Liste 23 baklava mekanı içinde Esenyurt

Ali Yılmaz

• Güncellendi: 2024-06-14

baklava mekanı içinde Esenyurt ile ilgili en iyi listelerden derlendi, güvenilir web siteleri ve bloglar üzerinde titizlikle düzenlendi ve araştırıldı. 7K FISTIKÇIOĞLU BAKLAVALARI TABELA ŞUBE, Anteplizade künefe ve katmer, Tadımoğlu Baklavaları, Özerbey baklavaları, 7K FISTIKÇIOĞLU BAKLAVALARI BALIKYOLU ŞUBE gibi öne çıkan seçenekleri içerir. Keşfetmeye hazır mısınız!

1.7K FISTIKÇIOĞLU BAKLAVALARI TABELA ŞUBE

7K FISTIKÇIOĞLU BAKLAVALARI TABELA ŞUBE
  • Değerlendirme: 4,1/5 (101 Review by google)
  • Adres:

    İnönü, Tabela Durağı, Doğan Araslı Blv. 138. sokak, 34500 Esenyurt/İstanbul, Türkiye

Fıstıkçıoğlu Baklavaları ile lezzet şölenine hazır olun! Cadde üstündeki Es City Alışveriş Merkezi'ne gelmeden hemen önceki şubemizde, güler yüzlü personelimiz size en özel lezzetleri ikram ediyor. Nezih ve ferah ortamımız, baklavanın tadını çıkarırken huzurlu bir an yaşamanıza olanak tanıyor. Üretici firma olmanın avantajıyla sizlere en kaliteli baklavaları en uygun fiyatlarla sunuyoruz.

Fıstıkçıoğlu Baklavaları ile hayatınızda bir devrim yaşayacaksınız. Her lokmasıyla damakta iz bırakan baklavalarımız, misafirlerinize yaşatacağınız lezzet şöleni ile onları büyüleyecek. Siz de kalite ve lezzetin buluştuğu adres olan Fıstıkçıoğlu Baklavaları'nı keşfedin. En özel günlerinizin vazgeçilmezi olacak baklavalarımızla anılarınıza tat katın!

2.Anteplizade künefe ve katmer

Anteplizade künefe ve katmer
  • Değerlendirme: 4,4/5 (136 Review by google)
  • Adres:

    Zafer, 118. Sk. No:1 A2 NO 6E, 34400 Esenyurt/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    11:00 - 02:00

Esenyurt'ta yer alan Anteplizade Künefe ve Katmer'in dillere destan lezzeti, şehrin sınırlarını aşıyor. Özellikle katmeri, künefeden bir adım önde, damakta iz bırakan bir tat sunuyor. Sınırsız çay keyfi ise Anteplizade'yi her ay en az bir kez uğramak isteyeceğiniz bir destinasyona dönüştürüyor.

Tatlıların kalitesi ve ikramların zenginliği, Anteplizade'nin başarısının anahtarı. Ancak tek bir eksiklik, kalitesiz çerez seçimi. Bu seçimin değiştirilmesi, kase başına yalnızca 15 TL'lik bir fark yaratacak, ancak firmaya uzun vadede büyük bir itibar kazandıracaktır. Çünkü kaliteli çerez, lezzet şöleninizi tamamlayacak ve Anteplizade'yi rakipleri arasında öne çıkaracaktır.

Daha fazla oku: Liste 20 restoranları içinde Esenyurt

3.Tadımoğlu Baklavaları

Tadımoğlu Baklavaları
  • Değerlendirme: 5,0/5 (33 Review by google)
  • Adres:

    Süleymaniye, Süleymaniye mahallesi Hacı Bektaşi Veli caddesi Habeşi, camii altı no:131/A, 34510 Esenyurt/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    06:00 - 00:00

Tadımoğlu Baklavaları'nda, Esenyurt'un kalbinde, lezzet ve zarafet iç içe geçiyor. Bu şık butik mekanda, usta aşçılarımızın ellerinden çıkan nefis sandviçlerden, öğle yemeğinde damaklarda şölen yaratan tavuklu pilavlara, günün her saati keyifle yiyebileceğiniz atıştırmalıklara kadar geniş bir yelpazede seçenek bulacaksınız.

Ve tabii ki, Tadımoğlu Baklavaları'nın ününü duymayan yoktur. Birbirinden lezzetli baklava çeşitlerimizle tatlı krizlerinize son veriyoruz. Sadece baklavamızla değil, diğer enfes tatlılarımızla da kalbinizi çalmaya hazırız. Güler yüzlü ve saygılı çalışanlarımızla, tadına doyulmaz lezzetlerimizin keyfini sonuna kadar çıkarmanızı sağlıyoruz. İster tek başınıza ister sevdiklerinizle, Tadımoğlu Baklavaları'nda her anınız bir lezzet şölenine dönüşecek.

