Liste 19 pilavcısı içinde Pendik

Hasan Demir

• Güncellendi: 2024-08-10

pilavcısı içinde Pendik ile ilgili en iyi listelerden derlendi, güvenilir web siteleri ve bloglar üzerinde titizlikle düzenlendi ve araştırıldı. Meşhur Kaynarca Pilavcısı, Pendik (Fevzi Çakmak Mah.), Pilavüstü Pendik, Pilavcı 58, Meşhur Kaynarca Pilavcısı, Üst Kaynaca (Çarşı.), Pilavcım Tuncay Usta gibi öne çıkan seçenekleri içerir. Keşfetmeye hazır mısınız!

1.Meşhur Kaynarca Pilavcısı, Pendik (Fevzi Çakmak Mah.)

Her damak tadına hitap eden lezzetler

Meşhur Kaynarca Pilavcısı, Pendik (Fevzi Çakmak Mah.)
  • Değerlendirme: 4,6/5 (229 Review by google)
  • Adres:

    Fevzi Çakmak, Menderes Cd. 27 B, 34899 Pendik/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    11:00 - 23:00

  • Artılar:

    Lezzetli yemekler, uygun fiyatlar, merkezi konum

  • Eksiler:

    Park yeri sıkıntısı, kalabalık, uzun bekleme süreleri

  • Popüler Menü:

    Pilav, kuru fasulye, tavuk şiş

  • Fiyat Aralığı:

    $

  • Pilav
  • Kuru fasulye
  • Tavuk şiş
  • Türk mutfağı
  • Uygun fiyatlı
Pendik sahilinin eşsiz manzarası eşliğinde, lezzetin adresi Kaynarca Pilavcısı'na davetlisiniz! Güler yüzlü personeli ve samimi atmosferiyle sizi karşılayacak olan mekan, lezzetli pilavıyla damaklarınıza şenlik yaşatacak.

Her lokmasıyla ayrı bir keyif vaat eden pilav, acı turşu, ketçap, karabiber ve acı kırmızı biber gibi enfes lezzetlerle sunuluyor. Bu eşsiz kombinasyon, pilavı sıradan bir yemekten gastronomi şölenine dönüştürüyor. İster sahil gezintisi sonrası mola verin, ister ailenizle keyifli bir öğle yemeği için uğrayın, Kaynarca Pilavcısı'nın lezzetli pilavını tatmadan dönmeyin. Damak tadınıza hitap eden bu eşsiz lezzeti deneyimleyin, pişman olmayacaksınız!

2.Pilavüstü Pendik

Pilavüstü Pendik
  • Değerlendirme: 4,9/5 (120 Review by google)
  • Adres:

    Doğu, Erol Kaya Cd No:175/A, 34890 Pendik/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    11:00 - 23:00

Pilavüstü'nün Pendik şubesine yolunuz düştüğünde, güler yüzlü personeli ve kaliteli malzemelerden özenle hazırlanmış nefis ürünleriyle karşılanmaya hazır olun. Damaklarınızı şenlendirecek seçenekleri arasında kaybolurken, işletmenin sağlıklı tercihlere önem verdiğini göreceksiniz. Çünkü Pilavüstü, sağlığınızı düşünerek cola satmıyor.

Tertemiz ortamında hijyene büyük önem veren Pilavüstü, lezzetli ve sağlıklı yemekleriyle müşterilerini mest ediyor. İşletmenin lavabosuna kadar pırıl pırıl olması, yemeklerin temiz ve hijyenik koşullarda hazırlandığının açık bir göstergesi. Pilavüstü Pendik, lezzet yolculuğunuzda güvenle tercih edeceğiniz, damak zevkinize hitap edecek mükemmel bir adres.

Daha fazla oku: Liste 26 kafeleri içinde Pendik

3.Pilavcı 58

Pilavcı 58
  • Değerlendirme: 4,3/5 (109 Review by google)
  • Adres:

    Velibaba, Hukukçular Cd. No:7, 34896 Pendik/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    11:00 - 02:00

Pilavcı 58'in lezzetli pilavını internette gezerken tesadüfen keşfettim. Bugüne kadar yediğim en güzel pilavlardan biriydi. Pilavın lezzeti ve dokusu gerçekten harikaydı. Üstelik fiyatları da oldukça uygun. Yakacık bölgesinde pilavcı arayanlara mutlaka Pilavcı 58'i öneririm.

