Liste 27 pidecisi içinde Sultangazi

Mehmet Kaya

• Güncellendi: 2024-07-24

pidecisi içinde Sultangazi ile ilgili en iyi listelerden derlendi, güvenilir web siteleri ve bloglar üzerinde titizlikle düzenlendi ve araştırıldı. Şan Pide, 44 Malatya Kebap Lahmacun Salonu, Sultan Pide Lahmacun & Kebap, ADIYAMAN PİDE LAHMACUN DÖNER KEBAP SALONU, Harmanşah kebap lahmacun pide gibi öne çıkan seçenekleri içerir. Keşfetmeye hazır mısınız!

1.Şan Pide

Şan Pide
  • Değerlendirme: 4,8/5 (114 Review by google)
  • Adres:

    Zübeyde Hanım, Fevzi Çakmak Cd. No:45, 34260 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    07:00 - 23:00

Şan Pide'nin yılların eskitemediği lezzetiyle damaklarınızı şenlendirmeye hazır olun! Güler yüzlü personelimiz ve hızlı evlere servisimizle, lezzetleriniz kapınıza kadar geliyor. İç açıcı mekanımızda yer bulmakta zorlansanız dahi, eve sipariş ettiğiniz karışık pizzamızla mest olacaksınız. Şan Pide'nin eşsiz lezzet yolculuğuna çıkın, pişman olmayacaksınız!

Ancak olumsuz yorumlara da kulak vererek hizmet kalitemizi sürekli geliştirmeye çalışıyoruz. Siz değerli müşterilerimizden gelen her geri bildirim, ekibimizin motivasyon kaynağıdır. En kısa sürede güveç siparişinizdeki aksaklık için telafi edeceğimizden emin olabilirsiniz. Şan Pide olarak, sizlerin memnuniyeti bizim önceliğimizdir. Sizlere en iyi hizmeti sunmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

2.44 Malatya Kebap Lahmacun Salonu

44 Malatya Kebap Lahmacun Salonu
  • Değerlendirme: 4,4/5 (106 Review by google)
  • Adres:

    Cumhuriyet, Necip Fazıl Cd. No:78, 34265 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    08:00 - 22:00

Malatya'nın kalbinde, lezzetin adresi: 44 Malatya Kebap Lahmacun Salonu!

Hafifcik hamuru ve ağızda dağılan enfes lezzetiyle lahmacunumuz, damaklarınızı şenlendirecek. İncecik hamurunun içindeki bol ve lezzetli kıyma, her lokmada size ziyafet yaşatacak. Üstelik uygun fiyatıyla bütçenizi de yormayacak. Bir kez tadına baktığınızda, vazgeçemeyeceğiniz bir lezzet sizi bekliyor. Pide çeşitlerimiz de bir o kadar iddialı. Özellikle kuşbaşılı kaşarlı pidemiz, lezzet tutkunlarını mest edecek. Malatya'ya uğradığınızda mutlaka 44 Malatya Kebap Lahmacun Salonu'na uğrayın, lezzet dolu bir yolculuğa çıkın.

Daha fazla oku: Liste 21 kafeleri içinde Sultangazi

3.Sultan Pide Lahmacun & Kebap

Sultan Pide Lahmacun & Kebap
  • Değerlendirme: 4,1/5 (125 Review by google)
  • Adres:

    50. Yıl, C Cd. No:4, 34265 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    10:00 - 00:00

Sultan Pide Lahmacun & Kebap'ın lezzetli lahmacunları, damaklarınızı şenlendirecek. Her lokmada ağzınızda dağılan taze hamuru, enfes kıyma harcı ve ustalıkla harmanlanmış baharatları ile Sultan Pide'nin lahmacunları, vazgeçilmeziniz olacak. Üstelik uygun fiyatlarıyla her bütçeye hitap etmesi, lahmacun keyfinizi daha da artıracak.

Sultan Pide Lahmacun & Kebap'ta sadece lahmacun değil, tüm kebap çeşitleri de bir o kadar lezzetli. Izgarada pişen sulu kebaplar, özel sosları ve enfes pilavlarıyla midenize ziyafet çekecek. Güler yüzlü personeli ve kaliteli hizmeti ile Sultan Pide, yemek keyfinizi zirveye taşıyacak.

