Liste 20 fırını içinde Bağcılar

Hasan Demir

• Güncellendi: 2024-08-13

fırını içinde Bağcılar ile ilgili en iyi listelerden derlendi, güvenilir web siteleri ve bloglar üzerinde titizlikle düzenlendi ve araştırıldı. Nehir Fırın Bağcılar şubesi, Sivas Etli Ekmek Fırını, Mavi Fırın, Köyüm Fırın Ekmek Pasta Cafe, İtimat Unlu Mamüller gibi öne çıkan seçenekleri içerir. Keşfetmeye hazır mısınız!

1.Nehir Fırın Bağcılar şubesi

Nehir Fırın Bağcılar şubesi
  • Değerlendirme: 4,1/5 (101 Review by google)
  • Adres:

    Merkez, Esenler Cd. No:10, 34200 Bağcılar/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    24 saat açık

Bağcılar semtinde konumlanmış olan Nehir Fırın, müşterilerine birbirinden lezzetli tatlar sunuyor. Zengin ürün yelpazesi ile damak tadınıza hitap eden fırınımızda, her gün taze ve özenle hazırlanan ürünlerimizi bulabilirsiniz. Kaliteli malzemelerimiz ve usta ellerimizle hazırlanan tatlılarımız, pastalarımız, böreklerimiz ve daha fazlası ile sizlere unutulmaz bir lezzet deneyimi sunuyoruz.

Nehir Fırın Bağcılar şubesinde, hijyenik ve modern bir ortamda, güler yüzlü ve deneyimli personelimizle hizmetinizdeyiz. Ürünlerimizin lezzeti kadar uygun fiyatlarımız da sizleri memnun edecek. Her daim taze ve lezzetli ürünlerimizle siz değerli müşterilerimizin vazgeçilmez adresi olmayı hedefliyoruz. Nehir Fırın Bağcılar şubesine bekleriz.

2.Sivas Etli Ekmek Fırını

Sivas Etli Ekmek Fırını
Sivas'ın kalbinde, şehrin en gözde fırını Etli Ekmek Fırını'na hoş geldiniz! Yıllara dayanan tecrübemizle, damaklarda iz bırakacak enfes etli ekmeklerimizi sizlere sunuyoruz. Ustalıkla harmanlanmış malzemeler ve sıcacık fırınımızdan çıkan leziz ekmeklerimizle, iştahınızı kabartacak bir ziyafetin kapılarını aralıyoruz.

Etli ekmeklerimizin yanı sıra, çıtır çıtır lahmacunlarımızla da iddialıyız. İncecik çıtırlığı ve ağızda dağılan lezzetiyle lahmacunlarımızın sıradan pidelerden çok daha fazlası olduğunu göreceksiniz. Sivas'ın en iyi lezzetlerini keşfetmek için Etli Ekmek Fırını'na uğramayı unutmayın. Ekmeklerimizi damak tadınıza göre özelleştirmenize de olanak sağlıyoruz. Dilediğiniz malzemelerle harçınızı hazırlayın ve bize getirin, biz de onu sıcacık ekmeklere dönüştürelim!

Daha fazla oku: Liste 22 kafeleri içinde Bağcılar

3.Mavi Fırın

Mavi Fırın
  • Değerlendirme: 4,5/5 (13 Review by google)
  • Adres:

    Göztepe, Sınan Sk No:27, 34214 Bağcılar/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    06:00 - 22:00

Karadeniz'in eşsiz lezzetlerini sunan Mavi Fırın, her lokmasıyla sizi büyüleyecek. Orijinal Karadeniz ekmeklerinin tadını burada keşfedin. Simitleri ise öğleye kadar biter, o kadar lezzetli.

Sabahın erken saatlerinde uğrayıp tekli ekmek alın ya da yuvarlak ve çiftli ekmekleri öğleden sonra deneyin. Ekmeğiyle olduğu kadar pidesiyle de meşhur olan Mavi Fırın, iftar sofralarınızı şenlendirecek enfes pideler sunuyor. 6 kişilik kocaman bir pide ile misafirlerinize ziyafet çekebilir, Mavi Fırın'ın ustalıkla hazırlanmış lezzetlerini sofranıza taşıyabilirsiniz.