Pilavcı 58, uzun yıllara dayanan deneyimi ve ustalığıyla Yakacık'ın en iyi pilavcılarından biri. Pilavın yanı sıra diğer yemekleri de oldukça lezzetli. Özellikle de tavuklu pilav ve nohutlu pilavı tavsiye ederim. Pilavcı 58, hem lezzetli hem de uygun fiyatlı yemekleriyle Yakacık'ta yemek yemek için ideal bir yer.

4.Meşhur Kaynarca Pilavcısı, Üst Kaynaca (Çarşı.)

Meşhur Kaynarca Pilavcısı, Üst Kaynaca (Çarşı.)
  • Değerlendirme: 5,0/5 (23 Review by google)
  • Adres:

    Fevzi Çakmak, Fevzi Çakmak Cd. 13D, 34899 Pendik/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    10:30 - 23:30

Kaynarca Pilavcısı'nın şöhreti, lezzetinin yanı sıra sıcak ve samimi hizmetinden de kaynaklanıyor. Küçük mekanı, ferah bir atmosfere dönüşmüş durumda, adeta misafirlerini evinde ağırlıyor. Her lokmasıyla damakları şenlendiren pilavlar, sizi lezzet yolculuğuna çıkarıyor.

Meşhur pilavlarının sırrı, ustalarının kullandığı özel pirinç ve onu sıcacık kucaklayan tereyağında saklı. Her kaşıkta lezzet patlaması yaşattığına şahit olacağınız bu pilavlar, sofralarınıza renk ve keyif katmaya hazır. Üst Kaynarca'nın kalbinde yer alan Kaynarca Pilavcısı'na uğramadan dönmeyin. Leziz pilavlarının tadını çıkartırken, evinizdeki kadar rahat edeceğinize emin olun.

Daha fazla oku: Liste 19 restoranları içinde Pendik

5.Pilavcım Tuncay Usta

Pilavcım Tuncay Usta
  • Değerlendirme: 4,5/5 (11 Review by google)
  • Adres:

    Üçevler, Velibaba Mah, Ankara Cd. No106/B, 34896 Pendik/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    12:00 - 02:00

Özbek mutfağının eşsiz lezzetleriyle buluşmak için Pilavcım Tuncay Usta'yı gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Usta ellerde özenle hazırlanan Özbek pilavı, damağınızı şenlendirecek ve hafızanızda uzun süre kalacak. Pilavınızın yanında sunulan mezeler de lezzetinize lezzet katacak. Güler yüzlü ve hijyenik bir ortamda keyifli bir yemek deneyimi yaşayın.

Pilavcım Tuncay Usta'nın lezzetli yemeklerine rağmen mekanın hijyen eksikliği hayal kırıklığına uğratıyor. Yemek seçmek için içeri girdiğinizde ağır bir et kokusu sizi karşılıyor. Dolap ve camların temizliğine de dikkat edilmemiş. Bu hijyen sorunları nedeniyle mekana tekrar gitmeyi düşünmüyorum.

6.Pilav üssü

Pilav üssü
  • Değerlendirme: 4,8/5 (20 Review by google)
  • Adres:

    Ahmet Yesevi, Hürriyet Cd. 118C, 34903 Pendik/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    11:00 - 02:00

Enfes pilavın tadını çıkarmak için Yemek Sepeti'nden Pilav Üssü'nü tercih ettim. Ancak iki kez üst üste alakasız nedenlerle iptal edilmesi beni çok şaşırttı. Ne yazık ki telefonlarına da ulaşılamıyor. Böyle bir işletme anlayışı beni hayal kırıklığına uğrattı. Öğle yemeği paydosum çoktan bitti ve şimdi karnım guruldadı.

Pilav Üssü'nün harika pilavına bayılıyorum. Ciğeri de bir o kadar muhteşem, salataları ise efsane! Hijyenik ve temiz ortamında da yemek yemekten büyük keyif alıyorum. İşletmecinin güler yüzü ve samimiyeti de beni her zaman gülümsetiyor. Lezzetli bir öğle yemeği için Pilav Üssü'nü şiddetle tavsiye ediyorum.

Daha fazla oku: Liste 21 barları içinde Pendik

7.Meşhur Kavakpınar Pilavcısı

Meşhur Kavakpınar Pilavcısı
  • Değerlendirme: 4,3/5 (16 Review by google)
  • Adres:

    Kavakpınar, Abdi İpekçi Cd. No:169. 34899, 34899 Pendik/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    11:00 - 21:00

Kavakpınar Pilavcısı, leziz pilavıyla gurmelerin gözdesi haline gelmiş bir mekandır. Cadde boyunca uzanan yolculuğunuzda, iştahınızı kabartacak başka bir seçenek bulamayacaksınız. Ancak Kavakpınar Pilavcısı'nın sade ve mütevazı ambiyansı, sizi sıradan bir pilav deneyiminden ziyade, damağınızı şenlendirecek unutulmaz bir gastronomi yolculuğuna çıkaracak.

