Liste 31 dönercileri içinde Sultangazi

Murat Çakır

• Güncellendi: 2024-07-23

dönercileri içinde Sultangazi ile ilgili en iyi listelerden derlendi, güvenilir web siteleri ve bloglar üzerinde titizlikle düzenlendi ve araştırıldı. Harikases Çiğköfte Döner, REİS DÖNER SULTANGAZİ (Uğur Mumcu) şb, Öz Dönerci Halit Usta, LİDER DÖNER, Sefa Pıde Döner Salonu gibi öne çıkan seçenekleri içerir. Keşfetmeye hazır mısınız!

1.Harikases Çiğköfte Döner

Harikases Çiğköfte Döner
  • Değerlendirme: 4,5/5 (122 Review by google)
  • Adres:

    50. Yıl, 6, C Cd., 34265 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    10:00 - 22:30

İstanbul'un kalbinde, lezzetin adresinde, Harikases Çiğköfte Döner, damaklarınızı şenlendirecek bir ziyafete davet ediyor. Sarıyer'den taze malzemelerle hazırlanan eşsiz çiğköftemiz, damağınızda bir lezzet şöleni yaratacak. Her lokmasıyla mest olacağınız Harikases Çiğköfte Döner, özel sosuyla birlikte sizlere unutulmaz bir lezzet deneyimi sunuyor.

Sanatçı İbrahim Tatlıses'in de müdavimi olduğu Harikases Çiğköfte Döner, lezzet yolculuğunuzda mutlaka uğramanız gereken bir destinasyon. Güzel bir sohbet eşliğinde, damaklarınızı tatmin edecek lezzetlerle dolu bir deneyim için Harikases Çiğköfte Döner'e bekliyoruz.

2.REİS DÖNER SULTANGAZİ (Uğur Mumcu) şb

Lezzetiyle Damağınızı Şenlendirecek Adres

REİS DÖNER SULTANGAZİ (Uğur Mumcu) şb
  • Değerlendirme: 4,0/5 (194 Review by google)
  • Adres:

    Uğur Mumcu, Eski Edirne asfaltı 648/d, Eski Edirne Asf. No:648, 34265 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    10:00 - 01:00

  • Artılar:

    Uygun fiyatlar, Hızlı servis, Çeşitli döner seçenekleri

  • Eksiler:

    Küçük mekan, Park yeri sıkıntısı, Yemek sonrası ikram seçeneklerinin olmaması

  • Popüler Menü:

    Döner dürüm, Döner tabak, İskender kebap

  • Fiyat Aralığı:

    $$

  • Döner
  • Kebap
  • Türk mutfağı
  • Uygun fiyatlı
  • Hızlı servis
Reis Döner'de Sultangazi şubesinde karşılandığınız güler yüzlü çalışanlar ve tertemiz ortam, içinizi ısıtacak. Leziz dönerleri ise damaklarınızı şenlendirecek, içinizi bayram yerine çevirecek. Bu keyifli deneyimle döner sevdalısı olacaksınız.

Ancak, lezzet ve hijyenin yanı sıra fiyatların da önemli olduğunu unutmamak gerekir. Reis Döner'in fiyatlarının piyasa ortalamasının üzerinde olması, bazı müşterileri üzebilir. Özellikle kalabalık gruplar için maliyetli bir seçenek olabilir. Bu nedenle, lezzeti ve hijyeninden ödün vermeden daha uygun fiyatlı alternatifler arayanlar için farklı mekanlar tercih edilebilir.

Daha fazla oku: Liste 21 kafeleri içinde Sultangazi

3.Öz Dönerci Halit Usta

Öz Dönerci Halit Usta
  • Değerlendirme: 4,0/5 (37 Review by google)
  • Adres:

    Cebeci, S Cd. No:60 D:C, 34270 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    08:00 - 21:00

İstanbul'un kalbinde, lezzet durağı Öz Dönerci Halit Usta'da, dönerin tadına doyacaksınız. Her lokmanızda ağzınızda dağılan, enfes lezzetli dönerlerimiz, sizi mest edecek. Somun ekmeğimiz, taptaze ve çıtır çıtır, dönerin lezzetine lezzet katıyor. Baharatlı ve özel sosumuzla harmanlanan dönerlerimiz, damak çatlatan bir ziyafet sunuyor.

