Liste 24 pilavcısı içinde Küçükçekmece

Aylin Koç

• Güncellendi: 2024-08-03

pilavcısı içinde Küçükçekmece ile ilgili en iyi listelerden derlendi, güvenilir web siteleri ve bloglar üzerinde titizlikle düzenlendi ve araştırıldı. MEŞHUR ÇİĞ KÖFTECİ KADİR USTA PİLAVCI KADİR USTA HALKALI, Unkapanı Pilavcısı Sefaköy, Pilavcı İslam Küçükçekmece - İstasyon, Bereket Pilav, Pilavcı Nurhan Ana gibi öne çıkan seçenekleri içerir. Keşfetmeye hazır mısınız!

1.MEŞHUR ÇİĞ KÖFTECİ KADİR USTA PİLAVCI KADİR USTA HALKALI

Halkalı'nın en lezzetli çiğ köftesi

MEŞHUR ÇİĞ KÖFTECİ KADİR USTA PİLAVCI KADİR USTA HALKALI
  • Değerlendirme: 4,2/5 (157 Review by google)
  • Adres:

    İstasyon, Halkalı İstasyon Cd. No:48/B, 34290 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    00:00 - 06:00

  • Artılar:

    Lezzetli yemekler, uygun fiyatlar, merkezi konum

  • Eksiler:

    Kalabalık olabilir, park yeri sıkıntısı yaşanabilir, menüde çeşitlilik az

  • Popüler Menü:

    Çiğ köfte, pilav, döner

  • Fiyat Aralığı:

    $$

  • Çiğ köfte
  • Pilav
  • Döner
  • Halkalı
  • Uygun fiyatlı
Halkalı'nın vazgeçilmez lezzet durağı Kadir Usta'nın meşhur çiğ köftesi, damaklarda unutulmaz bir tat bırakıyor. Her lokmasıyla ağızda dağılan, baharatların uyumu ile damağı şenlendiren çiğ köfte, lezzet yolculuğunuzun en keyifli durağı olacak.

Çiğ köftenin eşsiz lezzeti kadar hesaplı fiyatları da yüzünüzü güldürecek. Uygun fiyatlı menüleri ve güler yüzlü personeliyle Kadir Usta, hem midenizi hem de cüzdanınızı memnun edecek. Gece geç saatlerde acıkanlar için de ideal bir seçenek olan Kadir Usta, lezzeti ve uygun fiyatıyla vazgeçilmez adresiniz olacak.

2.Unkapanı Pilavcısı Sefaköy

Unkapanı Pilavcısı Sefaköy
  • Değerlendirme: 4,0/5 (101 Review by google)
  • Adres:

    Kartaltepe, Namık Kemal Cd. 20 D, 34295 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    10:00 - 00:00

Unkapanı Pilavcısı'nın Sefaköy şubesinde kendinizi lezzet cennetinde hissedeceksiniz. Uygun fiyatları ve kaliteli malzemeleriyle her bütçeye hitap eden bu mekan, damaklarınızı şenlendirecek enfes pilavlarıyla öne çıkıyor.

İster geç saatlerde uğrayın, ister yoğun bir öğle yemeğine katılın, Unkapanı Pilavcısı'nın pilavı her zaman taze ve sıcacık. Tatlı ve acılı turşusu da pilavın lezzetine eşlik ederek mükemmel bir uyum sağlıyor. Unutmadan, tatlı severler için nefis tatlı seçenekleri de mevcut. Sefaköy'de lezzetli bir yemek için rotanızı Unkapanı Pilavcısı'na çevirin, pişman olmayacaksınız!

Daha fazla oku: Liste 34 restoranları içinde Küçükçekmece

3.Pilavcı İslam Küçükçekmece - İstasyon

Pilavcı İslam Küçükçekmece - İstasyon
  • Değerlendirme: 5,0/5 (21 Review by google)
  • Adres:

    İstasyon, Yarımburgaz Cd. No:2-6A, 34303 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    10:00 - 05:00

Küçükçekmece'nin kalbinde, İstasyon Caddesi'nde yepyeni bir lezzet durağı kapılarını araladı: Pilavcı İslam Halkalı Şubesi!

