Liste 27 perde mağazaları içinde Ümraniye

Hasan Demir

• Güncellendi: 2024-08-11

perde mağazaları içinde Ümraniye ile ilgili en iyi listelerden derlendi, güvenilir web siteleri ve bloglar üzerinde titizlikle düzenlendi ve araştırıldı. Taç Ümraniye Tuncay Perde, Curtain Home, Şerifali Perde, Tuğba perde tasarım, Trend Home Perde gibi öne çıkan seçenekleri içerir. Keşfetmeye hazır mısınız!

1.Taç Ümraniye Tuncay Perde

Perde konusunda uzman kadrosuyla hizmet verirler.

Taç Ümraniye Tuncay Perde
  • Değerlendirme: 4,9/5 (289 Review by google)
  • Adres:

    Yamanevler, Alemdağ Cd No:153 D:A, 34768 Ümraniye/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 20:00

  • Çeşitli Ürünler:

    Her türlü perde çeşidini bulabilirsiniz.

  • Ürün Kalitesi:

    Kaliteli ve dayanıklı ürünler sunarlar.

  • Müşteri Hizmetleri:

    Müşteri memnuniyetine önem verirler.

  • Fiyat Aralığı:

    $$ - $$$

  • Olanaklar:

    Geniş ürün yelpazesi, Kaliteli malzemeler kullanımı, Deneyimli ve profesyonel ekip, Uygun fiyatlar, Hızlı ve güvenilir teslimat

Ev dekorasyonunuzun vazgeçilmezi perdeleriniz için Taç Ümraniye Tuncay Perde'ye uğramadan geçmeyin! Tuncay Bey ve ekibinin güler yüzlü ilgisi ve profesyonellikleriyle perde seçimi keyifli bir deneyime dönüşüyor.

Zengin perde koleksiyonumuz arasından, evinizin dekorasyonuna kusursuz uyum sağlayacak perdeyi bulmanız hiç zor olmayacak. Dostane ve yardımsever tavırlarıyla Perihan Hanım ve Tuncay Bey, hayalinizdeki perdeyi gerçeğe dönüştürmek için yanınızda olacaklar. Hızlı ve kaliteli hizmet anlayışımızla, evinizin gözdesi perdeye kavuşmanız kısa sürecek.

2.Curtain Home

Curtain Home
  • Değerlendirme: 5,0/5 (17 Review by google)
  • Adres:

    Yukarı Dudullu, 5. Cd. No:12, 34775 Ümraniye/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 20:00

Güleryüzlü ve güvenilir ekibiyle, Curtain Home, kalitenin adresidir. Zaman kavramına gösterdikleri hassasiyet, iş ahlaklarının bir göstergesidir.

Gökmen Bey ve Hatice Hanım'ın ilgisi, evinizin görselini muhteşem bir şölene çevirecek. İşini hakkıyla yapan bu ekibi, içiniz rahat bir şekilde tavsiye edebilirsiniz. Curtain Home, ev dekorasyonunda aradığınız her şey ve çok daha fazlası. Evinizde harikalar yaratsınlar, siz de keyfini çıkarın!

Daha fazla oku: Liste 29 kafeleri içinde Ümraniye

3.Şerifali Perde

Şerifali Perde
  • Değerlendirme: 5,0/5 (19 Review by google)
  • Adres:

    Tatlısu, Turgut Özal Blv No :62 D:2, 34775 Ümraniye/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    08:30 - 20:30

Şahane perdelerinizle evinize benzersiz bir hava katmak için Şerifali Perde'yi tercih edin! Hızlı teslimat ve güler yüzlü hizmetimizle müşteri memnuniyetini her şeyin üstünde tutuyoruz. Geniş ürün yelpazemizden dilediğinizi seçerek evinizi dekore edebilir, şıklığın ve estetiğin keyfini çıkarabilirsiniz.

Şerifali Perde olarak, müşteri odaklı hizmet anlayışımızla satış odaklı yaklaşımlardan uzak duruyoruz. Her türlü perde uygulamasını titizlikle gerçekleştirir, hayallerinizdeki perdeye kavuşmanız için elimizden geleni yaparız. Uzman ekibimizle kusursuz ölçümler alır, perdelerinizi özenle diker ve evinizin her köşesine mükemmel bir uyumla yerleştiririz. Şerifali Perde ile evinizin dekorasyonu bir sanat eseri haline gelsin!