Öz Dönerci Halit Usta'da, lezzet sadece dönerle sınırlı değil. Sebzeli dönerlerimiz de, taze sebzelerin cıvıl cıvıl renkleriyle ve dönerin enfes uyumuyla, midenize bayram ettirecek. Küçük, şirin ve hijyenik mekanımızda, ustalarımızın maharetli elleriyle hazırlanan dönerlerimizi afiyetle yiyebilirsiniz. Öz Dönerci Halit Usta, döner lezzetinin adresi, lezzet yolculuğunuzun vazgeçilmezi olacak.

4.LİDER DÖNER

LİDER DÖNER
  • Değerlendirme: 4,0/5 (57 Review by google)
  • Adres:

    Gazi, İsmet Paşa Cd. 73 \B, 34260 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 22:00

Lider Döner'in enfes lezzetlerini tadarken, kusursuz hizmet anlayışıyla kendinizi özel hissedin. Güler yüzlü ekibimiz, siparişlerinizi en kısa sürede kapınıza kadar getiriyor veya restoranda sizleri memnuniyetle karşılıyor.

Her lokmasıyla damakta iz bırakan dönerlerimiz, özenle seçilmiş etlerden ustalıkla hazırlanıyor. Etin yumuşaklığı, baharatların uyumu ve çıtır ekmeğin lezzeti, sizi gastronomik bir yolculuğa çıkaracak. Lider Döner'le lezzet dolu anların keyfini çıkarın, bize bir kez uğradığınızda vazgeçilmeziniz olacağız!

Daha fazla oku: Liste 26 restoranları içinde Sultangazi

5.Sefa Pıde Döner Salonu

Sefa Pıde Döner Salonu
  • Değerlendirme: 4,2/5 (45 Review by google)
  • Adres:

    50. Yıl, 50. Yıl I Caddesi &, 2095. Sk. No:37, 34265 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    07:00 - 20:30

Sefa Pide Döner Salonu'nun sıcacık pideleri ile güne enerjik başlayın! Katmeri ile damakları şenlendiren salonu, hafta sonları oluşan kuyruğuyla bile beklemeye değer. Ekmeklerinin lezzeti dillere destan, içleri ise ustalıkla hazırlanmış. Lahmacunları, pideleri ve dönerleriyle öğle saatlerini keyfe çeviren Sefa Pide Döner Salonu, her lokmasıyla size lezzet şöleni sunuyor.

Pide konusunda iddialıysanız, Sefa Pide Döner'in lavaşını mutlaka denemeniz gerek. Lezzeti ve dokusuyla fark yaratan lavaşı için kilometrelerce yol gitmeye değer. Kaliteli malzemelerden özenle hazırlanan her bir ürün, damak tadınızı zirveye taşıyacak. İster kahvaltıda ister öğle yemeğinde, Sefa Pide Döner Salonu'nun leziz dünyasına adım atın ve lezzetin tadını çıkarın!

6.Tatseven Döner Meşhur Kurufasulye

Tatseven Döner Meşhur Kurufasulye
  • Değerlendirme: 4,5/5 (59 Review by google)
  • Adres:

    İsmetpaşa, dönerci, Ordu Cd. No:212, 34000 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    07:00 - 22:00

**Tatseven Döner, damağınıza bayram ettirecek lezzetleriyle sizi bekliyor.**

Tatseven Döner'in meşhur kuru fasulyesi, İzmir'in en iyilerinden. Her kaşığıyla mest olacağınız bu lezzeti tatmadan geçmeyin. Nefis döneri ise, iştahınızı kabartacak. Tombik ekmeğinde 14 TL, dürümde ise 24 TL'ye bu lezzetin tadını çıkarabilirsiniz. Temiz ve şık mekanı ile Tatseven Döner, keyifli bir yemek deneyimi için ideal. Esnafının güler yüzlü ve misafirperver tavırları, yemeğinizi daha da güzelleştirecek.

