculuk

Gold Takı Kuyumculuk
  • Değerlendirme: 4,3/5 (12 Review by google)
  • Adres:

    75. Yıl, Fevzi Çakmak Cd. 24/A, 34260 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:30 - 19:30

Altın tutkunuz için en güvenilir adres Gold Takı Kuyumculuk'ta göz kamaştırıcı tasarımlarla tanışın. Her biri özenle işlenmiş ve parıldayan mücevherlerimiz, tarzınızı tamamlayarak size benzersiz bir ışıltı katacak.

Gold Takı Kuyumculuk'ta, müşteri memnuniyeti önceliğimizdir. İlgili ve güleryüzlü ekibimiz, hayalinizdeki mücevheri bulmanıza yardımcı olacak ve alışveriş deneyiminizi unutulmaz kılacaktır. Güvenli ve şeffaf hizmetimizle, takılarınıza gönül rahatlığıyla sahip olacaksınız. Gold Takı Kuyumculuk'u keşfedin ve altının büyüsüyle parıldayın!

Daha fazla oku: Liste 26 restoranları içinde Sultangazi

5.Mert Kuyumculuk

Mert Kuyumculuk
  • Değerlendirme: 4,7/5 (29 Review by google)
  • Adres:

    Zübeyde Hanım, Fevzi Çakmak Cd. No:55/B, 34260 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:30 - 19:00

Mert Kuyumculuk'un kapısından içeri adım attığınızda, içinizi ısıtacak bir karşılama sizi bekliyor. Gözlerinizi kamaştıran, birbirinden özel tasarımlara sahip altın ve mücevherler, aklınızı başınızdan alacak. Personelin güler yüzü ve engin bilgisi sayesinde, beğendiğinizden çok daha fazlasıyla çıkacaksınız buradan. Trendleri yakından takip eden Mert Kuyumculuk, sevdiklerinize verebileceğiniz en şık ve anlamlı hediyeleri sizlere sunuyor.

Özel günlerinizde eşinizi mutlu etmek istiyorsanız, doğru adrestesiniz. Mert Kuyumculuk'un eşsiz koleksiyonları arasında, kalbinizi çalacak ve sevdiğinizin yüzünde kocaman bir gülümseme oluşturacak mükemmel parçayı mutlaka bulacaksınız. Profesyonel ekibin yardımıyla, hayalinizdeki mücevheri gerçeğe dönüştürmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Mert Kuyumculuk'ta, kalite ve güvenin adresi sizleri bekliyor.

6.Canan Kuyumculuk

Canan Kuyumculuk
  • Değerlendirme: 4,0/5 (15 Review by google)
  • Adres:

    Yunus Emre, Adem Yavuz Cd. No:14, 34260 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:30 - 19:00

Altın almak için gittiğim Canan Kuyumculuk'un kapanmasına bir saat kala vardım. Ancak, kartla çekim yapamayacaklarını söylediler. Yakınlardaki bir ATM'den para çekmek için ayrıldım. Döndüğümde, dükkanı kapatmışlardı. Sözde esnaf, müşteriye saygı duymayı öğrenmeli.

Mahallenizin deneyimli ve güleryüzlü esnafı her zaman yanınızda. İhtiyaçlarınız için güvenebileceğiniz, müşteri memnuniyetini ön planda tutan esnaflarımız, sizlere en iyi hizmeti sunmaya hazır.

Daha fazla oku: Liste 24 barları içinde Sultangazi

7.İkra Kuyumculuk (Sultangazi)

İkra Kuyumculuk (Sultangazi)
  • Değerlendirme: 4,0/5 (21 Review by google)
  • Adres:

    Sultançiftliği, Yenimahalle Durağı, Eski Edirne Asf. 583/B, 34265 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 19:00

Sultangazi'nin tek kuyumcusu İkra Kuyumculuk'ta, güler yüzlü ve çözüm odaklı sahibi Muhammed Bey, müşterilerine altın konusunda uzman danışmanlık sunuyor. Kaliteli ve şık tasarımlarıyla öne çıkan İkra Kuyumculuk, sevdiklerinize özel günlerde unutulmaz hediyeler seçmeniz için ideal bir adres.

