Liste 30 pet shoplar içinde Küçükçekmece

Mehmet Kaya

• Güncellendi: 2024-08-07

pet shoplar içinde Küçükçekmece ile ilgili en iyi listelerden derlendi, güvenilir web siteleri ve bloglar üzerinde titizlikle düzenlendi ve araştırıldı. Zeynep Petshop, Bozo Petshop, Juss Akvaryum Ve Petshop, Merve petshop, Hope Pet Shop gibi öne çıkan seçenekleri içerir. Keşfetmeye hazır mısınız!

1.Zeynep Petshop

Zeynep Petshop
Zeynep Petshop'ta, evcil dostlarınızın tüm ihtiyaçlarına uygun malzemeler bulabileceğiniz güvenilir bir adres sizi bekliyor. Uzman kadromuzla birlikte, her tür talebinize en uygun seçenekleri sunarak, evcil hayvanlarınızın mutluluğu ve sağlığı için çalışıyoruz.

İster yeni bir yaşam arkadaşı arıyor olun, ister mevcut dostunuza en kaliteli ürünleri sağlamak istiyor olun, Zeynep Petshop'ta aradığınız her şeyi bulacaksınız. Titizlikle seçilmiş akvaryum balıklarımızdan kuş yemlerine, köpek tasmalarından kedi mamalarına kadar geniş ürün yelpazemizle, evcil dostlarınızın yaşam kalitesini en üst seviyeye taşımanıza yardımcı oluyoruz. Üstelik, uzman tavsiyelerimiz ve güler yüzlü hizmetimizle, alışverişinizin her adımında yanınızdayız. Zeynep Petshop'u ziyaret edin, evcil dostlarınız için en iyisini keşfedin!

2.Bozo Petshop

Bozo Petshop
  • Değerlendirme: 4,4/5 (129 Review by google)
  • Adres:

    Söğütlü çeşme mahallesi fevzi cakmak caddesi, Yıldırım Sk. 3a, 34295 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:30 - 22:00

Bozo Petshop'ta sevgi dolu dostlarınız için aradığınız her şeyi bulacaksınız. İçten ve yardımsever ekibimizle gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilir, evcil dostlarınızın ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz. Kaliteli ürünlerimizle evcil dostlarınızın sağlığı ve mutluluğu için her zaman yanınızdayız.

Güvenli ve sağlıklı bir alışveriş deneyimi için Bozo Petshop'u tercih edin. Güler yüzlü ve bilgili ekibimiz, evcil dostlarınızın ihtiyaçları hakkında size profesyonel tavsiyelerde bulunarak en uygun ürünleri seçmenize yardımcı olacaktır. Hayvan dostlarınızın mutluluğu ve sağlığı için Bozo Petshop'un kapılarını güvenle aralayın.

Daha fazla oku: Liste 34 restoranları içinde Küçükçekmece

3.Juss Akvaryum Ve Petshop

Evcil hayvanınız için her şey tek bir çatı altında

Juss Akvaryum Ve Petshop
  • Değerlendirme: 4,8/5 (172 Review by google)
  • Adres:

    Sultan Murat, Serbest Sk. No:5A, 34295 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    11:00 - 21:00

  • Çeşitli Ürünler:

    Türlü türden balık, kedi ve köpek ürünleri

  • Ürün Kalitesi:

    Kaliteli ve güvenilir ürünler

  • Müşteri Hizmetleri:

    Yardımsever ve bilgili personel

  • Fiyat Aralığı:

    $ - $$

  • Olanaklar:

    Geniş ürün yelpazesi, Uygun fiyatlar, Bilgili personel, Kolay erişilebilir konum, Temiz ve düzenli ortam

Juss Akvaryum ve Petshop'tan verdiğim 25 cm nano tank bitki ve karides siparişimde baştan sona mükemmel bir hizmet aldım. Her konuda yardımcı olan ve beni her daim bilgilendiren ekibin sayesinde aklımda soru işareti kalmadı.

Bulunduğum şehirde akvaryumcular olmasına rağmen, Juss Akvaryum'un profesyonelliği ve güler yüzlü yaklaşımı beni tercih etmeye itti. Özellikle Büşra Hanım'ın özverili çalışması ve işini layığıyla yerine getirmesi takdire şayan. Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabileceğiniz, sektörde lider bir kuruluş olarak Juss Akvaryum'u şiddetle tavsiye ediyorum!