Daha fazla oku: Liste 24 barları içinde Sultangazi

7.BİZİM DÖNER 50.YIL

BİZİM DÖNER 50.YIL
  • Değerlendirme: 4,6/5 (33 Review by google)
  • Adres:

    50. Yıl, C Cd. No:22/A, 34000 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    07:00 - 21:00

Lezzetiyle damakları şenlendiren, temizliğiyle gönülleri fetheden Bizim Döner 50. Yıl'da sizleri unutulmaz bir ziyafete davet ediyoruz.

Her ısırığınızda ağzınızda eriyen enfes döneri, özenle hazırlanan eşsiz mezeleri ve sıcak atmosferiyle Bizim Döner 50. Yıl, gastronomi yolculuğunuzda vazgeçilmez bir durak olacak. Güler yüzlü personelimiz ve hijyenik mutfağımızla sizlere hem lezzetli hem de güvenilir bir deneyim sunuyoruz. Şimdi gelin, dönerin lezzetini yeniden tanımlayın, Bizim Döner 50. Yıl'da damak tadınıza bir şölen yaşatın.

8.Ye Döner

Ye Döner
  • Değerlendirme: 4,2/5 (30 Review by google)
  • Adres:

    Cebeci, Atatürk Blv No:7, 34270 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    12:00 - 20:00

Lezzetiyle mest eden Ye Döner'in uygun fiyatları, sizi büyüleyecek. Özellikle mayonezimiz, rakiplerimizden bizi ayıran ve dönerimize lezzet katan bir sırrımız. Uzun yıllardır mayonezli döner özleminizi Ye Döner ile dindirebilir, her lokmasının keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz.

Malzemelerimizin kalitesi ve özenli servisimizle damak tadınıza hitap edeceğimizden hiç şüpheniz olmasın. Küçük aksaklıkları bile dikkate alarak, mükemmel bir yemek deneyimi sunmak için çalışıyoruz. Ye Döner'de, lezzetin adresi sizleri bekliyor!

9.Çınar Et Döner ve İskender

Çınar Et Döner ve İskender
  • Değerlendirme: 4,2/5 (53 Review by google)
  • Adres:

    75. Yıl, 6B, Cumhuriyet Cd., 34260 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    08:00 - 20:00

Çınar Et Döner'in enfes lezzetleriyle damak zevkinize şenlik katmaya hazır olun! Et döner ve İskender dönerin ustalıkla hazırlanmış her lokması, ağzınızda eriyecek ve sizi mest edecek. Taze malzemelerle özenle yapılan lahmacunumuz da lezzet şöleninize ek bir dokunuş katıyor.

Fiyatlarımız, lezzetli yemeklerimizin kalitesine göre oldukça uygun. Ancak, İskender dönerimizi tavsiye etmiyoruz çünkü sosu biraz farklı bir tada sahip. Bunun dışında, Çınar Et Döner'de yaşayacağınız yemek deneyimi, size unutamayacağınız anılar bırakacak. Bir an önce rezervasyonunuzu yapın ve bu lezzet cennetinde yerinizi ayırtın!

10.MERKEZ DÖNER & KÖFTE

MERKEZ DÖNER & KÖFTE
**MERKEZ DÖNER & KÖFTE: Dönerin Tadına Varın** Merkez Döner & Köfte, döner ustalığıyla öne çıkıyor. Her lokmasıyla damakta iz bırakan dönerleri, diğer rakiplerini geride bırakıyor. Yeni açılmış olmasına rağmen, lezzetiyle kısa sürede adından söz ettirecek gibi görünüyor. Üstelik hijyenik ve ferah ortamı, keyifli bir yemek deneyimi sunuyor. Fiyatlar biraz yüksek olsa da bu lezzete değer!

**Tavuk Tombik Döner: Lezzetin Adresi** Tavuk tombik döner, farklı malzemeleriyle damakları şenlendiriyor. Köy peyniri kokusuyla iştahınızı kabartan bu döner, her lokmada ayrı bir tat veriyor. Malzemelerin uyumu ve ustalıkla hazırlanması, bu döneri vazgeçemeyeceğiniz bir lezzet haline getiriyor. Her yerde bulamayacağınız bu özel lezzeti mutlaka denemelisiniz!