Bugün açılışa özel bir ziyaret gerçekleştirdik ve damaklarımızı şenlendiren lezzetlere tanıklık ettik. Arnavut ciğerli ve tavuklu pilavın eşsiz uyumu, her lokmada ayrı bir keyif yaşattı. Nohutlu tavuklu pilav ve kavurmanın enfes birlikteliği, damağımızda kalıcı bir tat bıraktı. Ancak pilavın biraz yağsız olduğunu ve nohutlu pilavımıza eşlik edecek bir turşu arzuladığımızı belirtmeden geçmeyelim. Yine de Pilavcı İslam'ın güler yüzlü personeli ve hızlı servisiyle, lezzetli pilavlarının tadını çıkarırken keyifli vakit geçirdik.

4.Bereket Pilav

Bereket Pilav
  • Değerlendirme: 4,1/5 (37 Review by google)
  • Adres:

    Mehmet Akif, Aşık Veysel Caddesi , İkitelli No:50, 34307 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 00:00

Bereket Pilavcısı'nın eşsiz lezzetlerini tatmaya hazır olun! Temizlik ve hijyen konusundaki titizliğiyle gönül rahatlığıyla yiyebileceğiniz lezzetler sizi bekliyor.

Her bir kaşıkta leziz bir yolculuğa çıkacağınız Bereket Pilav O biçim pilavcı'nın pilavları, damaklarda unutulmaz bir tat bırakıyor. Yedikten sonra kendinizi ağır hissetmeyeceğiniz bu enfes lezzetler, mideye de dost. Şehrin en iyi pilav ustalarının ellerinden çıkan bu şaheserleri kaçırmayın, Bereket Pilavcısı'na uğrayın, lezzet şölenine katılın!

Daha fazla oku: Liste 37 kafeleri içinde Küçükçekmece

5.Pilavcı Nurhan Ana

Pilavcı Nurhan Ana
  • Değerlendirme: 4,9/5 (53 Review by google)
  • Adres:

    Cumhuriyet, İnönü Cd. No:63 C, 34265 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    11:30 - 21:00

Pilavcı Nurhan Ana'nın enfes pilavları ve uygun fiyatlarıyla keyifli bir öğle yemeği deneyimine hazır olun! Küçük ve sevimli dükkanının sade görünümüne aldanmayın, içeri adım attığınızda içinizi ısıtacak mis kokular ve güleryüzlü hizmet sizi karşılayacak.

Her lokmasıyla damağınızda lezzet şöleni yaşatacak pilavlar, ustalıkla hazırlanan malzemelerin ve özel sosların bir araya gelmesiyle ortaya çıkıyor. Menüde herkese hitap eden seçenekler mevcut; klasik pilavdan etli pilava, sebzeli pilavdan mantarlı pilava kadar aradığınız her çeşit pilav burada! Uygun fiyatları sayesinde gönül rahatlığıyla istediğiniz kadar yiyebilir, hatta sevdiklerinize de paket yaptırabilirsiniz. Pilavcı Nurhan Ana'da lezzetin ve keyfin adresi olduğunuzu unutmayın!

6.PİLAVİST

PİLAVİST
  • Değerlendirme: 4,4/5 (73 Review by google)
  • Adres:

    İstasyon mahallesi - 2, Sakarya Sk. No:21B, 34000 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    11:00 - 04:00

PİLAVİST'ten verdiğim pilav üstü tavuk siparişim, göz açıp kapayıncaya kadar geldi. Sıcacık ve leziz pilavın üzerine konmuş, mis gibi kokan tavuk parçaları, ağız sulandıran bir görüntü oluşturuyordu. İlk lokmamda, pilavın yumuşak dokusu ve tavuğun baharatlı tadı damağımda bir şölen yarattı. PİLAVİST'in hızlı servisi ve lezzetli yemekleri ile yeme-içme keyfi doruk noktasına ulaştı.

PİLAVİST'in güler yüzlü personeli de keyifli yemeğime ayrı bir tat kattı. Siparişimi alan çalışanın samimiyeti ve ilgisi, sanki aile ortamında yemek yiyormuşum gibi hissettirdi. PİLAVİST'te sadece yemek yemiyor, aynı zamanda sıcak bir karşılama ve keyifli bir sohbetin tadını çıkarıyorsunuz. Öğle yemekleri için ideal bir mekan olan PİLAVİST, hafta içi veya hafta sonu, her an lezzetli ve hızlı bir yemeğin adresi.