4.ADIYAMAN PİDE LAHMACUN DÖNER KEBAP SALONU

ADIYAMAN PİDE LAHMACUN DÖNER KEBAP SALONU
  • Değerlendirme: 4,3/5 (143 Review by google)
  • Adres:

    50. Yıl, 112, I Cd., 34265 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    08:00 - 23:30

ADIYAMAN PİDE LAHMACUN DÖNER KEBAP SALONU'nda damağınızı şenlendirecek lezzetler sizi bekliyor.

Mis gibi kokusuyla iştahınızı açacak lahmacunlarımız, ağzınızda dağılan yumuşacık pidelerimiz ve enfes dönerimizle sizleri konuk ediyoruz. Özel olarak hazırlanan malzemelerimiz ve ustamızın maharetli elleriyle hazırlanan yemeklerimiz, lezzetiyle aklınızı başınızdan alacak. Hijyen konusuna verdiğimiz önem, her zaman temiz ve ferah bir ortamda lezzet dolu anlar yaşamanızı sağlayacak.

Daha fazla oku: Liste 26 restoranları içinde Sultangazi

5.Harmanşah kebap lahmacun pide

Harmanşah kebap lahmacun pide
  • Değerlendirme: 4,5/5 (62 Review by google)
  • Adres:

    Uğur Mumcu, Muhsin Yazıcıoğlu Cd no 86 D:c, 34260 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    08:00 - 00:00

Harmanşah Kebap, enfes lezzetleri ve uygun fiyatlarıyla mutlaka uğramanız gereken bir mekan.

Mükemmel ustalıkla hazırlanan kebabları, ağızda dağılan pideleri ve nefis lahmacunları ile Harmanşah Kebap, lezzet yolculuğunuzda unutulmaz bir durak olacak. Zengin menüsü ile her damak zevkine hitap eden mekân, samimi ortamı ve güler yüzlü personeliyle keyifli bir yemek deneyimi sunuyor. Harmanşah Kebap'ta lezzetlerin keyfini çıkarırken, bütçenizi de yormayacaksınız. Bu eşsiz lezzetleri tatmak için hemen rezervasyonunuzu yapın ve kendinizi Harmanşah Kebap'ın büyülü atmosferine bırakın.

6.Aydoğan Pide

Aydoğan Pide
  • Değerlendirme: 4,1/5 (15 Review by google)
  • Adres:

    Cebeci, 2484 Sok. & 1. Cebeci Cad. 110/B D:1, 34270 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    07:00 - 19:00

Aydoğan Pide ile lezzet yolculuğuna çıkmaya hazır olun!

Her ısırıkta damağınızda açan enfes lezzetleriyle Aydoğan Pide, pide keyfinizi zirveye taşıyacak. Göz alıcı pidelerimizin her biri, usta ellerde titizlikle hazırlanarak hijyenik ve güvenilir bir lezzet deneyimi sunuyor. Aydoğan Pide'nin benzersiz lezzetleri, sofralarınızı şenlendirecek ve sevdiklerinizle paylaşacağınız anları unutulmaz kılacak.

Daha fazla oku: Liste 24 barları içinde Sultangazi

7.asya Pide Lahmacun Salonu

asya Pide Lahmacun Salonu
  • Değerlendirme: 4,0/5 (27 Review by google)
  • Adres:

    Sultançiftliği, Ordu Cd. No:141, 34265 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    08:00 - 22:00

Asya Pide Lahmacun Salonu'nda sizi enfes lezzetler bekliyor! Ağız sulandıran lahmacunlarımız, özel harmanlanan baharatlarla hazırlanırken, kullandığımız malzemelerin kalitesi de dillere destan.

Yumuşacık pidelerimiz, içinizi ısıtan lezzetiyle damak çatlatıyor. Her bir malzemeyi özenle seçerek sizlere en üstün kaliteyi sunuyoruz. İster pide ister lahmacun olsun, her ısırıkta lezzetin doruklarına çıkmaya hazır olun. Asya Pide Lahmacun Salonu, unutulmaz lezzet yolculuğunuza eşlik edecek en doğru adres!

8.Damak Tadı Pide Lahmacun Salonu

Damak Tadı Pide Lahmacun Salonu
  • Değerlendirme: 4,3/5 (20 Review by google)
  • Adres:

    50. Yıl, F Cd. 50 /A, 34265 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    06:00 - 21:00

Damak Tadı Pide Lahmacun Salonu'nda, Usta Mevlüt'ün ellerinden çıkan enfes pideler ve çıtır çıtır lahmacunların tadına varmaya hazır olun! İşletmenin güleryüzlü personeli ve hızlı servisiyle rahat bir ortamda, leziz yemeklerin keyfini çıkaracaksınız.