4.Tuğba perde tasarım

Tuğba perde tasarım
  • Değerlendirme: 4,9/5 (20 Review by google)
  • Adres:

    Çamlık mah ikbal caddesi no128c, 34774 Ümraniye/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 20:30

Tuğba Perde Tasarım Evrenbey ile mekanlarınıza şıklık katın! Deneyimli ekibimizle, hayallerinizdeki perde tasarımlarını gerçeğe dönüştürüyoruz. Zengin kumaş seçenekleri ve özenle işlenmiş detaylarımızla evlerinize ve ofislerinize benzersiz bir dokunuş getiriyoruz.

Ücretsiz keşif hizmetimizle mekanlarınızı inceliyoruz, renk ve desen uyumunu sizinle birlikte belirliyoruz. Geniş model yelpazemiz arasından seçim yaparak dekorasyonunuza mükemmel uyumu yakalıyoruz. Uygun fiyatlarımızla her bütçeye hitap ediyoruz. Tuğba Perde Tasarım Evrenbey ile mekanlarınıza estetik ve konforu bir arada sunuyoruz. Bizi arayın, hayallerinizdeki perdelere kavuşun!

Daha fazla oku: Liste 18 barları içinde Ümraniye

5.Trend Home Perde

Trend Home Perde
  • Değerlendirme: 5,0/5 (16 Review by google)
  • Adres:

    Atakent, Alemdağ Cd no:316/A, 34760 Ümraniye/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 19:30

Trend Home Perde'nin nezaket dolu, ilgili ekibi, perde ihtiyaçlarınızda size sabırla yardımcı olarak her bütçeye uygun mükemmel perde çözümlerini sunuyor. Uzman kadromuz, hayallerinizdeki mekanları gerçeğe dönüştürmek için güvenilir ve titiz bir işçilikle çalışıyor.

6.İstanbul Mekanik Perde Sistemleri & Smart Perde

İstanbul Mekanik Perde Sistemleri & Smart Perde
  • Değerlendirme: 4,7/5 (49 Review by google)
  • Adres:

    İnkılap, Fevzi Paşa Cd. No:57 A, 34768 Ümraniye/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    00:00 - 06:00

İstanbul'un görkemli mekanlarında şıklığı ve konforu bir arada sunan Mekanik Perde Sistemleri ile tanışın. Son teknolojiyle donatılmış akıllı perde çözümleriyle evinizi veya iş yerinizi baştan yaratın.

Smart Perde ailesinin özel uygulamalarıyla perde kontrolü artık parmaklarınızın ucunda. Evinizden veya ofisinizden uzaktayken bile perdelerinizi akıllı telefonunuzdan ayarlayın, güneş ışığının keyfini çıkarın veya gizliliğinizi koruyun. Yüksek kaliteli malzemeleri ve kusursuz işçiliğiyle Mekanik Perde Sistemleri, mekanlarınıza değer katar ve yaşam alanlarınızı benzersiz bir konfora dönüştürür.

Daha fazla oku: Liste 25 restoranları içinde Ümraniye

7.Vual Perde Modoko

Vual Perde Modoko
  • Değerlendirme: 4,8/5 (52 Review by google)
  • Adres:

    Yukarı Dudullu, 5. Cd. Mobilyacılar Sitesi No:289, 34775 Ümraniye/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 19:00

Vual Perde Modoko'da, hayallerinizdeki perdeye kavuşmak artık çok kolay! Uzman ekibimizle birlikte, evinizin atmosferini değiştirecek, size özel perde tasarımları gerçekleştiriyoruz. İster klasik, ister modern, ister lüks perde modelleri arıyor olun, Vual Perde Modoko'da aradığınızı bulacağınızdan emin olabilirsiniz.

Kaliteden ödün vermeden, en uygun fiyatlarla perde hizmetleri sunarak müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz. Profesyonel ekibimiz, perde seçiminden ölçü alımına, montajından temizliğine kadar her aşamada yanınızda oluyor. Vual Perde Modoko olarak, evinizin en şık ve zarif tamamlayıcısı olmak için sabırsızlanıyoruz. Bizi ziyaret edin, hayallerinizdeki perdelere kavuşun!

8.PERA PERDE SISTEMLERİ

PERA PERDE SISTEMLERİ
  • Değerlendirme: 5,0/5 (26 Review by google)
  • Adres:

    İnkılap, Ceren Sk. No 18-A, 34576 Ümraniye/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    08:30 - 18:40

Ev dekorasyonunuzda estetik ve konforu bir arada sunan Pera Perde Sistemleri, evinizin her köşesine zarafet ve işlevsellik katıyor. Geniş ürün yelpazesiyle her stile ve ihtiyaca uygun perde ve jaluzi modelleri, evinizi hayallerinizdeki yaşam alanına dönüştürüyor. Pera Perde'nin uzman ekibi, satış öncesi ve sonrası desteğiyle size en uygun çözümü bulmanızda yardımcı oluyor ve evinizin her anında memnuniyetinizi garanti ediyor.