İkra Kuyumculuk'ta, her bütçeye ve zevke uygun altın takılar bulabilirsiniz. Bilekliklerden kolyelere, küpelerden yüzüklerine kadar geniş bir ürün yelpazesi sunan mağaza, altın yatırımı yapmak isteyenler için de güvenilir bir seçenek oluşturuyor. Şeffaf ve dürüst yaklaşımıyla müşterilerinin gönlünü fetheden İkra Kuyumculuk, altın alışverişi için doğru adresiniz.

8.Onur kuyumculuk A.Ş

Onur kuyumculuk A.Ş
  • Değerlendirme: 4,2/5 (20 Review by google)
  • Adres:

    50. Yıl, B Cad. No:44/C, 34265 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 19:30

Onur Kuyumculuk'ta sizleri bekleyen birbirinden özel koleksiyonlar, gözlerinizi kamaştıracak. İşçilikleriyle ağızları açık bırakan tasarımlar, bütçenize uygun fiyatlarla sizi bekliyor. Halim ve Kaan Bey'in samimiyetle karşıladığı bu kuyumcudan ayrılmak istemeyeceksiniz.

Onur Kuyumculuk, güvenilir bir alışverişin adresi. Güler yüzlü ve ilgili personelleri, her türlü ihtiyacınızda yanınızda. Fiyatları sizi uçurmayacak, dürüstlüğüyle gönlünüzü kazanacak. Aradığınız her şeyi bulabileceğiniz bu kuyumcuda, gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.

9.Elif Kuyumculuk

Elif Kuyumculuk
  • Değerlendirme: 4,4/5 (32 Review by google)
  • Adres:

    Sultançiftliği, 50. Yıl Mah., O Cad. No:35, 34110 İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 19:00

Sultangazi'nin güvenilir kuyumcularından Elif Kuyumculuk, yıllardır süren deneyimi ve uzmanlığıyla öne çıkıyor. Annelerimizin bileziklerini aldığı bu değerli kuyumcu, düğün alışverişlerinizde de yanınızda. Abilerinizin güler yüzlü yardımıyla, hayallerinizdeki takılara kavuşmak artık çok kolay.

Elif Kuyumculuk'un samimi ortamı ve güvenilir ekibi, düğün telaşınızı keyfe dönüştürüyor. Uzman kuyumcularımız, size özel tasarımlar yaparak en özel gününüzü unutulmaz kılıyor. Gelinliklerinize ve damatlıklarınıza en çok yakışan takıları, Elif Kuyumculuk'ta bulacağınıza emin olun.

10.Koc Kuyumculuk

Koc Kuyumculuk
  • Değerlendirme: 4,4/5 (14 Review by google)
  • Adres:

    Cebeci, 1. Cebeci Yolu no8/c, 34270 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 19:30

Hasan Abi'nin kuyumcu dükkânına adım attığınızda, adeta bir aile sıcaklığıyla karşılanıyorsunuz. Hasan Abi'nin esnaflıkta yarım asrı aşkın deneyimi ve müşterilerine verdiği önem, onu bu sektörün güvenilir bir ismi haline getirmiş durumda. Her daim güler yüzlü ve yardımsever olan Hasan Abi, takı alışverişinizi keyifli bir deneyime dönüştürüyor.

Koc Kuyumculuk, yüksek kaliteli takıların yanı sıra güvenilirliği ve müşteri memnuniyetine verdiği önemle de bilinen bir işletme. Hasan Abi'nin uzman ekibi, size en uygun takıyı seçmeniz için özenle yardımcı oluyor. İster özel günleriniz için ister günlük kullanımınız için olsun, Koc Kuyumculuk'ta hayalinizdeki takıyı bulacağınızdan emin olabilirsiniz. Üstelik Hasan Abi'nin samimiyeti ve uygun fiyat politikasıyla alışverişiniz de çok keyifli geçecek.

