Liste 19 perde mağazaları içinde Pendik

Ayşe Öztürk

• Güncellendi: 2024-08-09

perde mağazaları içinde Pendik ile ilgili en iyi listelerden derlendi, güvenilir web siteleri ve bloglar üzerinde titizlikle düzenlendi ve araştırıldı. ARVAS PERDE, YILDIRIM PERDE TASARIM, BERAT PERDE, Köşk Perde, Onur Perde gibi öne çıkan seçenekleri içerir. Keşfetmeye hazır mısınız!

1.ARVAS PERDE

ARVAS PERDE
  • Değerlendirme: 4,7/5 (22 Review by google)
  • Adres:

    Çamçeşme, 69/A, Kemalpaşa Cd., 34899 Pendik/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    08:00 - 20:30

Arvas Perde'nin güler yüzlü personeli ve kaliteli hizmet anlayışı, perde ihtiyaçlarınız için vazgeçilmez bir adres olmasını sağlıyor. Ulaşımı kolay konumu ile de dikkat çeken Arvas Perde, perde konusunda zengin çeşitleriyle öne çıkıyor.

5 yıl önce yaptırdığınız perdelerden memnun kalarak tekrar Arvas Perde'yi tercih ettiğiniz gibi, sizler de perde arayışınızda profesyonel ekibimize ve kaliteli ürünlerimize güvenebilirsiniz. Bölgede eşsiz bir perdeci deneyimi yaşamak için hemen bizimle iletişime geçin, hayallerinizdeki perdelere kavuşun!

2.YILDIRIM PERDE TASARIM

YILDIRIM PERDE TASARIM
YILDIRIM PERDE TASARIM, hayallerinizdeki perde tasarımını gerçeğe dönüştürmek için size hizmet etmekten gurur duyar. Uzman ekibimiz, her ihtiyaca uygun, göz alıcı ve şık perdeler yaratmak için kaliteli malzemeler ve kusursuz işçilik kullanır.

Estetik anlayışımız ve müşteri memnuniyetine olan bağlılığımız, bizi perde tasarımında lider bir isim haline getirmiştir. İster modern ve minimal bir görünüm ister klasik ve lüks bir tarz arayın, YILDIRIM PERDE TASARIM hayal gücünüzü gerçeğe dönüştürür. Kusursuz iletişimimiz ve zamanında teslimatımızla, evinizin pencerelerini süsleyecek mükemmel perdelere sahip olacağınızdan emin olabilirsiniz. Ev dekorunuza son noktayı koymak ve mekanınıza zarafet ve estetik katmak için hemen YILDIRIM PERDE TASARIM ile iletişime geçin.

Daha fazla oku: Liste 26 kafeleri içinde Pendik

3.BERAT PERDE

BERAT PERDE
  • Değerlendirme: 5,0/5 (11 Review by google)
  • Adres:

    Dumlupınar, Erciyes Sk. No:4, 34890 Pendik/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 21:00

Berat Perde ile karavanınız için ihtiyacınız olan perdelere kavuşun! Uzman ekibimiz, hayallerinizdeki perdeleri hayata geçirmek için en ince detaylara kadar çalışıyor. İstediğiniz renk, desen ve ölçülerde dilediğiniz perdeyi zamanında teslim garantisiyle sunuyoruz. Kaliteli kumaşlarımız ve işçiliğimizle karavanınızda konfor ve şıklık bir arada!

Özcan Bey'in güler yüzlü hizmeti ve profesyonelliğiyle perde siparişiniz oldukça keyifli bir deneyim haline geliyor. Belirtilen tarihte teslim edilen perdeleriniz, karavanınıza mükemmel uyum sağlayacak şekilde özenle hazırlanıyor. Beraber çalıştığımız tüm müşterilerimize teşekkürlerimizi sunuyor, bol kazançlar diliyoruz. Karavanınızın perdelerini Berat Perde'ye emanet edin, konforlu ve şık bir yolculuğun tadını çıkarın!