4.Merve petshop

Merve petshop
  • Değerlendirme: 4,7/5 (43 Review by google)
  • Adres:

    Kartaltepe, Altan Sk. no 3, 34295 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    08:30 - 22:00

Merve Petshop'un dünyasına adım atın ve evcil dostlarınızın mutluluğu için gereken her şeyi keşfedin! İster tüylü dostunuz için leziz mamalar, ister rahat yataklar veya eğlenceli oyuncaklar arıyor olun, Merve Petshop'ta aradığınız her şeyi bulacaksınız. Özellikle kedi sahiplerine hitap eden geniş ürün yelpazemizle, minik dostunuzun tüm ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayabilirsiniz.

Merve Petshop'ta, evcil dostlarınızın sağlığı ve mutluluğu her şeyden önce gelir. Uzman ekibimiz, dostlarınız için en uygun ürünleri seçmenize yardımcı olmaya hazır. Kısırlaştırılmış kediler için özel olarak formüle edilmiş mamalarımız, dostunuzun sağlıklı bir yaşam sürmesine yardımcı olurken, yumuşak yataklarımız ve interaktif oyuncaklarımız onlara sonsuz rahatlık ve eğlence sunar. Merve Petshop ile evcil dostunuzun her anının keyifle geçmesi garanti!

Daha fazla oku: Liste 37 kafeleri içinde Küçükçekmece

5.Hope Pet Shop

Hope Pet Shop
  • Değerlendirme: 4,9/5 (19 Review by google)
  • Adres:

    İstasyon, 1428. Sk. 49A, 34303 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 21:00

Evcil hayvanınız için ihtiyacınız olan her şeyi bulabileceğiniz Hope Pet Shop'a mutlaka uğramalısınız! Köpeğiniz Zuzu için şık ve kaliteli kıyafetler arıyorsanız, Hope Pet Shop'ta aradığınızı bulacaksınız. Güler yüzlü ve yardımsever sahibi, Zuzu için en uygun kıyafeti bulmanıza yardımcı olacaktır.

Hope Pet Shop'ta sadece giysiler değil, aynı zamanda Pablo gibi sevimli dostunuz için mamalar, oyuncaklar ve aksesuarlar da bulabilirsiniz. Dükkan sahibi, her müşterinin ihtiyaçlarını anlamak için zaman ayırır ve evcil hayvanınız için en iyi ürünleri tavsiye eder. Hope Pet Shop, evcil hayvanınızın mutluluğu ve konforu için ihtiyacınız olan her şeyi sunan mükemmel bir duraktır.

6.Prenses Petshop

Prenses Petshop
  • Değerlendirme: 4,4/5 (27 Review by google)
  • Adres:

    Halkalı Merkez, Mahmutbey Cd. 8 A, 34303 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:30 - 19:30

Prenses Petshop'ta yer alan muhabbet kuşlarımız, yerli üretimimizle sizlere sunulmaktadır. Bu sayede kuşlarımızın adaptasyon süreci daha kolay ve hızlıdır. Her açıdan mükemmel olan muhabbet kuşlarımız, kuş sahiplenmek isteyenler için ideal bir tercih olacaktır.

Daha fazla oku: Liste 20 oteller içinde Küçükçekmece

7.Kılıç Pet Shop

Kılıç Pet Shop
  • Değerlendirme: 4,5/5 (12 Review by google)
  • Adres:

    Söğütlü Çeşme, Telli Kavak Sk. No:15, 34295 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 00:00

Kılıç Pet Shop, evcil hayvanınız için aradığınız her şeyi bulabileceğiniz, güler yüzlü ve yardımsever bir ekip tarafından karşılanacağınız bir yer. Uygun fiyatlı kaliteli ürünlerle birlikte Mehmet Bey'in uzman tavsiyeleriyle evcil hayvanınızın sağlığı ve mutluluğu için ihtiyaç duyduğunuz her şeyi tek bir çatı altında bulabilirsiniz.

Kılıç Pet Shop'ta, evcil hayvanınızın özel ihtiyaçlarına göre seçilmiş kaliteli mamalar, aksesuarlar ve bakım ürünleri yer alıyor. Uygun fiyat politikası ve esnaf sıcaklığıyla müşterilerine en iyi hizmeti sunmaya çalışan Kılıç Pet Shop, evcil hayvanınızın sağlığı ve mutluluğu için güvenebileceğiniz bir adres. Ürün çeşitliliği, uygun fiyatlar ve güler yüzlü hizmet anlayışıyla Kılıç Pet Shop, evcil hayvanınızın tüm ihtiyaçlarını karşılayacak en doğru adres.

