Liste 21 beyaz eşya mağazaları içinde Nevşehir

Fatma Akın

• Güncellendi: 2024-08-19

beyaz eşya mağazaları içinde Nevşehir ile ilgili en iyi listelerden derlendi, güvenilir web siteleri ve bloglar üzerinde titizlikle düzenlendi ve araştırıldı. Vestel Merkez Yeni (Merkez) Yetkili Satış Mağazası - Yavuz DTM, Mhc Home Concept, Arçelik Yetkili Servis, SAMSUNG KIZILÖZ DTM, Arçelik gibi öne çıkan seçenekleri içerir. Keşfetmeye hazır mısınız!

1.Vestel Merkez Yeni (Merkez) Yetkili Satış Mağazası - Yavuz DTM

"Ev teknolojilerinde lider, güvenilir adres"

Vestel Merkez Yeni (Merkez) Yetkili Satış Mağazası - Yavuz DTM
  • Değerlendirme: 5,0/5 (490 Review by google)
  • Adres:

    Yeni, Kayseri Cd. no:1, 50310 Nevşehir Merkez/Nevşehir, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    08:00 - 20:00

  • Çeşitli Ürünler:

    Çok çeşitli ürün gamıyla her ihtiyaca cevap veriyor

  • Ürün Kalitesi:

    Kaliteli ürünleriyle müşteri memnuniyetini sağlıyor

  • Müşteri Hizmetleri:

    Güler yüzlü ve yardımsever personeliyle müşterilerine destek oluyor

  • Fiyat Aralığı:

    $$

  • Olanaklar:

    Geniş ürün yelpazesi, Uygun fiyatlar, Bilgili ve yardımsever personel, Kolay erişilebilir konum, Taksit imkanı

Vestel Merkez Yeni (Merkez) Yetkili Satış Mağazası'nda güler yüzlü karşılama ve samimiyetten ziyade Elif Hanım'ın ilgisi sayesinde beyaz eşya ve küçük ev aletleriniz için gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz. Nevşehir'in kalbinde yer alan bu mağaza, ihtiyacınıza en uygun seçenekleri sunuyor.

Elif Hanım'ın profesyonel yaklaşımı ve sizi doğru ürüne yönlendirmesi, alışverişinizi keyifli ve verimli bir deneyime dönüştürüyor. Geniş ürün yelpazesi arasından hayalinizdeki evi yaratacak beyaz eşyaları ve küçük ev aletlerini bu mağazada bulabilirsiniz. Vestel Merkez Yeni (Merkez) Yetkili Satış Mağazası'na uğrayın ve Elif Hanım'ın rehberliğinde hayallerinizdeki eve kavuşmanın tadını çıkarın.

2.Mhc Home Concept

Mhc Home Concept
  • Değerlendirme: 4,7/5 (108 Review by google)
  • Adres:

    Emek, Milli İrade cad no:79, 50100 Nevşehir Merkez/Nevşehir, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 20:00

MH Home Concept, eviniz için aradığınız kalite ve zarafeti sunan prestijli bir mağaza. Güleryüzlü çalışanlarımız, size her konuda yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır. Geniş ürün yelpazemiz sayesinde, evinizin tüm ihtiyaçlarını tek bir çatı altında karşılayabilirsiniz.

Mobilya, yatak odası takımı, oturma grubu, yemek odası takımı ve daha fazlası ile evinizi baştan aşağı yenileyebilirsiniz. Nitelikli ekibimiz, hayalinizdeki evi yaratmanız için size yardımcı olacaktır. Uygun fiyatlarımız ve ödeme kolaylıklarımız sayesinde, evinizi hayallerinizdeki gibi dekore etmek artık çok daha kolay. MH Home Concept'i ziyaret edin ve eviniz için en özel parçaları keşfedin.

Daha fazla oku: Liste 13 kafeleri içinde Nevşehir

3.Arçelik Yetkili Servis

Arçelik Yetkili Servis
  • Değerlendirme: 4,1/5 (131 Review by google)
  • Adres:

    350 Evler, Ali Dirikoç Blv. No:33 Merkez, 50300 Nevşehir Merkez/Nevşehir, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    10:00 - 22:00

Arçelik Yetkili Servisi ile sorunlarınız çözüme kavuşuyor! Uzman ekibimiz, her türlü beyaz eşya arızasını hızla ve güvenilir bir şekilde gidererek hayatınızı kolaylaştırıyor. İnanılmaz güleryüzlü hizmet anlayışımızla, cihazlarınızın bakım ve onarımını keyifli bir deneyime dönüştürüyoruz.