4.Köşk Perde

Köşk Perde
  • Değerlendirme: 4,8/5 (31 Review by google)
  • Adres:

    Batı, Burhan Toprak Cd. 2/A, 34890 Pendik/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 20:00

Köşk Perde, evinizi güzelleştirmek için mükemmel bir seçim. Mağazanın dışarıdan görünen cazibesi, içeride de devam ediyor. Erdal Tüfekçi Bey'in ilgi ve alakası sizi çok memnun edecek.

Köşk Perde'de, herkesin zevkine uygun perde çeşitleri mevcut. Kaliteli kumaşlardan üretilen perdeler uzun yıllar boyunca evinizi şık ve zarif bir şekilde süsleyecek. Erdal Tüfekçi Bey'in güler yüzü ve hoş sohbeti, perde seçme sürecini keyifli bir hale getirecek. Köşk Perde'yi tercih ederek evinizi güzelleştirirken, aynı zamanda mükemmel bir hizmet deneyimi yaşayacaksınız.

Daha fazla oku: Liste 19 restoranları içinde Pendik

5.Onur Perde

Onur Perde
  • Değerlendirme: 4,9/5 (38 Review by google)
  • Adres:

    Kurtköy, Selçuklu Cd. No:52/B, 34912 Pendik/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:30 - 20:00

İç mekanlarınızı şık ve işlevsel perdelerle buluşturmak için doğru adres Onur Perde! Uzman ekibimiz, evinize özel tasarım perdeler, storlar ve güneşlikler sunuyor. Yüksek kaliteli kumaşlar, modern tasarımlar ve titiz işçiliğin bir araya geldiği ürünlerimizle evlerinize estetik ve konfor katıyoruz. Onur Perde'yi seçerek, evinizi hayallerinizdeki mekana dönüştürebilirsiniz.

Onur Perde'nin deneyimli ekibi, evinize ücretsiz keşif hizmeti sunarak pencereleriniz için en uygun ölçüleri alıyor. Geniş ürün yelpazemiz arasında zevkinize ve ihtiyaçlarınıza uygun perdeleri bulabilir, evinize şıklık ve konfor getirebilirsiniz. Ayrıca, hızlı ve güvenilir montaj hizmetimiz sayesinde, yeni perdelerinize en kısa sürede kavuşabilirsiniz. Onur Perde'nin kalitesi ve güvencesiyle, evinizin dekorasyonunu profesyonellere bırakın, içiniz rahat etsin.

6.YAĞMUR PERDE

YAĞMUR PERDE
  • Değerlendirme: 4,2/5 (25 Review by google)
  • Adres:

    Kurtköy, Gümüştepe Sok. NO:5/10, 34912 Pendik/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    08:00 - 22:00

Yağmur Perde, damak tadınıza düşkün ve özgün lezzetler arayışında olanlar için adeta bir cennet. Geleneksel Türk mutfağının zengin tatlarını modern dokunuşlarla harmanlayan menüsü, her damağa hitap ediyor. Çeşitli kebaplar, sulu sulu güveçler ve ağız sulandıran mezeler, Yağmur Perde'nin vazgeçilmez lezzetlerinden sadece birkaçı.

Hızlı ve güler yüzlü servisiyle Yağmur Perde, misafirlerini adeta bir aile ortamında ağırlıyor. Uygun fiyatları ve yardımsever personeliyle de gönülleri fetheden Yağmur Perde, keyifli bir yemek deneyimi için İstanbul'un en seçkin adreslerinden biri olmaya devam ediyor.

Daha fazla oku: Liste 21 barları içinde Pendik

7.DEKOLİNE PERDE

DEKOLİNE PERDE
  • Değerlendirme: 5,0/5 (27 Review by google)
  • Adres:

    Kaynarca, Sevindik Sk NO:3/B, 34890 Pendik/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    08:00 - 19:00

Dekolinize perdeye mi ihtiyacınız var? Anadolu yakasının en merkezi noktasında, geniş ürün yelpazemiz ve uygun fiyatlarımızla sizlerleyiz. Her zevke ve ihtiyaca uygun perde modelleriyle evinizi güzelleştirmeye hazırız.