4.Özerbey baklavaları

Özerbey baklavaları
  • Değerlendirme: 4,8/5 (12 Review by google)
  • Adres:

    Mehmet Akif Ersoy, 1828. Sk. no:32/b, 34515 Esenyurt/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    10:00 - 01:00

Özerbey baklavaları ile tanışmaya hazır mısınız? Bu tatlı cennetinde, ustaların ellerinden çıkan enfes lezzetler, damaklarınızı şenlendirecek. Her lokmasıyla eriyen baklavalar, şerbetin incecik uyumu ve çıtır çıtır yufkasıyla adeta lezzet şöleni yaşatıyor. İmalat ve satışın aynı çatı altında buluşması, tazeliğin ve lezzetin garantisini veriyor.

Haydi, bildiğiniz tüm tatlı markalarını bir kenara bırakın! Özerbey baklavaları, tatlı gurmelerinin yeni gözdesi olmaya aday. Aylık 300-400 TL'lik tatlı yatırımınızı, bu enfes lezzetlere yaparak midenize gerçek bir ziyafet çekin. Şerbetli tatlıların kralı, Özerbey baklavaları ile damağınıza unutulmaz bir yolculuk yapmaya hazır olun!

Daha fazla oku: Liste 25 kafeleri içinde Esenyurt

5.7K FISTIKÇIOĞLU BAKLAVALARI BALIKYOLU ŞUBE

7K FISTIKÇIOĞLU BAKLAVALARI BALIKYOLU ŞUBE

6.7K FISTIKÇIOĞLU BAKLAVALARI KIRAÇ ŞUBE

7K FISTIKÇIOĞLU BAKLAVALARI KIRAÇ ŞUBE

Daha fazla oku: Liste 15 oteller içinde Esenyurt

7.LAVES PASTA BÖREK BAKLAVA

LAVES PASTA BÖREK BAKLAVA
  • Değerlendirme: 4,1/5 (39 Review by google)
  • Adres:

    Ardıçlı, No:49, Ispartakule Cd., 34510 Esenyurt/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    06:30 - 23:00

8.G.Antepli Sultan Baklavaları

G.Antepli Sultan Baklavaları
  • Değerlendirme: 4,0/5 (31 Review by google)
  • Adres:

    Süleymaniye, Hacı Bektaş Veli Cd, 34517 Esenyurt/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 00:30

Daha fazla oku: Liste 15 barları içinde Esenyurt

9.7K FISTIKÇIOĞLU BAKLAVALARI ESENCAN ŞUBE

7K FISTIKÇIOĞLU BAKLAVALARI ESENCAN ŞUBE
  • Değerlendirme: 4,1/5 (45 Review by google)
  • Adres:

    FATİH MAHALLESİ 19 MAYIS BULVARI, 935. Sk. NO:2/5, 34517 Esenyurt/İstanbul, Türkiye

Lokum gibi fıstıkların lezzetiyle harmanlanan, çıtır çıtır yufkalarıyla ağızda dağılan baklavaların adresi Fıstıkçioğlu Baklavaları Esencan Şubesi'ne mutlaka uğramalısınız! Her lokmasıyla damağınızı şenlendirecek şöbiyet ve fıstıklı mini baklavalarımız, uygun fiyatlarıyla bütçenizi yormayacak. Ancak lezzetleriyle gönlünüzü fethedecekler.

Baklava denince akla ilk gelen adres olan Fıstıkçioğlu Baklavaları, yıllardır süregelen ustalığıyla en kaliteli fıstıkları, en ince yufkalarla buluşturuyor. Fıstıkların enfes lezzetini her lokmada hissedeceğiniz baklavalarımız, unutulmaz bir lezzet deneyimi yaşatıyor. İster kendinizi şımartmak ister sevdiklerinize ikram etmek için olsun, Fıstıkçioğlu Baklavaları Esencan Şubesi'nden aldığınız her lokma mutluluğunuza mutluluk katacak.