Usta Mevlüt'ün eşsiz işçiliğiyle hazırlanan pideler, damaklarınızda unutulmaz bir tat bırakacak. Mayalı hamurdan yapılan incecik pideler, çıtır çıtır bir kabuğa ve ağızda dağılan bir iç harca sahip. Yöresel lezzetlerden klasik pideye kadar geniş bir seçenek yelpazesinden istediğinizi seçebilir, Damak Tadı'nın farkını hissedebilirsiniz.

9.Samet Pİde

Samet Pİde
  • Değerlendirme: 4,4/5 (44 Review by google)
  • Adres:

    Sultançiftliği, Ordu Cd. No:68, 34265 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    07:00 - 21:00

Samet Pide, sadece iftarda değil, sahurda bile kuyrukları olan eşsiz bir fırındır. Günün her saatinde, gecesinde arı kovanı gibi bir çalışma temposu vardır. Hem mahallenin ikinci adresi hem de yetişmeyen yemeklerin alternatifidir. Samet Pide'yi kendine has tadı ve enfes lezzeti nedeniyle seviyoruz.

Her ısırıkta, ustaların hünerli elleriyle yoğrulmuş hamurun ve içinin zengin malzemelerinin uyumunu damağınızda hissedeceksiniz. Her pide, taze malzemelerle hazırlanır ve taş fırında özenle pişirilir, size unutulmaz bir lezzet deneyimi sunar. Eğer sıcacık, çıtır çıtır bir pideye canınız çekiyorsa, soluğu Samet Pide'de almalısınız!

10.Kısmet Pide Lahmacun Salonu

Kısmet Pide Lahmacun Salonu
  • Değerlendirme: 4,8/5 (16 Review by google)
  • Adres:

    İsmetpaşa, 83. Sk. No:33, 34270 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    08:00 - 22:00

Kısmet Pide Lahmacun Salonu'nda kendinizi lezzet şöleninin ortasında bulacaksınız. Ağızda eriyen lahmacunlarımız, enfes lezzetiyle sizi büyüleyecek. Özenle seçilen malzemeler ve ustamızın hünerli elleri, damağınızda unutulmaz bir tat bırakacak.

Her ısırıkta hissedeceğiniz çıtırlık ve lezzet, sizi hayran bırakacak. Kıymanın eşsiz aroması, soğanın tatlılığı ve baharatların uyumu, adeta bir gastronomi şaheseri sunuyor. Kısmet Pide Lahmacun Salonu ile lezzet yolculuğunuz başlıyor. Bugün uğrayın ve bu enfes deneyimi kaçırmayın!

11.Kardeşler Pide Lahmacun Salonu

Kardeşler Pide Lahmacun Salonu
  • Değerlendirme: 4,3/5 (19 Review by google)
  • Adres:

    Zübeyde Hanım, Mahallesi, 1279. Sk. no:56 D:1a, 34260 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    07:30 - 21:30

Kardeşler Pide Lahmacun Salonu, lezzetli hamur işleri arayanlar için harika bir seçim. Ancak fiyatların biraz yüksek olduğunu ve servisin yavaş olabileceğini belirtmeliyiz. Özellikle lahmacunları oldukça popüler, ancak soğuk servis edildiği konusunda bazı şikayetler mevcut. Genel olarak, Kardeşler Pide Lahmacun Salonu, ortalama fiyatlarla lezzetli hamur işleri sunan bir mekan.

Eğer sıcak ve hızlı servis arayışındaysanız, Kardeşler Pide Lahmacun Salonu sizin için en uygun yer olmayabilir. Ancak, lezzetli hamur işleri için biraz beklemeye ve yüksek fiyatlara katlanmaya hazırsanız, burası sizin için doğru adres olabilir. Lahmacunlarının ününü duymuşken denemeden geçmemenizi tavsiye ederiz, ancak soğuk servis edilmesi durumunda şaşırmayın.