Arçelik Yetkili Servisi'nin konforlu ve modern tesislerinde, cihazlarınızın güvenle emanet edilmesini sağlıyoruz. Her türlü marka ve model beyaz eşyaya özel olarak tasarlanmış ekipmanlarımız ve teknolojik altyapımız ile arızaları anında tespit edip en uygun çözümleri sunuyoruz. Siz de cihazlarınızın bakımını ve onarımını güvenilir ellere bırakmak istiyorsanız, Arçelik Yetkili Servisi'ne başvurun.

4.SAMSUNG KIZILÖZ DTM

SAMSUNG KIZILÖZ DTM
  • Değerlendirme: 4,0/5 (30 Review by google)
  • Adres:

    Bahçelievler Mh.Mustafa Parmaksız Cd.No:56 Nevsehi̇r, 50000, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    10:00 - 20:00

Yaşadığın bu hayal kırıklığı için üzgünüm. Samsung Kırmızıöz DTM ile ilgili olumsuz deneyimini duyduğuma üzüldüm.

Samsung, mükemmel müşteri hizmetiyle tanınan birinci sınıf bir markadır. Sorununuza hızlı ve verimli bir şekilde çözüm bulmaları gerektiğine inanıyorum. Ekibin yardımsever ve destekleyici olduğunu duyduğum için mutlu oldum. Sorunun çözüldüğünü ve Samsung Kırmızıöz DTM'den olumlu bir deneyim elde ettiğini umuyorum.

Daha fazla oku: Liste 30 restoranları içinde Nevşehir

5.Arçelik

Arçelik
  • Değerlendirme: 4,1/5 (44 Review by google)
  • Adres:

    Camicedit, Tahmis Cd. No:40, 50200 Nevşehir Merkez/Nevşehir, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    10:00 - 22:00

Arçelik ürünleri, sektörde kaliteleriyle nam salmış markalar arasında yer alıyor. Geniş servis ağıyla ülkenin dört bir yanında hizmet veren Arçelik, müşteri memnuniyetine büyük önem veriyor. Herhangi bir sorun yaşamanız halinde, hızlı ve güvenilir bir şekilde yanınızda oluyor.

Anında teslimat ayrıcalığıyla, dilediğiniz zaman siparişinizi verebilir, en kısa sürede kapınızda teslim alabilirsiniz. Arçelik'in uzman kadrosu, ürünlerin kurulumunu ve bakımını da titizlikle gerçekleştiriyor. Böylece, beyaz eşya ihtiyaçlarınız için gönül rahatlığıyla Arçelik'i tercih edebilir, kaliteli ürünlerin ve kusursuz hizmetin keyfini çıkarabilirsiniz.

6.Kalfaoğlu Siemens

Kalfaoğlu Siemens
  • Değerlendirme: 4,6/5 (29 Review by google)
  • Adres:

    15 Temmuz, Zübeyde Hanım Cd. No:61, 50300 Nevşehir Merkez/Nevşehir, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 17:00

Değerli okurlar, Türkiye'nin önde gelen endüstriyel kuruluşlarından Kalfaoğlu Siemens'in yardımlarıyla hayata geçirdiğimiz, yemek sektörüne yönelik yenilikçi projelerimizden biri olan Berke Bey'e gönülden teşekkürlerimizi sunuyoruz. Berke Bey'in konusundaki uzmanlığı, ilgi ve alakasıyla projemizin başarıya ulaşmasında büyük bir paya sahip olduğunu belirtmek isteriz.

Berke Bey'in yardımlarıyla geliştirdiğimiz yemek sektörüne yönelik projelerimiz sayesinde, siz değerli okurlarımızın damak tadına hitap eden lezzetleri en modern yöntemlerle hazırlama imkanı buluyoruz. Projelerimiz sayesinde, yemeklerinizin lezzeti ve kalitesi artarken, mutfakta geçirdiğiniz zaman azalacak ve yemek yapmaktan keyif alacaksınız. Sizleri de Berke Bey'in uzmanlığından yararlanmaya ve mutfaklarınızda harikalar yaratmaya davet ediyoruz.

7.OSM Siemens deneyim mağazası

  • Değerlendirme: 4,8/5 (32 Review by google)
  • Adres:

    Yeni, Milli İrade caddesi Özaltın iş merkezi Blk No:13/Z02, 50500 Nevşehir Merkez/Nevşehir, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 18:30

**Birinci Paragraf:** Siemens Deneyim Mağazası'nda, beyaz eşya hayalleriniz gerçeğe dönüşüyor! Geniş ürün yelpazemiz ve deneyimli ekibimizle, ihtiyacınız olan her şeyi tek bir çatı altında bulacaksınız. Kaliteli ürünlerimiz, evinize şıklık ve konfor katarken, uzman personellerimiz size en uygun çözümleri sunmak için her zaman yanınızda.