Uzman ekibimiz, size perde seçimi ve montajında profesyonel destek sağlayarak hayalinizdeki perdeye kavuşmanızı kolaylaştırır. Kaliteli kumaşlarımız ve özenli işçiliğimizle evinizin dekorasyonunu tamamlayacak, şık ve fonksiyonel perdeler sunuyoruz. Dekolinize perde ile evinizi baştan yaratın, stilinize ve bütçenize uygun çözümlerle yaşam alanınızı güzelleştirin. Merkeze yakın konumumuzla ulaşım kolaylığı sağlayarak, perde alışverişinizi hızlı ve keyifli bir hale getiriyoruz. Hemen bize uğrayın, hayalinizdeki perdeyi keşfedin!

8.Kurtköy / Uydukent Perdeci / Deniz Perde Tasarım

Kurtköy / Uydukent Perdeci / Deniz Perde Tasarım
  • Değerlendirme: 5,0/5 (40 Review by google)
  • Adres:

    Kurtköy, Yeşilırmak Cd. 12 B, 34912 Pendik/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    08:00 - 20:00

Kurtköy / Uydukent'in perde konusunda en güvenilir adresine hoş geldiniz! Deniz Perde Tasarım, uygun fiyatlarla evinize şıklık ve konfor katacak perde çözümleri sunuyor. Ekibimizin zamanında teslimat ve sorunsuz hizmet anlayışı, perde yenileme sürecinizi kolaylaştıracak.

Komşunuzun tavsiyesiyle tanıştığınız Deniz Perde Tasarım, modern tasarımları ve kaliteli kumaşlarıyla evinize değer katacak. Deneyimli ekibimiz, mekanınıza özel perde önerileriyle hayallerinizdeki perdeye kavuşmanızı sağlayacak. Hemen bizimle iletişime geçin, evinizi güzelleştirmenin keyfini çıkarın!

Daha fazla oku: Liste 17 oteller içinde Pendik

9.Cesina Perde Tasarım

Cesina Perde Tasarım
  • Değerlendirme: 4,7/5 (15 Review by google)
  • Adres:

    Dumlupınar, Ankara Cd. No:94 D:b, 34896 Pendik/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 20:00

Cesina Perde Tasarım ile hayallerinizdeki perdeye kavuşun! Yüksek kaliteli malzemelerimiz ve uzman ekibimizle mekanlarınıza zarafet ve şıklık katıyoruz. Geniş ürün yelpazemiz arasından dilediğiniz perde modelini seçerek mekanlarınızı baştan aşağı değiştirebilirsiniz.

Cesina Perde Tasarım'da mükemmel fiyat politikası, üstün kalite ve kusursuz hizmet anlayışıyla siz değerli müşterilerimize en iyi perde deneyimini sunuyoruz. Zamanında teslimat garantimizle perde ihtiyaçlarınız için endişelenmenize gerek kalmaz. İster eviniz ister iş yeriniz için olsun, Cesina Perde Tasarım ile hayallerinizdeki perdeye sahip olmanız şimdi çok daha kolay!

10.Taç Perde Lens İstanbul AVM

Taç Perde Lens İstanbul AVM
  • Değerlendirme: 5,0/5 (46 Review by google)
  • Adres:

    Yenişehir, Sümbül Sk 4/f, 34779 Pendik/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    10:00 - 21:00

Taç Perde Lens İstanbul AVM'de evinize şıklık katacak perde koleksiyonu sizi bekliyor! Profesyonel ekibimiz, temiz işçiliği ve zamanında teslimatı ile rüyalarınızdaki perdeleri gerçeğe dönüştürüyor. Raşit Bey ve ekibi, evinize özel tasarımlar ve benzersiz kumaşlarla mekanlarınıza renk katıyor.