12.Karadeniz Pide - Güveç Salonu

Karadeniz Pide - Güveç Salonu
  • Değerlendirme: 4,0/5 (20 Review by google)
  • Adres:

    Sultançiftliği, Eski Edirne Asf. No:587, 34265 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    07:00 - 22:00

13.Lezzet Kebap ve Lahmacun Salonu

Lezzet Kebap ve Lahmacun Salonu
  • Değerlendirme: 4,1/5 (70 Review by google)
  • Adres:

    50. Yıl, 2161. Sk. No:28, 34265 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 00:00

14.Meşhur Başoğlu Kardeşler Güveç ve Pide Salonu

Meşhur Başoğlu Kardeşler Güveç ve Pide Salonu
  • Değerlendirme: 4,4/5 (88 Review by google)
  • Adres:

    Cebeci, 1. Cebeci Yolu No:104, 34270 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    05:00 - 20:00

15.Malatya 44 Pide

Malatya 44 Pide
  • Değerlendirme: 4,3/5 (36 Review by google)
  • Adres:

    İsmetpaşa, 111. Sk. No:30, 34270 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    08:00 - 22:00

16.Furkan Karadeniz Pide

Furkan Karadeniz Pide
  • Değerlendirme: 4,8/5 (24 Review by google)
  • Adres:

    Cebeci, Eski Edirne Asf. No: 752 / A, 34270 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    05:30 - 21:00

17.Bekir Usta Etli Ekmek - Pide -Kebap

Bekir Usta Etli Ekmek - Pide -Kebap
  • Değerlendirme: 4,8/5 (53 Review by google)
  • Adres:

    Yunus Emre, 1404. Sk. no:16A, 34260 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    08:30 - 23:30

18.Meşhur pideci

Meşhur pideci
  • Değerlendirme: 4,0/5 (14 Review by google)
  • Adres:

    Cebeci, S Cd. No:25, 34270 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    07:30 - 21:30

19.AYDINLAR KEBAP PİDE VE LAHMACUN SALONU

AYDINLAR KEBAP PİDE VE LAHMACUN SALONU
  • Değerlendirme: 4,5/5 (69 Review by google)
  • Adres:

    Esentepe, Şht. Eyüp Gönen Cd No:47, 34265 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    08:00 - 23:00

20.Öz Ocak Pide Kebap Lahmacun

Öz Ocak Pide Kebap Lahmacun

21.Miraç Pide

Miraç Pide
  • Değerlendirme: 4,6/5 (16 Review by google)
  • Adres:

    Cebeci, V Cd. No:6, 34270 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    08:00 - 22:00

22.Pideci

Pideci
  • Değerlendirme: 4,7/5 (9 Review by google)
  • Adres:

    Habibler, Eski Edirne Asf. No:982, 34270 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    08:00 - 22:00

23.İstanbul Pide

İstanbul'un en iyi pidecisi

İstanbul Pide
  • Değerlendirme: 3,8/5 (221 Review by google)
  • Adres:

    Esentepe, Şht. Eyüp Gönen Cd No:73, 34625 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    08:00 - 21:00

  • Artılar:

    Lezzetli pideler, uygun fiyatlar, hızlı servis

  • Eksiler:

    Küçük mekan, park yeri sorunu, yoğun saatlerde kalabalık

  • Popüler Menü:

    Pide çeşitleri, lahmacun, kebap

  • Fiyat Aralığı:

    $$

  • Pide
  • Lahmacun
  • Kebap
  • Türk mutfağı
  • Uygun fiyatlı

24.Çağrı Pide

Çağrı Pide
  • Değerlendirme: 3,9/5 (40 Review by google)
  • Adres:

    İsmetpaşa, Ordu Cd. No:306, 34270 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 20:00

25.Gazi Pide Ve Lahmacun Salonu

  • Değerlendirme: 3,6/5 (16 Review by google)
  • Adres:

    Gazi, 1413. Sk. No:55 D:45, 34260 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    08:00 - 22:00

26.Yunus Emre Pide Lahmacun Salonu

Yunus Emre Pide Lahmacun Salonu
  • Değerlendirme: 3,8/5 (86 Review by google)
  • Adres:

    50. Yıl, I Cd. No:55, 34265 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    08:00 - 21:00

27.Çamlık Pide Güveç & Börek Salonu

Çamlık Pide Güveç & Börek Salonu
  • Değerlendirme: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Cumhuriyet, Başak Sk. No:8, 34265 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    24 saat açık

Önerilen Yazı