8.Deep Sea Pet Center

Deep Sea Pet Center
  • Değerlendirme: 4,2/5 (50 Review by google)
  • Adres:

    Yeni Mahalle, İnönü Cd. 88/A-B, 34290 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    08:30 - 20:30

Denizin derinliklerini andıran Deep Sea Pet Center'da, evcil dostlarınız için aradığınız tüm ürünleri bulabilirsiniz. Temiz ve düzenli raflarımızda taze ve uzun süreli son kullanma tarihlerine sahip pet mamaları, oyuncaklardan aksesuarlara kadar her şey mevcut. Denize açılmışçasına geniş ürün yelpazemizde, evcil dostunuzun ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacak seçeneklere ulaşabilirsiniz.

Güler yüzlü personelimiz, size özel tavsiyeler ve bilgilendirmelerle doğru ürünleri seçmenize yardımcı olur. Deep Sea Pet Center'da, sadece alışveriş yapmazsınız; evcil dostunuzun sağlığı ve mutluluğu için gerçek bir yolculuğa çıkarsınız. Denizin cömertliğinden ilham alan ürünlerimizle, evcil dostlarınızın hayatına mutluluk ve huzur getirin. Deep Sea Pet Center'ı ziyaret edin, farkı hissedin.

Daha fazla oku: Liste 22 barları içinde Küçükçekmece

9.İSTASYON PET SHOP

İSTASYON PET SHOP
  • Değerlendirme: 4,8/5 (28 Review by google)
  • Adres:

    İstasyon, Yunus Emre Cd. no:11 5, 34300 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 21:30

İSTASYON PET SHOP'a uğrayın, evcil dostlarınız için her şeyi uygun fiyatlarla bulun. Aradığınız her şeyi bünyesinde barındıran bu harika mağazada, evcil hayvanlarınızın mutluluğu için ihtiyaç duyacağınız tüm ürünleri keşfedebilirsiniz.

İşinin ehli ve güler yüzlü Mahfuz Bey, evcil hayvanınız için en doğru ürünleri seçmenizde size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır. İSTASYON PET SHOP'ta, evcil hayvanınızın sağlığı ve mutluluğu için her şey düşünülmüş. Mağazanın rahat ortamında dostunuzla keyifli vakit geçirebilir, ihtiyacınız olan tüm ürünleri kolayca temin edebilirsiniz. Siz de evcil dostunuzun hak ettiği kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla almak istiyorsanız, İSTASYON PET SHOP'u ziyaret edin. Unutulmaz bir alışveriş deneyimi sizi bekliyor!

10.Görkem Pet Shop

Görkem Pet Shop
  • Değerlendirme: 4,9/5 (16 Review by google)
  • Adres:

    Cennet, Alparslan Cd. No: 37/C, 34290 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:30 - 21:30

Küçük ama sevimli Görkem Pet Shop, samimi ortamıyla içinizi ısıtacak. Evlere kadar teslimat hizmetimizle siz zahmetsizce dostunuzu kucaklayın. Canlı balıklar ve kuşlar arasında seçim yaparken, uygun fiyatlarımız yüzünüzü güldürecek.

Görkem Pet Shop, Cennet Mahallesi'nin hayvansever dostu, dürüst satıcısıdır. En uygun fiyatlarla dostunuza en iyiyi sunarız. Güler yüzlü ekibimiz, her türlü sorunuzda sizlere yardımcı olmaya hazır. Hayvan dostunuzun mutluluğu için Görkem Pet Shop'u tercih edin, farkı hissedin.

11.Sari Akvaryum petshop

Sari Akvaryum petshop
  • Değerlendirme: 4,6/5 (45 Review by google)
  • Adres:

    Söğütlü Çeşme, Atatürk Cd. no:61, 34295 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    08:00 - 22:30

Sıcacık bir ortamda, dost canlısı yüzlerle karşılanacağınız Sarı Akvaryum Petshop'umuzda, evcil dostlarınızın tüm ihtiyaçları için uygun fiyatlı seçenekler bulabilirsiniz.

Uzun yıllara dayanan tecrübesiyle hayvansever ekibimiz, can dostlarınızın bakımı ve beslenmesiyle ilgili her türlü konuda size yardımcı olmaya hazır. Onların mutluluğu ve sağlığı için ihtiyacınız olan her şeyi bulabileceğiniz Sarı Akvaryum Petshop'ta, dostlukların pekiştiği anlara tanıklık edeceksiniz.