İstanbul AVM'deki mağazamıza uğradığınızda, güler yüzlü personelimiz sizi sıcak bir şekilde karşılayacak ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda size en uygun perde seçeneklerini sunacak. Baran Bey'in uzman tavsiyeleriyle, aradığınız perdeyi kolayca bulacaksınız. Kaliteli malzemeler, estetik tasarımlar ve mükemmel işçilik, Taç Perde Lens'te buluşuyor. Evinizi güzelleştirmek için doğru adreste olduğunuzu unutmayın!

11.Seçkin Perde

Seçkin Perde
  • Değerlendirme: 4,3/5 (20 Review by google)
  • Adres:

    Kurtköy, Ankara Cd. No: 371, 34912 Pendik/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:30 - 19:30

Seçkin Perde Dünyası'nın güler yüzlü esnafı Ömer Bey, perde ihtiyaçlarınıza çözüm bulmak için elinden geleni yapacak. Sizi can kulağıyla dinleyerek ihtiyaçlarınızı tam olarak anlayacak ve en doğru perde seçimine yönlendirecek. Üstelik ölçüm için önceden haber vererek tam vaktinde evinizde olacak.

Kısa sürede yeni yuvanızın perdelerini hazırlayacak olan Ömer Bey, hayallerinizdeki dekorasyona kavuşmanıza yardımcı olacak. Evinizin estetiğini yükseltecek, şıklığını tamamlayacak ve konforunuzu artıracak perdeler için doğru adres Seçkin Perde Dünyası. Hızır gibi yetişen ve evinizi yuvaya dönüştüren Ömer Bey'e teşekkür etmeyi unutmayın.

12.Perde Üretim Atölyesi

  • Değerlendirme: 4,9/5 (40 Review by google)
  • Adres:

    Fevzi Çakmak, Mustafa Kemal Cd. No:11/A, 34899 Pendik/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 19:00

13.My Stil Home | Pendik Tuzla Kartal Maltepe Kadıköy Ümraniye Sancaktepe Sultanbeyli Çekmeköy Ataşehir Perdeci

My Stil Home | Pendik Tuzla Kartal Maltepe Kadıköy Ümraniye Sancaktepe Sultanbeyli Çekmeköy Ataşehir Perdeci
  • Değerlendirme: 4,2/5 (10 Review by google)
  • Adres:

    Sapan Bağları, Yeni Mithatpaşa Cd No:21/A, 34893 Pendik/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 19:00

14.BAŞAK PERDE TASARIM ve UYGULAMA

BAŞAK PERDE TASARIM ve UYGULAMA
  • Değerlendirme: 4,4/5 (39 Review by google)
  • Adres:

    Yenişehir Sümbül sokak lens yaşam merkezi d blok no 4f, 34912 Pendik/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    10:00 - 21:00

15.İSTİKLAL PERDE VE TASARIM

İSTİKLAL PERDE VE TASARIM
  • Değerlendirme: 4,9/5 (26 Review by google)
  • Adres:

    Esenler, Rifat Ilgaz Cd NO:13/A, 34899 Pendik/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:30 - 21:00

16.Yakamoz Perde Pendik

Yakamoz Perde Pendik
  • Değerlendirme: 5,0/5 (8 Review by google)
  • Adres:

    Doğu, 15, Namık Kemal Cd. No:13, 34890 Pendik/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 20:00

17.Perde Pendik

Perde Pendik
  • Değerlendirme: 2,6/5 (27 Review by google)
  • Adres:

    Fevzi Çakmak, Mustafa Kemal Cd. No:11A, 34890 Pendik/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 19:00

18.Mova Perde Home City Şubesi

Mova Perde Home City Şubesi
  • Değerlendirme: 5,0/5 (4 Review by google)
  • Adres:

    Sanayi, E-80 Bağlantı Yolu Bulvarı no:20 1 Kat No 136, 34906 Pendik/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    10:00 - 19:00

19.BUTİK PERDE TASARIM

BUTİK PERDE TASARIM
  • Değerlendirme: 5,0/5 (6 Review by google)
  • Adres:

    Velibaba, Barbaros Hayrettin Paşa Cd. 97/A, 34200 Pendik/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 21:00

Önerilen Yazı