4.Köyüm Fırın Ekmek Pasta Cafe

Köyüm Fırın Ekmek Pasta Cafe
  • Değerlendirme: 4,4/5 (52 Review by google)
  • Adres:

    Merkez D-4. Sokak No:33, 34200 Bağcılar/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    24 saat açık

**Köyüm Fırın Ekmek Pasta Cafe: Tazeliğin ve Lezzetin Adresi** Köyüm Fırın Ekmek Pasta Cafe, fırından taze çıkan ekmekleriyle sabah kahvaltılarını şenlendiriyor. Çeşit çeşit ekmeklerin yanı sıra poğaça, börek ve diğer hamur işleriyle güne zinde ve lezzetli başlamak mümkün. Tazeliğin ve lezzetin buluştuğu Köyüm Fırın, her damak tadına hitap eden ürünleriyle misafirlerini bekliyor.

**Nostaljik Lezzetler ve Uygun Fiyatlar** Gece geç saatlerde bile sıcak ekmek bulabileceğiniz Köyüm Fırın, çikolatalı pastasıyla da dillere destan. Hafif ve leziz pastasıyla geçmişe özlem duyanları mest eden Köyüm Fırın, uygun fiyatlarıyla da dikkat çekiyor. Büyük boy çikolatalı pastayı sadece 140 TL'ye alarak sevdiklerinize tatlı bir jest yapabilirsiniz. Senelerin fırınını keşfettiyseniz bile, henüz tatmadıysanız mutlaka uğrayın. Satıcı amcanın sıcak ilgisi ve güler yüzüyle karşılanacağınız Köyüm Fırın'da, lezzet yolculuğuna hazır olun!

Daha fazla oku: Liste 24 barları içinde Bağcılar

5.İtimat Unlu Mamüller

İtimat Unlu Mamüller
  • Değerlendirme: 4,4/5 (48 Review by google)
  • Adres:

    Güneşli, Üsküp Cd No:125, 34212 Bağcılar/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    07:00 - 00:00

Ekmeklerimizin uzman tarafından, hijyenik koşullarda, özenle hazırlanıp sizlerin sofrasına sıcak sıcak ulaştırılmasında katkısı olan, İtimat Unlu Mamüller'in sahibi Bahattin Bey'e ve kıymetli oğlu Menderes Bey'e teşekkürü bir borç biliyoruz.

İşini en iyi şekilde, büyük bir özveriyle yapan bu değerli insanlarla çalışmak bizim için büyük bir mutluluk. Her daim taze ve leziz ekmeğimizle sofralarınızı şenlendirmeye devam edeceğimizden hiç şüpheniz olmasın. İtimat Unlu Mamüller olarak ekmek konusunda uzmanlığımızla sizlere hizmet vermekten gurur duyuyoruz.

6.Memişoğlu Fırın & Cafe

Memişoğlu Fırın & Cafe
  • Değerlendirme: 4,2/5 (25 Review by google)
  • Adres:

    Bağlar, 49. Sk No:13, 34209 Bağcılar/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    06:00 - 22:00

Memişoğlu Fırın & Cafe'de lezzet dolu bir yolculuğa hazır olun! Mis gibi ekmek kokularının sizi karşıladığı fırınımızda, birbirinden leziz tatlı ve pasta çeşitlerimizle damağınızı şenlendiriyoruz. Sıcakkanlı ekibimizle size sunduğumuz güler yüzlü hizmet, lezzet deneyiminizi daha da özel kılacak.

Tazeliği ve kalitesiyle fark yaratan ekmeklerimizin tadına doyum olmayacak. Börekler, açmalar, simitler ve daha nice lezzetle kahvaltılarınıza ve atıştırmalıklarınıza keyif katıyoruz. Tatlı ve pastalarımızın her biri, ustalıkla hazırlanmış birer sanat eseri. Damak çatlatan çikolatalı pastalarımız, hafif ve nefis meyveli tartlarımız ve daha pek çok seçenekle tatlı ihtiyacınızı karşılayacak, mutluluğa giden yolda size eşlik edeceğiz.