**İkinci Paragraf:** Beyaz eşya almadan önce Siemens Deneyim Mağazası'na uğramadan geçmeyin. Uzman ekibimiz, size en son teknoloji ve yenilikleri sunarak en doğru seçimi yapmanıza yardımcı olacak. Profesyonel tavsiyelerimiz ve kişiselleştirilmiş çözümlerimizle, eviniz için mükemmel beyaz eşyaları bulacağınızdan emin olabilirsiniz. Siemens Deneyim Mağazası'nda alışveriş yapmanın keyfini çıkarın ve beyaz eşya hayallerinizi gerçekleştirin!

8.PROFİLO

PROFİLO
  • Değerlendirme: 4,7/5 (7 Review by google)
  • Adres:

    Camicedit, Forum Kapadokya, Mustafa Parmaksız Cd. No: 56, 50200 Nevşehir Merkez/Nevşehir, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 17:00

**Profesyonel Hizmet, Kaliteli Ürünlerle Buluşuyor** Ürünlerin kalitesi ve çalışanların güler yüzlü ve ilgili tavrıyla sektörde öne çıkan Profilo, müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Sunduğu yüksek kaliteli ürünler, yaşam alanlarınızı konforlu ve güvenli hale getirirken, uzman kadrosu sayesinde sorunlarınız en kısa sürede çözüme kavuşmaktadır.

**Dakik Hizmet, Mutlu Müşteriler** Profilo'nun deneyimli teknisyenleri, randevularına sadık kalarak planladıkları saatte kapınızda olurlar. Kombi arızanız gibi acil durumlarda bile hızlı ve etkili bir şekilde müdahale ederek, sorununuzu en kısa sürede çözüme kavuştururlar. Profesyonel yaklaşımı, güler yüzlü hizmeti ve kaliteli ürünleriyle Profilo, müşterilerine güvenilir ve keyifli bir alışveriş deneyimi sunmaktadır.

9.Beyaz Düş Beyaz Eşya

  • Değerlendirme: 3,3/5 (17 Review by google)
  • Adres:

    Emlak konutları, Emek mah.Saatci Hoca cad.no:A1-55, 50100 Nevşehir, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    08:00 - 20:00

**Beyaz Düş Beyaz Eşya: Beyaz Eşyaların Adresi** Beyaz Eşya'da Nevşehir'in en uygun mağazası olan Beyaz Düş Beyaz Eşya, evinizin ihtiyaç duyduğu tüm beyaz eşyaları ve küçük ev aletlerini uygun fiyatlarla sunuyor. Geniş ürün yelpazemizden ihtiyacınız olan her şeyi, en kaliteli markalardan en ucuz fiyatlara bulabilirsiniz.

Çamaşır makinelerinden buzdolaplarına, bulaşık makinelerinden fırınlara kadar aradığınız tüm beyaz eşyaları Beyaz Düş Beyaz Eşya'da bulabilirsiniz. Üstelik, küçük ev aletleri de dahil olmak üzere sunduğumuz tüm ürünler garantili olup, uzun yıllar sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Beyaz Düş Beyaz Eşya ile evinizi yenilemenin tam zamanı!

10.Karacalar Bosch

Karacalar Bosch
  • Değerlendirme: 3,8/5 (9 Review by google)
  • Adres:

    Yeni, Cad Sahil İşhanı D:18/b, 50200 Nevşehir Merkez/Nevşehir, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 19:00

Bosch Karacalar mağazasındaki ürün ve fiyatlar açısından memnun kaldığımı belirtmek isterim. Ancak, maalesef ürünleri tanıtan personel ve muhasebeyi yürüten beyefendinin seslerinin çok kısık olması nedeniyle konuşmalarını anlamakta zorlandım. Bu durum, alışveriş deneyimimi olumsuz yönde etkiledi ve kampanyalı fiyatlar olmasaydı farklı bir markayı tercih edebilirdim.

Bununla birlikte, mağaza ekibinin diğer yönlerinden oldukça memnun kaldım. Kampanya hakkında detaylı bilgi verdiler ve satın alma sürecim boyunca çok yardımcı oldular. Bu nedenle, mağaza olarak gösterdikleri destek ve ilgiden ötürü kendilerine teşekkür ederim.