Aradığınız kaliteyi ve şıklığı Pera Perde Sistemleri'nde bulacaksınız. Ev dekorasyonunuz için en doğru adresten, yüksek kaliteli malzemelerden üretilen, uzun ömürlü ve estetik perde ve jaluzi modelleriyle evinizin atmosferini değiştirin. Pera Perde ile evinizin her köşesi, sizin zevkinizi ve tarzınızı yansıtan, huzurlu ve konforlu bir yaşam alanına dönüşecek.

Daha fazla oku: Liste 18 oteller içinde Ümraniye

9.RD PERDE SANATI / RECEP DEMİRÖZ

RD PERDE SANATI / RECEP DEMİRÖZ
  • Değerlendirme: 4,8/5 (17 Review by google)
  • Adres:

    Atatürk Mh.Fatih Sultan Mehmet Cad, Erdoğdu Sok. no: 1/B, 34400 Ümraniye/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 18:00

Perde sanatının ustalarından Recep Demiröz, Ümraniye Çarşı'nın kalbinde, Era Palace Otelimizin perdelerini titizlikle tasarladı ve titizlikle işledi. Her bütçeye uygun geniş perde yelpazesi arasından, отеlimizin ihtişamına uygun, zarif ve işlevsel perdeler seçtik. Recep Usta'nın yönlendirmeleri ve fikirleriyle, mekanımızın atmosferi bambaşka bir havaya büründü.

Recep Demiröz'ün perde sanatına olan tutkusu ve profesyonelliği, her detayda kendini gösteriyor. Yüksek kaliteli kumaşlardan özenle işlenen perdelerimiz, otelimize hem estetik bir dokunuş kattı, hem de konuklarımıza rahat ve konforlu bir ortam yarattı. Era Palace Otelimizde, perde seçiminizde emin ellerdesiniz. Çünkü Recep Usta, perde sanatının inceliklerini biliyor ve mekanınız için en doğru perdeyi tasarlıyor.

10.Yiğit Perde Ümraniye

Yiğit Perde Ümraniye
  • Değerlendirme: 4,5/5 (13 Review by google)
  • Adres:

    Atatürk, Çavuşbaşı Cd. No:49C, 34762 Ümraniye/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 19:30

Ev dekorasyonunun olmazsa olmazı perdeler, Yiğit Perde Ümraniye'de sizleri bekliyor! Klasikten moderne, her tarza hitap eden geniş ürün yelpazesiyle hayalinizdeki perdelere kavuşmanız artık çok kolay. Üstelik standart ölçülerin yanı sıra özel tasarım seçenekleriyle evinizin benzersizliğine benzersiz perdeler ekleyebilirsiniz. Kaliteli kumaşları ve güvenilir işçiliğiyle Yiğit Perde, evinizi güzelleştirirken içinizi rahatlatacak.

Yeni bir yuva kurmanın heyecanını yaşıyorsanız veya evinizi yenileme planları yapıyorsanız, perde arayışınızı Yiğit Perde Ümraniye ile sonlandırın. Tecrübeli ekibiyle Doğan Bey, perde seçiminden montajına kadar her adımda size eşlik edecek. Eşinizle birlikte hayalini kurduğunuz ev dekorasyonuna, Yiğit Perde'nin şık ve kaliteli perdeleriyle son noktayı koyun. Şimdi iletişime geçin ve mekanınızı güzelleştiren perdelerin keyfini çıkarın!

11.İK TASARIM PERDE

İK TASARIM PERDE
  • Değerlendirme: 4,9/5 (42 Review by google)
  • Adres:

    Namık Kemal, Sütçü İmam Cd. no46 A, 34764 Ümraniye/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    08:00 - 20:00

Günümüzde perde seçimi, mekanların dekorasyonunun vazgeçilmez bir parçası haline geldi. İK Tasarım Perde, tam da bu noktada devreye girerek hayallerinizdeki mekanları gerçeğe dönüştürüyor. Uzman kadrosuyla birlikte evinizin veya ofisinizin ihtiyaçlarına göre özel tasarım perdeler sunuyorlar. Geniş ürün yelpazeleri sayesinde, her zevke ve dekorasyona uygun perdeyi bulmanız mümkün.