Daha fazla oku: Liste 20 oteller içinde Küçükçekmece

7.Meşhur Halkali Pilavcisi

Meşhur Halkali Pilavcisi
  • Değerlendirme: 4,1/5 (15 Review by google)
  • Adres:

    Halkalı Merkez, Mahmutbey Cd., 34303 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    10:00 - 22:00

Merhaba sevgili dostlar, İstanbul'un en lezzetli pilavlarından birini tatmaya hazır mısınız? Halkalı Meydanı'nda yer alan Meşhur Halkalı Pilavcısı, adını yaptığı nefis pilavlardan alıyor. Ben de bu efsanevi lezzeti denemek için yola koyuldum ve pişman olmadım.

Pilav üstü istedim ve servis edilen pilav, adeta bir lezzet şöleniydi. Pirinçler tane tane ve yumuşacıktı, üzerine eklenen tavuk ise lezzeti ikiye katlıyordu. Pilavıma eşlik eden ayran da tam bir ferahlık verdi. Halkalı Pilavcısı'nın nefis pilavını mutlaka denemelisiniz.

8.Meşhur Pilavcı Haşim Usta'nın Yeri

Meşhur Pilavcı Haşim Usta'nın Yeri
  • Değerlendirme: 4,4/5 (8 Review by google)
  • Adres:

    Kanarya, Kanarya Mahallesi Şahin Caddesi, Pelikan Sk. No:10-12, 34290 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    06:00 - 19:00

Eğer leziz bir çorba ve pilavın özlemini çekiyorsanız, İstanbul'un kalbinde yer alan Haşim Usta'nın Yeri tam size göre bir adres. Bu küçük ve samimi işletmede, usta ellerin hazırladığı birbirinden nefis lezzetler ile damağınızı şenlendireceksiniz.

Haşim Bey'in özenle pişirdiği çorbalar, ev yapımı tadıyla içinizi ısıtacak. Kuru fasulyesi ise enfes lezzetiyle bağımlılık yapacak. Tabii ki pilavın hakkını da teslim etmek gerek. Her bir tanesi özenle seçilmiş, özel bir sosla harmanlanmış pilav, midenize bayram ettirecek. İstanbul'un kalabalığından uzaklaşarak, sakin ve keyifli bir ortamda, Haşim Usta'nın Yeri'nde lezzet yolculuğuna çıkmaya hazır mısınız?

Daha fazla oku: Liste 22 barları içinde Küçükçekmece

9.Kanka Pilav Evi

Kanka Pilav Evi
  • Değerlendirme: 3,8/5 (32 Review by google)
  • Adres:

    Kanarya, Erenler Cd. 2-4 A, 34290 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 00:00

Kanka Pilav Evi, sıcak ve samimi ortamıyla sizi evinizde gibi hissettirecek bir aile restoranıdır. Misafirperver personeliyle ünlü olan bu mütevazı mekan, nefis lezzetleriyle damaklarınızı şenlendirecek.

Lokantada sunulan pilav çeşitleri, her biri kendi benzersiz lezzetine sahip, özenle hazırlanmış başyapıtlardır. İster klasik tavuklu pilav ister özel baharat karışımıyla hazırlanan özel pilavları olsun, her lokma bir lezzet şölenine dönüşüyor. Ayrıca, taze ve mevsimlik malzemelerle hazırlanan günlük sulu yemekler, iştahınızı kabartacak ve midenizi bayram ettirecek. Kanka Pilav Evi'ne uğradığınızda, sadece harika bir yemek deneyimi değil, aynı zamanda içinizi ısıtacak bir aile ortamı da bulacaksınız.

10.PİLAVCI MEHMET KALKAN

PİLAVCI MEHMET KALKAN
Pilav ustası Mehmet Kalkan'ın hünerli ellerinden çıkan pilavların lezzeti dillere destan. Küçük ama şirin mekanında, temizliğe ve hijyene büyük önem verilerek hazırlanan pilavlar, paket servisle de evlerinize kadar geliyor.

Mehmet Usta'nın müşterilerine karşı olan saygılı ve güler yüzlü tavrı da mekanın vazgeçilmezlerinden. Her müşterisini samimi bir şekilde karşılayan Mehmet Usta, pilavının lezzetiyle olduğu kadar, sıcakkanlılığıyla da gönülleri fethediyor. Eğer gerçek bir pilav ziyafeti yaşamak istiyorsanız, Pilav Ustası Mehmet Kalkan'ın adresini mutlaka not edin.