11.Şura Spot Çarşı

Şura Spot Çarşı
  • Değerlendirme: 3,3/5 (70 Review by google)
  • Adres:

    Emek, Saatçi Hoca Cd. No:19, 50200 Nevşehir Merkez/Nevşehir, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 19:30

Şura Spot Çarşı, Nevşehir'in kalbinde yer alan geniş ve zengin ürün yelpazesiyle öne çıkan bir mağazadır. Burada bulamayacağınız ürün yok denecek kadar azdır. Mağazanın en belirgin özelliği, ürün çeşitliliğinin yanı sıra uygun fiyat politikasıdır. Ayrıca, mağazanın sosyal medya hesaplarında paylaşılan tüm fiyatların güncel olduğunu ve mağazada da aynı fiyatlarla satıldığını belirtmekte fayda var.

Uygun fiyatlı ürünlerin yanı sıra, Şura Spot Çarşı'da müşteri memnuniyeti de ön planda tutulmaktadır. Mağazanın güler yüzlü ve yardımsever personeli, her zaman müşterilere yardımcı olmaya hazırdır. Ayrıca, mağazada nakliye ücreti alınmamaktadır. Bu sayede, müşteriler gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirler. Şura Spot Çarşı, Nevşehir'de alışveriş yapmak için ideal bir adrestir. Geniş ürün yelpazesi, uygun fiyatları, müşteri memnuniyetine verdiği önem ve nakliye ücreti almamasıyla öne çıkan mağaza, alışveriş severlerin mutlaka ziyaret etmesi gereken bir yerdir.

12.KAAN SPOT 2.EL NEVŞEHİR

KAAN SPOT 2.EL NEVŞEHİR
  • Değerlendirme: 3,0/5 (13 Review by google)
  • Adres:

    2000 Evler, Zübeyde Hanım Cd. No:71, 50300 Nevşehir Merkez/Nevşehir, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 19:00

13.Profilo Bekdik Bayi İnceser Mobilya

Profilo Bekdik Bayi İnceser Mobilya
  • Değerlendirme: 3,5/5 (19 Review by google)
  • Adres:

    Kapucubaşı, Millet Cd. No:15 No:15, 50040 Nevşehir Merkez/Nevşehir, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 20:00

14.Karacalar

Karacalar
  • Değerlendirme: 4,6/5 (5 Review by google)
  • Adres:

    Camicedit, Atatürk Bulv. 51/B, 50040 Nevşehir Merkez/Nevşehir, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    08:30 - 20:00

15.Bosch Yetkili Satıcısı

Bosch Yetkili Satıcısı
  • Değerlendirme: 4,5/5 (2 Review by google)
  • Adres:

    Yeni, Emek Mah, Kayseri Cd. Sahil İş Hanı No:18/B, 50000 Nevşehir Merkez/Nevşehir, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 20:00

16.Güvenal soğutma

Güvenal soğutma
  • Değerlendirme: 5,0/5 (4 Review by google)
  • Adres:

    Mehmet Akif Ersoy, Yavuz Sultan Selim Cd. no:163, 50100 Nevşehir Merkez/Nevşehir, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 19:00

17.PAŞAOĞLU ELKT.EV ALETLERİ

PAŞAOĞLU ELKT.EV ALETLERİ

18.Arçelik

Arçelik
  • Değerlendirme: 4,5/5 (6 Review by google)
  • Adres:

    Camicedit, Atatürk Blv. No:51/B, 50200 Nevşehir Merkez/Nevşehir, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    08:00 - 21:00

19.Kardeşler Ikinci El Eşya Pazari

Kardeşler Ikinci El Eşya Pazari
  • Değerlendirme: 4,0/5 (1 Review by google)
  • Adres:

    İbrahimpaşa, Dr. Sadık Ahmet Cd. No:9, 50100 Nevşehir Merkez/Nevşehir, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 19:30

20.EVİM SPOT İKİNCİ EL MOBİLYA VE BEYAZ EŞYA

EVİM SPOT İKİNCİ EL MOBİLYA VE BEYAZ EŞYA
  • Değerlendirme: 4,0/5 (1 Review by google)
  • Adres:

    Karasoku, Karasoku Sk. No:7 D:17, 50100 Nevşehir Merkez/Nevşehir, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:30 - 19:30

21.Uğur Yetkili Bayi-Yunus Emre Ticaret

Uğur Yetkili Bayi-Yunus Emre Ticaret
  • Değerlendirme: 3,0/5 (5 Review by google)
  • Adres:

    Yeni, Nar Cd. No:38, 50160 Nevşehir Merkez/Nevşehir, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 19:30

Önerilen Yazı