11.Baba Döner Sultangazi

Baba Döner Sultangazi
  • Değerlendirme: 4,3/5 (31 Review by google)
  • Adres:

    Sultançiftliği, 34500 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    24 saat açık

İstanbul'un dönerle özdeşleşen semti Sultangazi'nin gizli mücevheri Baba Döner'i mutlaka ziyaret etmelisiniz. Sıcak ve samimi bir ortamda, el emeğiyle hazırlanan dönerlerin tadına varacaksınız. Kaliteli etleri ve usta ellerde pişirilen dönerleri, damaklarda iz bırakacak bir lezzet şöleni sunuyor.

Baba Döner'de hijyene de büyük önem veriliyor. Temiz ve ferah bir ortamda, gönül rahatlığıyla dönerinizi yiyebilirsiniz. Lezzet ve hijyenin buluştuğu bu adres, döner tutkunlarının vazgeçilmez mekanı olacak. Kendinizi evinizde gibi hissederken, enfes dönerlerin keyfini çıkarın. Baba Döner, İstanbul'da döner yemenin gerçek adresidir.

12.BODRUM DÖNER

BODRUM DÖNER
  • Değerlendirme: 4,7/5 (15 Review by google)
  • Adres:

    75. Yıl, İsmet Paşa Cd. No:22, 34260 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    11:00 - 22:00

13.Doyum Döner Salonu

  • Değerlendirme: 4,0/5 (9 Review by google)
  • Adres:

    50. Yıl, E Cd. 44/A, 34265 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 20:00

14.Eser Döner Ve Sulu Yemek

Eser Döner Ve Sulu Yemek
  • Değerlendirme: 3,4/5 (96 Review by google)
  • Adres:

    İsmetpaşa, No:, 74. Sk. No:5, 34270 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    06:00 - 23:00

15.HD DÖRTYOL DÖNER

HD DÖRTYOL DÖNER
  • Değerlendirme: 3,7/5 (38 Review by google)
  • Adres:

    75. Yıl, Fevzi Çakmak Cd. no:37/A, 34899 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    11:00 - 00:30

16.Paşa Döner Gazi Mah.

Gerçek lezzet durağınız

Paşa Döner Gazi Mah.
  • Değerlendirme: 3,4/5 (219 Review by google)
  • Adres:

    75. Yıl, 1335. Sk. No:30, 34260 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 00:00

  • Artılar:

    Lezzetli ve taze döner, uygun fiyatlar, hızlı ve güler yüzlü servis

  • Eksiler:

    Yer bulmakta zorlanılabilir, menüde çeşitlilik az, park yeri sıkıntısı

  • Popüler Menü:

    Döner, İskender, Tavuk şiş

  • Fiyat Aralığı:

    $$

  • Döner
  • İskender
  • Tavuk şiş
  • Fast food
  • Türk mutfağı

17.Asis Döner

Asis Döner
  • Değerlendirme: 3,6/5 (11 Review by google)
  • Adres:

    Uğur Mumcu, Atatürk Blv No:18, 34265 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 23:30

18.Vitamin Döner

Vitamin Döner
  • Değerlendirme: 3,7/5 (78 Review by google)
  • Adres:

    Esentepe, 2382. Sk. No:376, 34265 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 23:00

19.Harbi Döner

Harbi Döner
  • Değerlendirme: 3,9/5 (98 Review by google)
  • Adres:

    Zübeyde Hanım, Fevzi Çakmak Cd. No:53 D:B, 34260 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    11:00 - 22:00

20.Pera Döner

"Herkesin bütçesine uygun, lezzetli döner"

Pera Döner
  • Değerlendirme: 3,2/5 (383 Review by google)
  • Adres:

    75. Yıl, İsmet Paşa Cd. 8/c D:3, 34260 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    10:30 - 22:00

  • Artılar:

    Uygun fiyatlı, merkezi konum, hızlı servis

  • Eksiler:

    Küçük mekan, kalabalık olabilir, otopark sorunu

  • Popüler Menü:

    Döner, tavuk şiş, lahmacun

  • Fiyat Aralığı:

    $

  • Döner
  • Sokak lezzeti
  • Uygun fiyatlı
  • Merkezi
  • Hızlı servis

21.Zirve DÖNER

Zirve DÖNER
  • Değerlendirme: 3,1/5 (60 Review by google)
  • Adres:

    Yunus Emre, Adem Yavuz Cd. no:4b, 34260 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    10:30 - 01:30

22.Döner´ken Uğra

Döner´ken Uğra
  • Değerlendirme: 3,3/5 (87 Review by google)
  • Adres:

    İsmetpaşa, Eski Edirne Asf. No:653/B, 34270 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:30 - 00:00

23.Saray Döner

Saray Döner
  • Değerlendirme: 3,5/5 (15 Review by google)
  • Adres:

    Sultançiftliği, Ordu Cd. D:171, 34265 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    07:00 - 22:00

24.Maydonoz Döner Sultangazi

Maydonoz Döner Sultangazi
  • Değerlendirme: 3,2/5 (59 Review by google)
  • Adres:

    Cebeci, 1. Cebeci Yolu No:20/A, 34100 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    10:00 - 00:00

25.Diyar Döner

Diyar Döner

26.Hey Döner Sultangazi

Sultangazi'nin en lezzetli dönerini burada bulacaksınız!

Hey Döner Sultangazi
  • Değerlendirme: 3,9/5 (335 Review by google)
  • Adres:

    Yunus Emre, Adem Yavuz Cd. 63/65 D:C, 34260 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    10:00 - 22:30

  • Artılar:

    Lezzetli ve kaliteli döner, uygun fiyatlar, merkezi konum

  • Eksiler:

    Küçük mekan, bazen yoğun olabiliyor, park yeri sıkıntısı

  • Popüler Menü:

    Döner dürüm, döner ekmek, tavuk dürüm

  • Fiyat Aralığı:

    $-$$

  • Döner
  • Sultangazi
  • Uygun Fiyat
  • Kaliteli
  • Tavuk

27.Hot Döner

Hot Döner
  • Değerlendirme: 3,1/5 (117 Review by google)
  • Adres:

    50. Yıl, 2106. Sk., 34265 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    11:00 - 23:00

28.Sima Döner & Kebap

Lezzetli dönerin adresi, Sima Döner & Kebap

Sima Döner & Kebap
  • Değerlendirme: 3,9/5 (310 Review by google)
  • Adres:

    Uğur Mumcu, Orhangazi Cd 147D D:147E, 34265 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 22:30

  • Artılar:

    Lezzetli döner, uygun fiyatlar, merkezi konum

  • Eksiler:

    Küçük ve kalabalık mekan, park yeri sorunu, servis yavaş olabilir

  • Popüler Menü:

    Döner, kebap, lahmacun

  • Fiyat Aralığı:

    $$

  • Döner
  • Kebap
  • Lahmacun
  • Türk Mutfağı
  • Uygun Fiyatlı

29.Meşhur Bodrum döner Sultangazi

Meşhur Bodrum döner Sultangazi
  • Değerlendirme: 5,0/5 (3 Review by google)
  • Adres:

    50. Yıl, Muhsin Yazıcıoğlu Cd No:155 D:a, 34265 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    11:00 - 23:00

30.Hey Döner Sultangazi-Meydan

Hey Döner Sultangazi-Meydan
  • Değerlendirme: 2,3/5 (4 Review by google)
  • Adres:

    Uğur Mumcu, Muhsin Yazıcıoğlu Cd No: 3/A, 34265 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    11:00 - 23:00

31.ORHAN USTA KEBAP & DÖNER

ORHAN USTA KEBAP & DÖNER
  • Değerlendirme: 2,5/5 (6 Review by google)
  • Adres:

    Cebeci, Atatürk Blv No:85, 34270 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    07:00 - 23:00

Önerilen Yazı