11.TEK OSMANLI KUYUMCULUK

TEK OSMANLI KUYUMCULUK
  • Değerlendirme: 4,7/5 (11 Review by google)
  • Adres:

    Cebeci, 1. Cebeci Yolu No:32 D:34, 34270 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 19:00

Tek Osmanlı Kuyumculuk'un uzman ekibi, her müşterisine özel ilgi göstererek, en uygun fiyatlarla en geniş ürün yelpazesini sunuyor. İster özel bir mücevher arıyor olun, ister günlük takılar, Tek Osmanlı Kuyumculuk'ta her zevke ve bütçeye uygun seçenekler bulabilirsiniz.

Zengin bilgi birikimine sahip kuyumcularımız, size en iyi kararı vermeniz için rehberlik edecek, bilinçli bir alışveriş deneyimi yaşamanızı sağlayacaktır. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan Tek Osmanlı Kuyumculuk'ta, hayallerinizdeki mücevherlere ulaşmak artık çok kolay. Bugün ziyaret edin, benzersiz mücevherlerle tarzınızı tamamlayın ve uygun fiyatlarla lüksün keyfini çıkarın.

12.Aytaç Kuyumculuk

Aytaç Kuyumculuk
  • Değerlendirme: 5,0/5 (12 Review by google)
  • Adres:

    50. Yıl, Orhangazi Cd no42A, 34265 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 19:30

13.Haktan Kuyumculuk

Haktan Kuyumculuk
  • Değerlendirme: 4,9/5 (21 Review by google)
  • Adres:

    İsmetpaşa, Eski Edirne Asf. No:665 D:A, 34270 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 19:00

14.Vip Kuyumculuk Sultangazi

Vip Kuyumculuk Sultangazi
  • Değerlendirme: 5,0/5 (16 Review by google)
  • Adres:

    Uğur Mumcu, Sultan Town AVM, Atatürk Blv No:54 D:1A, 34882 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    10:00 - 22:00

15.Dörtyol Merkez Kuyumcusu (DMK)

  • Değerlendirme: 4,0/5 (96 Review by google)
  • Adres:

    75. Yıl, Fevzi Çakmak Cd. No:40, 34260 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 19:00

16.Meren Kuyumculuk

  • Değerlendirme: 4,9/5 (26 Review by google)
  • Adres:

    Cebeci, 1. Cebeci Yolu No:48/A, 34270 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 18:30

17.Şimşek Kuyumculuk

Her bütçeye ve ihtiyaca uygun ürünler.

Şimşek Kuyumculuk
  • Değerlendirme: 4,9/5 (261 Review by google)
  • Adres:

    Cebeci, 1. Cebeci Yolu 58/A, 34270 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 19:00

  • Çeşitli Ürünler:

    Çok çeşitli ürün yelpazesi, her zevke uygun seçenekler.

  • Ürün Kalitesi:

    Yüksek kaliteli malzemeler ve işçilik, uzun ömürlü ürünler.

  • Müşteri Hizmetleri:

    Yardımsever ve bilgili personel, memnun edici bir alışveriş deneyimi.

  • Fiyat Aralığı:

    $ - $$$

  • Olanaklar:

    Geniş ve ferah mağaza, Deneyimli kuyum ustaları, Özel tasarım hizmetleri, Hediye paketleme, Kolay erişim ve park yeri

18.Esentepe Kuyumculuk

Esentepe Kuyumculuk
  • Değerlendirme: 4,7/5 (7 Review by google)
  • Adres:

    Esentepe, Şht. Eyüp Gönen Cd No:64, 34265 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    10:00 - 19:00

19.Sultan Kuyumculuk

  • Değerlendirme: 3,5/5 (11 Review by google)
  • Adres:

    Cebeci, Eski Edirne Asf. No:666, 34270 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 19:00

20.Hep Altın Kuyumculuk Pırlanta & Saat

Hep Altın Kuyumculuk Pırlanta & Saat
  • Değerlendirme: 3,8/5 (25 Review by google)
  • Adres:

    Uğur Mumcu Mahallesi Muhsi Yazıcıoğlu Caddesi, Sokak No:68/A No: 2281, 34265 Sultangazi, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:30 - 20:00

21.Aktaşlar Kuyumculuk

Aktaşlar Kuyumculuk
  • Değerlendirme: 5,0/5 (6 Review by google)
  • Adres:

    Cebeci, 1. Cebeci Yolu No:36, 34270 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 19:30

Önerilen Yazı