11.Pilavcı Murat Usta

Pilavcı Murat Usta
  • Değerlendirme: 3,8/5 (25 Review by google)
  • Adres:

    Halkalı Merkez, Mahmutbey Cd. no 19, 34100 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    10:00 - 03:00

Pilavcı Murat Usta'da lezzet şöleni sizi bekliyor! Kokoreçin enfes tadıyla damağınızı şenlendirirken, taptaze midyeleriyle deniz kokusunu sofranıza taşıyacak. Tantuni ise, Mersin'in vazgeçilmez lezzetini evinize getirecek kadar muhteşem.

Her lokmasıyla ayrı bir keyif veren bu lezzetler, Pilavcı Murat Usta'nın ustalığıyla hazırlanıyor. Kaliteli malzemeler ve özenli sunum, yemeklerin tadını ikiye katlıyor. İster evinizin konforunda ister mekanın samimi ortamında, Pilavcı Murat Usta'nın enfes lezzetleriyle lezzet yolculuğunuza çıkın. Damağınızı şımartırken, içinizi mutlulukla dolduracak. Pilavcı Murat Usta ile lezzetin tadına varın, Mersin'in unutulmaz lezzetlerini sofranıza taşıyın!

12.Pilavcı Resul Usta

Pilavcı Resul Usta
  • Değerlendirme: 3,7/5 (22 Review by google)
  • Adres:

    Cennet, Hürriyet Cd. No:52, 34295 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    08:00 - 23:45

13.Pilavcı nuri usta

  • Değerlendirme: 3,9/5 (35 Review by google)
  • Adres:

    Atatürk, Hürriyet Cd. No:12, 34000 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 05:00

14.Pilavcı Resul Usta

Pilavcı Resul Usta
  • Değerlendirme: 3,5/5 (76 Review by google)
  • Adres:

    Cennet, Hürriyet Cd. no51/b, 34290 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    11:00 - 23:00

15.Pilavcı Nuri Usta

Pilavcı Nuri Usta
  • Değerlendirme: 3,9/5 (138 Review by google)
  • Adres:

    Tevfik Bey, Merkez Cd. No:11, 34295 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    11:00 - 04:00

16.Rumeli Pilavcısı İstasyon

Rumeli Pilavcısı İstasyon
  • Değerlendirme: 5,0/5 (6 Review by google)
  • Adres:

    İstasyon, Kömürcü Yolu Cd. no:17/B D:2, 34307 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    11:00 - 20:00

17.Ciğköfteci Battalbey & meşhur osmancık pilavcısı

Ciğköfteci Battalbey & meşhur osmancık pilavcısı
  • Değerlendirme: 5,0/5 (2 Review by google)
  • Adres:

    Cennet, 34290 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    10:00 - 23:45

18.Pilavcı Ahmet

Pilavcı Ahmet

19.Pilavcı Dünyası

Pilavcı Dünyası
  • Değerlendirme: 4,8/5 (4 Review by google)
  • Adres:

    Yeni Mahalle, Aydın apartmanı, İnönü Cd. 148/J, 34290 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    13:00 - 02:00

20.MEYDAN PİLAVCISI

MEYDAN PİLAVCISI
  • Değerlendirme: 5,0/5 (4 Review by google)
  • Adres:

    Fatih, 829. Sk. 24/A, 34290 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    12:00 - 00:00

21.Yeni Nesil Topkapı Pilavcısı

Yeni Nesil Topkapı Pilavcısı
  • Değerlendirme: 5,0/5 (1 Review by google)
  • Adres:

    Yeni Mahalle, Salih Tamcı Sk. No:13/c, 34290 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 21:00

22.Pilav ovası

Pilav ovası
  • Değerlendirme: 5,0/5 (6 Review by google)
  • Adres:

    Yeşilova, Maden Sk. No:1, 34290, 34295 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    11:50 - 23:00

23.Nefis Pilavcı

Nefis Pilavcı
  • Değerlendirme: 3,2/5 (6 Review by google)
  • Adres:

    Halkalı Merkez, Arifbey Cd. 19/A, 34303 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 19:00

24.Pilavci Celal usta

Pilavci Celal usta
  • Değerlendirme: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    İnönü, Hakan Cd. No:41, 34295 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 11:00

Önerilen Yazı