10.Kadayıfcı Mahmut Usta

Kadayıfcı Mahmut Usta
  • Değerlendirme: 4,4/5 (34 Review by google)
  • Adres:

    Sultaniye Mah. Doğan Araslı Bulvarı HanPlus İş Merkezi NO:150, 34510 Esenyurt/İstanbul, Türkiye

Kadayıfcı Mahmut Usta'nın leziz mi leziz tatlıları, damaklarda unutulmaz izler bırakıyor. Her lokmasıyla mest eden bu tatlılar, adeta bir sanat eseri gibi özenle hazırlanıyor. Özellikle kadayıfları, çıtır çıtır hamuru ve şerbetinin kıvamıyla gönülleri fethediyor.

Mahmut Usta'nın çayları da aynı özenle demleniyor. Türk usulü hazırlanan bu çay, keyfinize keyif katacak. Çalışanların sıcakkanlılığı ve güler yüzüyle kendinizi evinizde gibi hissedeceksiniz. Fiyatların da gayet makul olduğunu belirtmeden geçmeyelim. Lezzetli tatlılar, ferahlatan çaylar ve samimi bir ortam için Kadayıfcı Mahmut Usta'yı mutlaka ziyaret edin!

11.Has Gaziantep Şahinbey Baklavaları

Has Gaziantep Şahinbey Baklavaları
  • Değerlendirme: 4,7/5 (21 Review by google)
  • Adres:

    Akşemseddin, Aşık Mahsuni Şerif Cd. No:38/1, 34515 Esenyurt/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    05:00 - 00:00

Gaziantep Şahinbey Baklavaları'nın enfes kuru baklavasıyla tanıştım ve size söylemeliyim ki ağız sulandırıyor. Her bir lokması, usta ellerin hünerini ve lezzetin zirvesini yansıtıyor. Eve götürdüğüm baklavadan kızım o kadar etkilendi ki "Baba, lütfen bana tekrar al" diye yalvarıyor.

İstanbul'da bu kalitede bir baklavayı uygun fiyata bulmak neredeyse imkansız. Gaziantep Şahinbey Baklavaları, kalitesiyle 5 yıldızı sonuna kadar hak ediyor. Esenyurt'ta tekrar ziyaret ettiğimde mutlaka uğrayacağım. Umarım şubeleri çoğalır ve herkes bu lezzeti doğru fiyata deneyimler.

12.A'saftat Baklava

A'saftat Baklava
  • Değerlendirme: 4,6/5 (73 Review by google)
  • Adres:

    Atatürk, Lozan Cd. no3, 34522 Esenyurt/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    24 saat açık

Nefis A'saftat baklavalarının büyülü dünyasına hoş geldiniz! İster çıtır çıtır hamuru, ister ağızda dağılan dokusu, her lokmasıyla sizi kendine hayran bırakacak enfes baklavalarımızla kalbinizi çalmaya hazırız.

Usta ellerde özenle hazırlanan baklavalarımız, damak zevkinize hitap edecek mükemmel bir lezzet şöleni sunar. Tatlılarımızın her bir kaşığı, damağınızda iz bırakacak eşsiz bir tat deneyimi yaşatır. En pahalı dolama tatlımız bile, gözlerinizi kapattığınızda fıstığın o yoğun aromasını hissedeceğiniz kadar lezzet doludur. Size sadece bu lezzet şölenine kapılmak ve kendinizi tatlıların büyüsüne bırakmak kalıyor.

13.Baklavacı Anteplioğlu

Baklavacı Anteplioğlu

14.ÇITIR BAKLAVA

ÇITIR BAKLAVA
  • Değerlendirme: 5,0/5 (58 Review by google)
  • Adres:

    örnek mah girişi, Fikri Sönmez Cd. no 13/A, Esenyurt/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    08:15 - 01:00

Çıtır Baklava'nın her lokması, damaklarda unutulmaz bir iz bırakıyor. Eşsiz fıstık aroması ve çıtırlığıyla gerçek bir lezzet şöleni sunan bu baklava, geleneksel Türk tatlısının en üstün temsilcilerinden biri. Taze ve doğal malzemelerle yapılan Çıtır Baklava, her damağa hitap eden, bağımlılık yaratan bir lezzet.

Şerbetin kıvamı, baklavanın çıtırlığı ve güleryüzlü personeliyle Çıtır Baklava, misafirlerine unutulmaz bir deneyim sunuyor. Uygun fiyatlarıyla da bütçenizi zorlamadan bu lezzetin tadını çıkarabilirsiniz. İkramlarıyla kendinizi özel hissedeceğiniz Çıtır Baklava'da, her ziyaretinizde yeni bir lezzet keşfedeceksiniz.