12.Petmarketburada

Petmarketburada
  • Değerlendirme: 4,7/5 (67 Review by google)
  • Adres:

    Yeşilova Mahallesi,Reyhan Caddesi, 5.Cami Sokak No:3 D:B, 34295 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    12:00 - 20:00

13.Mamaenpati Petshop

Mamaenpati Petshop
  • Değerlendirme: 4,8/5 (17 Review by google)
  • Adres:

    Atatürk, Hürriyet Cd. No:10/2, 34307 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    10:30 - 19:30

14.Casperpet Petshop

Casperpet Petshop
  • Değerlendirme: 5,0/5 (20 Review by google)
  • Adres:

    Tevfikbey Mahallesi Muammer Aksoy Caddesi, Sağlık Ocağı Karşısı No:6B, 34295 İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    08:30 - 23:00

15.Petshopistan

Petshopistan
  • Değerlendirme: 4,5/5 (30 Review by google)
  • Adres:

    Atatürk, 312. Sk. No:3, 34307 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    10:00 - 19:30

16.KUMSAL PETSHOP

KUMSAL PETSHOP

17.Cennet Pet Market

Cennet Pet Market
  • Değerlendirme: 4,7/5 (64 Review by google)
  • Adres:

    Cennet, 56/C, Alparslan Cd., 34290 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    11:00 - 20:30

18.Anka petshop

Anka petshop
  • Değerlendirme: 4,8/5 (38 Review by google)
  • Adres:

    Cennet, Genç Osman Sk., 34600 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 23:00

19.Babacan Pet Shop

Babacan Pet Shop
  • Değerlendirme: 4,0/5 (20 Review by google)
  • Adres:

    İstasyon, Konut Birlik Olimpia İş Merkezi, D:28, 34303 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    10:00 - 21:00

20.Yeşil Petshop

Yeşil Petshop
  • Değerlendirme: 4,8/5 (49 Review by google)
  • Adres:

    Halkalı İstasyon Cd. No:33/A , İstasyon, 34303, 34295 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    10:00 - 22:00

21.Homuruk petshop

  • Değerlendirme: 5,0/5 (21 Review by google)
  • Adres:

    Mehmet Akif, Şehit albay Rıdvan Özden 24/C, 34307 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    10:00 - 01:00

22.Vivary Pet Shop

  • Değerlendirme: 4,2/5 (82 Review by google)
  • Adres:

    Yeni Mahalle, Salih Tamcı Sk. 14/1, 34290 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    10:00 - 21:30

23.Guppy Center Petshop

Guppy Center Petshop
  • Değerlendirme: 4,8/5 (259 Review by google)
  • Adres:

    Kartaltepe, Eren Sk. no : 18 b, 34450 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    10:30 - 21:00

24.MAVİ PETSHOP KANARYA

MAVİ PETSHOP KANARYA

25.Aslı'm Pet Shop

Aslı'm Pet Shop
  • Değerlendirme: 5,0/5 (9 Review by google)
  • Adres:

    Cennet, Hürriyet Cd. No:26/A, 34290 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 22:00

26.Akyıldız Petshop

Akyıldız Petshop
  • Değerlendirme: 3,6/5 (9 Review by google)
  • Adres:

    Kemalpaşa, Osmanbey Sk. no:10/A, 34204 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    10:00 - 00:00

27.Avcı Pet Shop

  • Değerlendirme: 3,9/5 (53 Review by google)
  • Adres:

    Cumhuriyet, 44/D, Dr. Sadık Ahmet Cd., 34290 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 21:00

28.Puppies Petshop

Puppies Petshop
  • Değerlendirme: 5,0/5 (2 Review by google)
  • Adres:

    Tevfik Bey, 20 Temmuz Cd. No:9, 34010 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    10:00 - 22:00

29.Kardeşler pet market

Kardeşler pet market
  • Değerlendirme: 4,0/5 (4 Review by google)
  • Adres:

    Cumhuriyet, Aşık Veysel Cd. No:59/b, 34290 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    10:00 - 22:00

30.İstanbul goldfish petshop

İstanbul goldfish petshop
  • Değerlendirme: 5,0/5 (1 Review by google)
  • Adres:

    cekmece meydan, Fatih mah .Dalyan sok no5 k, 34290 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    08:00 - 21:00

Önerilen Yazı