Özellikle öğle saatlerinde iş dünyasının yoğun ilgisine mazhar olan Kavakpınar Pilavcısı, lezzetiyle olduğu kadar hızlı ve güler yüzlü servisiyle de gönülleri fethediyor. Yemeğiniz masanıza ulaştığında, iştah açıcı buğusu ve pirinç tanelerinin mükemmel uyumu sizi cezbedecek. Her kaşıkta, Anadolu topraklarının bereketiyle harmanlanmış, ustalıkla hazırlanmış enfes bir pilavın tadına varacaksınız. Kavakpınar Pilavcısı'nda sıradan bir öğle yemeğinden fazlasını deneyimleyeceksiniz; Türk mutfağının en sevilen lezzetlerinden birini, tüm ihtişamıyla yaşayacaksınız.

8.Pilavcı Dayım Kaynarca

Pilavcı Dayım Kaynarca
  • Değerlendirme: 4,0/5 (41 Review by google)
  • Adres:

    Kaynarca, Aydınlı Yolu Cd 123 B, 34890 Pendik/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    11:30 - 23:00

Kaynarca'nın sevilen esnafı Pilavcı Dayım, geç saatlere kadar sıcacık pirinç sofralarına devam ediyor. Her kaşığı dopdolu lezzet ve mutlulukla sunan pilavları, damaklarda kalıcı bir tat bırakıyor. Karnınızı doyurmanın yanı sıra ruhunuzu da ısıtacak bu eşsiz lezzetler için mutlaka uğramalısınız.

Dahası, Pilavcı Dayım'ın el değiştirmiş olması, lezzet çıtasını daha da yükseltmiş. Yeni sahibi, insanı sıcacık karşılayan, dost canlısı bir beyefendi. Mekanın ferah ve temiz atmosferi, aileniz ve sevdiklerinizle keyifli bir akşam yemeği geçirmek için ideal. Pilavcı Dayım'ın leziz pilavlarını tatmaya ve yeni sahibinin güler yüzüyle tanışmaya ne dersiniz?

Daha fazla oku: Liste 17 oteller içinde Pendik

9.Gözde pilav cafe restaurant

Gözde pilav cafe restaurant
  • Değerlendirme: 4,5/5 (35 Review by google)
  • Adres:

    Kurtköy, Yıldırım Beyazıt Cd. No:114A, 34890 Pendik/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:30 - 19:30

Arnavut ciğeriyle damakları şenlendiren Gözde Pilav Cafe Restaurant, sıcacık bir aile işletmesidir. Yol üstünde konumlanan bu mütevazı lokantada, lezzetin zirvesine ulaşacaksınız. Uygun fiyatlarla sunulan enfes Arnavut ciğeri ve pilav, damağınızda iz bırakacak.

Taze malzemelerle hazırlanan yemekler, usta ellerde şekillenerek sofralarınıza geliyor. Özellikle açık ayran, Arnavut ciğerinin lezzetini ikiye katlıyor. Güler yüzlü personeli, ev sıcaklığında ambiyansı ve uygun fiyatlarıyla Gözde Pilav Cafe Restaurant, Pendik'te mutlaka uğramanız gereken bir lezzet durağı.

10.Haznedar Pilavcısı

Haznedar Pilavcısı
  • Değerlendirme: 4,0/5 (13 Review by google)
  • Adres:

    Kaynarca, Gergef Sok. No:30, 34890 Pendik/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 23:00

Haznedar Pilavcısı'nın sıcak ve samimi ortamı, içinizi ısıtacak. Ablalarımızın güler yüzü ve ellerine sağlık dedirten lezzetli pilavı, sizi kendine hayran bırakacak. Tek porsiyon tavuk pilav ile damaklarınız şenlenirken, iki kişilik bir ziyafet için 200 liralık bir hesap sizi bekliyor. Bu fiyatın karşılığında aldığınız lezzet ve mutluluk, her kuruşuna değecek.