Tecrübeli ekibi, perde seçimi ve montajı konularında sizlere kusursuz hizmet veriyor. Kaliteli malzemeler kullanarak ürettikleri perdeler, hem şık hem de dayanıklı. İK Tasarım Perde ile evinizi veya ofisinizi güzelleştirirken, aynı zamanda konfor ve estetiği bir arada bulacaksınız. Uzman kadrosunun yardımıyla hayallerinizdeki mekanı yaratmaya hazır olun!

12.Vera Deluxe perde

Vera Deluxe perde

13.İnanç Tül & Perde

İnanç Tül & Perde
  • Değerlendirme: 5,0/5 (21 Review by google)
  • Adres:

    Atatürk, Estergon Cd. No:1, 34764 Ümraniye/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    10:00 - 18:00

14.İlhanlar perde

İlhanlar perde
  • Değerlendirme: 4,7/5 (30 Review by google)
  • Adres:

    Cemil Meriç, Alemdağ Cd No:289 b, 34771 Ümraniye/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 20:00

15.PAGOSA PERDE - DUVAR KAĞIDI

  • Değerlendirme: 5,0/5 (47 Review by google)
  • Adres:

    Atatürk mahallesi alemdağ caddesi, Erkul Sk. no:6/a, 34764 Ümraniye/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    10:00 - 20:00

16.Gold Perde

Gold Perde
  • Değerlendirme: 4,7/5 (10 Review by google)
  • Adres:

    Atatürk, Sütçü İmam Caddesi, Zafer Sk. 16/A, 34764 Ümraniye/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 19:00

17.Telabianca Perde & Kumaş & Duvar Kağıdı

  • Değerlendirme: 5,0/5 (35 Review by google)
  • Adres:

    Yukarı Dudullu, 2. Cd. Mobilyacılar Sitesi No:309, 34755 Ümraniye/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 19:00

18.Aras Perde

  • Değerlendirme: 4,8/5 (15 Review by google)
  • Adres:

    Atatürk, Çavuşbaşı Cd. No:50, 34764 Ümraniye/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 20:00

19.Ümraniye Asil Perde Home Collection

Ümraniye Asil Perde Home Collection
  • Değerlendirme: 5,0/5 (15 Review by google)
  • Adres:

    Atatürk, Çavuşbaşı Cd. No:58, 34764 Ümraniye/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 20:00

20.Uygun Perde Montajcısı

Uygun Perde Montajcısı
  • Değerlendirme: 4,9/5 (9 Review by google)
  • Adres:

    Yukarı Dudullu, 5. Cd. Mobilyacılar Sitesi no 289, 34567 Ümraniye/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    24 saat açık

21.Perde Dikimi - Dizayn Perde

Perde Dikimi - Dizayn Perde
  • Değerlendirme: 4,9/5 (8 Review by google)
  • Adres:

    İnkılap, Vatan Cd. No:67/B, 34768 Ümraniye/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    08:00 - 20:00

22.Perde Evi

Perde Evi
  • Değerlendirme: 5,0/5 (9 Review by google)
  • Adres:

    Altınşehir, Doğanevler Cd. 21B, 34775 Ümraniye/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 19:30

23.Beyaz perde

Beyaz perde
  • Değerlendirme: 2,0/5 (20 Review by google)
  • Adres:

    İstiklal, Alemdağ Cd 252 B, 34762 Ümraniye/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    10:30 - 19:30

24.Akpinar perde (ömer Akpinar)

  • Değerlendirme: 5,0/5 (6 Review by google)
  • Adres:

    Namık Kemal, Sütçü İmam Cd. No:106, 34762 Ümraniye/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 21:00

25.PERFON PERDE

PERFON PERDE
  • Değerlendirme: 5,0/5 (2 Review by google)
  • Adres:

    Armağanevler Mahallesi 23 Nisan Caddesi, Sırt Sk. No:71, 34760 Ümraniye/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    08:30 - 20:00

26.Narin Perde Ümraniye

Narin Perde Ümraniye
  • Değerlendirme: 5,0/5 (1 Review by google)
  • Adres:

    Atatürk, Atatürk Mahallesi Alemdağ Caddesi, Çeşme Sk. No:9, 34764 Ümraniye/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    08:30 - 20:00

27.Taç Perde Ümraniye

Taç Perde Ümraniye
  • Değerlendirme: 3,0/5 (2 Review by google)
  • Adres:

    Cemil Meriç, İstiklal Cd. 78/C D:34771, 34762 Ümraniye/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 20:00

Önerilen Yazı