15.Tatlıcı ERDEM USTA

Tatlıcı ERDEM USTA
  • Değerlendirme: 4,3/5 (98 Review by google)
  • Adres:

    Yenikent, Hacı Bektaş Veli Cd No:46 B, 34510 Esenyurt/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    10:30 - 23:30

16.Baksan Anteplioğlu Tatlı & Baklava

Baksan Anteplioğlu Tatlı & Baklava
  • Değerlendirme: 3,4/5 (47 Review by google)
  • Adres:

    Bağlarçeşme, Doğan Araslı Blv. Orion Park AVM No:1, 34517 Esenyurt/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 23:00

17.Seyidoğlu Baklavaları

Seyidoğlu Baklavaları
  • Değerlendirme: 3,2/5 (46 Review by google)
  • Adres:

    Yeşilkent, Doğan Araslı Blv. Cad D:103, 34325 Esenyurt/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    06:00 - 23:00

18.ALTIN DİLİM PASTA BAKLAVA

ALTIN DİLİM PASTA BAKLAVA
  • Değerlendirme: 3,6/5 (42 Review by google)
  • Adres:

    Yeşilkent, Hacı Bayram Veli Cd No:49, 34515 Esenyurt/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    05:30 - 23:30

Altın Dilim Baklava'nın her lokması, tazeliğin ve lezzetin bir şölenidir. Her bir katmer, özenle açılır ve Antep'in en kaliteli fıstıklarıyla harmanlanır. Şurubu, kıvamında kıvamında, ağzınızda dağılan bir lezzet sunar. İster çay eşliğinde ister tatlı bir ziyafetin finali olarak, Altın Dilim Baklava ile damağınızı şımartın.

Günlük olarak üretilen Altın Dilim Baklavalarımız, tazeliğini koruması için özel olarak paketlenir. Böylece, her aldığınızda taptaze bir lezzetin tadını çıkarabilirsiniz. Kendinizi ödüllendirin veya sevdiklerinize unutulmaz bir hediye verin. Altın Dilim Baklava ile tatlı dünyasının zirvesine ulaşın.

19.Koçan baklava

Koçan baklava
  • Değerlendirme: 3,4/5 (38 Review by google)
  • Adres:

    Bahçeşehir Akbatı koza mahallesi Koza Park sitesi, 34538, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 00:00

Koçan Baklava, bayat baklava severler için vazgeçilmez bir adres. Lezzet arayışında değilseniz, buraya mutlaka uğramalısınız. Bayatlamanın tadını çıkarmak için en doğru adres diyebiliriz.

Üç ayrı ziyaretimde de aynı vasatlıkla karşılaştım. Lezzet konusunda en ufak bir ilerleme kaydedilmemiş. Ancak bayatlığın tadını çıkarırken, karşılığında ödeyeceğiniz bedelin bir hayli yüksek olduğunu unutmayın. Fiyatları, verdiği ucuz lezzete hiç de denk gelmiyor. Deneyin ve görün, pişman olmayacaksınız - bayat baklava konusunda!

20.Hacı Sayid

Enfes lezzetler, uygun fiyatlarla!

Hacı Sayid
  • Değerlendirme: 3,5/5 (174 Review by google)
  • Adres:

    Cumhuriyet, 1993. Sk. 13/5, 34515 Esenyurt/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    08:00 - 22:00

  • Artılar:

    Lezzetli yemekler, uygun fiyatlar, merkezi konum

  • Eksiler:

    Kalabalık olabilir, servis bazen yavaş olabilir, park yeri sınırlı olabilir

  • Popüler Menü:

    Lahmacun, kebap, pide

  • Fiyat Aralığı:

    $$

  • Türk mutfağı
  • Esenyurt
  • Uygun fiyatlı
  • Lezzetli
  • Kalabalık

21.İSTANBUL BAKLAVA BÖREK PASTA

İSTANBUL BAKLAVA BÖREK PASTA
  • Değerlendirme: 5,0/5 (4 Review by google)
  • Adres:

    Çınar, Fikri Sönmez Cd. no102, 34517 Esenyurt/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    07:00 - 23:00

22.Has Gaziantep Şahinbey Baklavaları

Has Gaziantep Şahinbey Baklavaları
  • Değerlendirme: 3,5/5 (2 Review by google)
  • Adres:

    Akçaburgaz, Hadımköy Yolu Cd No: 204/B, 34515 Esenyurt/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 23:30

23.Orhan Kıratlı Baklava -Esenyurt

Orhan Kıratlı Baklava -Esenyurt
  • Değerlendirme: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Mehmet Akif Ersoy, Ufuk Cd. No: 3, 34517 Esenyurt/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    08:00 - 23:00

Önerilen Yazı