Pilavın her bir tanesi, özenle seçilmiş pirinçlerin ustalıkla harmanlanmasıyla ortaya çıkıyor. Tavuğun enfes aroması, pilava ayrı bir derinlik katıyor. Haznedar Pilavcısı'nda sadece pilav değil, aynı zamanda sıcacık bir aile ortamı da bulacaksınız. Ablalarımızın samimiyeti ve güler yüzü, yemeğinizi daha da keyifli hale getirecek. Şehrin kalabalığından uzak, huzurlu bir köşede, lezzetle mutluluğun birleştiği bir ziyafet sizi bekliyor.

11.Pilavcı Yusuf

Pilavcı Yusuf
Pilavcı Yusuf'ta sokak lezzetlerinin büyüsüne kapılın! Usta ellerde hayat bulan her lokma, damaklarınızda unutulmaz bir tat bırakacak. Mis gibi kokusuyla iştahınızı kabartan pilavlarımız, enfes malzemelerle hazırlanan dönerimiz ve sulu sulu güveçlerimizle lezzet yolculuğunuza çıkın. Her bütçeye uygun fiyatlarımızla, kaliteli bir ziyafetin tadını çıkarın.

Pilavcı Yusuf'ta, lezzet ustalığımızın sırrı, taze malzemelerimiz ve geleneksel tariflerimizde saklı. Her bir malzeme titizlikle seçilerek, en iyi lezzet uyumunu yakalamamızı sağlıyor. Geleneksel yöntemlerle hazırlanan pilavımız, tane tane dökülürken, dönerimiz ağızda dağılıyor. Güveçlerimiz ise, yumuşacık etleri ve lezzetli sosları ile içinizi ısıtacak. Pilavcı Yusuf'ta, sadece karnınızı doyurmakla kalmayacak, gerçek sokak lezzetiyle tanışmanın keyfini yaşayacaksınız.

12.Meşhur Kaynarca Pilavcısı, Pendik (Kaynarca Mah.)

Aileniz ve sevdiklerinizle keyifli bir yemek deneyimi

Meşhur Kaynarca Pilavcısı, Pendik (Kaynarca Mah.)
  • Değerlendirme: 4,6/5 (230 Review by google)
  • Adres:

    Kaynarca, Aydınlı Yolu Cd 230/A, 34890 Pendik/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    11:00 - 23:00

  • Artılar:

    Lezzetli yemekler, uygun fiyatlar, aile ortamı

  • Eksiler:

    Park yeri sıkıntısı, kalabalık, gürültülü

  • Popüler Menü:

    Kaynarca pilavı, yoğurtlu kebap, mercimek çorbası

  • Fiyat Aralığı:

    $$

  • Pilav
  • Kebap
  • Çorba
  • Restoran
  • Pendik

13.Pilavcı Cihat

Pilavcı Cihat
  • Değerlendirme: 5,0/5 (7 Review by google)
  • Adres:

    Esenler, Rifat Ilgaz Cd 30 B, 34899 Pendik/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    11:00 - 01:00

14.Marmara pilavcısı

Marmara pilavcısı
  • Değerlendirme: 5,0/5 (8 Review by google)
  • Adres:

    Fevzi Çakmak, Havuz Sokağı no:3/b, 34194 Pendik/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    11:00 - 02:00

15.Öz Pilavistan

Öz Pilavistan
  • Değerlendirme: 2,8/5 (56 Review by google)
  • Adres:

    Batı, Karanfil Sk. 53/c, 34000 Pendik/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    11:00 - 03:00

16.Çinar Pilav evi

Çinar Pilav evi
  • Değerlendirme: 3,9/5 (13 Review by google)
  • Adres:

    Kaynarca, Kaynarca mah. Deniz cad, Seyir Sokağı 6 A, 34890 Pendik/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    06:30 - 21:30

17.PENDİK ÖZ GALA PİLAVCI

PENDİK ÖZ GALA PİLAVCI
  • Değerlendirme: 3,9/5 (43 Review by google)
  • Adres:

    Çamçeşme, Aydınlı Yolu Cd no:71, 34899 Pendik/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    24 saat açık

18.Meşhur Sokak Pilavcısı

Meşhur Sokak Pilavcısı
  • Değerlendirme: 5,0/5 (3 Review by google)
  • Adres:

    Kaynarca, Aydınlı Yolu Cd No:151 D:A, 34899 Pendik/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    11:30 - 20:00

19.Yİ BENİ PİLAV PENDİK

Yİ BENİ PİLAV PENDİK
  • Değerlendirme: 2,0/5 (2 Review by google)
  • Adres:

    Batı, İsmet Paşa Cd. No:45/B, 34890 Pendik/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    10:00 - 22:00

Önerilen Yazı