Daha fazla oku: Liste 21 restoranları içinde Bağcılar

7.ANKARA SIMIT FIRINI

ANKARA SIMIT FIRINI
  • Değerlendirme: 4,5/5 (36 Review by google)
  • Adres:

    Merkez, Merkez 25, 694. Sk. No:3 D:B, 34200 Bağcılar/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 17:00

Ankara'nın kalbinde, mis gibi simit kokularının sizi büyülediği bir fırın var: Ankara Simit Fırını. Yumuşacık, çıtır çıtır simitlerimizle güne enerjik bir başlangıç yapmaya ne dersiniz?

Ankara Simit Fırını'nda, sadece simit değil, her biri özenle hazırlanmış birbirinden lezzetli ürünler sizi bekliyor. Taptaze poğaçalarımızla çay keyfinizi ikiye katlayın, birbirinden güzel böreklerimizle öğle yemeğinizi renklendirin. Tüm ürünlerimizde kullandığımız kaliteli malzemeler ve usta ellerin hüneri, size unutulmaz bir lezzet şöleni yaşatacak. Üstelik uygun fiyatlarımızla bütçenizi de yormayacak. Ankara Simit Fırını'na uğrayın, Ankara'nın gerçek simitini ve daha fazlasını keşfedin!

8.Soymaz Kardeşler Ekmek Fırını

Soymaz Kardeşler Ekmek Fırını
  • Değerlendirme: 4,1/5 (39 Review by google)
  • Adres:

    Güneşli, 30, Sümbül Sk., 34212 Bağcılar/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    07:00 - 05:30

Soymaz Kardeşler Ekmek Fırını, şehrin kalbinde yer alan ve lezzetli ekmekleriyle ünlü bir fırındır. Yumuşacık ve taze ekmekleri, şehrin en iyi ekmekçileri arasında yerini almasını sağlamıştır. Her sabah sıcacık çıkan ekmekler, gün boyu tazeliğini korur ve sofralara mutluluk katar.

Soymaz Kardeşler Ekmek Fırını, yılların verdiği deneyim ve ustalıkla ekmek yapımında sınırları zorlamaktadır. Geleneksel yöntemlerle hazırlanan ekmekler, doğal malzemeler kullanılarak ve özenle yoğrularak hazırlanmaktadır. Bu sayede ekmekleri, sadece lezzetiyle değil, aynı zamanda sağlığıyla da ön plana çıkmaktadır. Şehrin en lezzetli ekmeklerini denemek için Soymaz Kardeşler Ekmek Fırını'na mutlaka uğramalısınız.

9.Uğurlu Odun Ekmeği

Uğurlu Odun Ekmeği
  • Değerlendirme: 4,2/5 (25 Review by google)
  • Adres:

    Demirkapı, Lale Sk. & 1627 Sokak. 6/B, 34214 Bağcılar/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    07:00 - 20:00

Uğurlu Odun Ekmeği'nin Ramazan pidesi, Ramazan'ın vazgeçilmez lezzetlerinden biri haline geldi. Her Ramazan, lezzet tutkunlarının akın ettiği Uğurlu Odun Ekmeği'nde, birbirinden leziz pideler sofraları süslüyor.

Taş fırında odun ateşinde pişirilen pideler, lezzetleriyle olduğu kadar sunumlarıyla da göz kamaştırıyor. Güler yüzlü personeli ve hızlı servisiyle de müşterilerine keyifli bir Ramazan deneyimi sunan Uğurlu Odun Ekmeği, Ramazan'ın bereketini en güzel şekilde yaşatıyor.

10.Barbaros Odun Ekmeği

  • Değerlendirme: 4,0/5 (62 Review by google)
  • Adres:

    Barbaros, 169. Sk. 52/A, 34203 Bağcılar/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    24 saat açık

Barbaros Odun Ekmeği Simitleri'nin leziz simitleri ve sürekli yenilikçi yaklaşımlarıyla tanınırlığını pekiştirdiğini görmekten mutluluk duyuyoruz. Her gün taze taze çıkartılan simitler, çıtır çıtırlığı ve eşsiz lezzetiyle damağınızı şenlendirecek. Ayrıca, sürekli değişen menüleriyle, her ziyaretinizde yeni bir lezzetle tanışma imkanına sahip olacaksınız.

Mahallenin vazgeçilmez fırını Barbaros Odun Ekmeği Simitleri, samimi esnafıyla da gönlünüzü çalacak. Alışveriş yapmasanız bile, sırf o keyifli sohbet için uğrayıp iki dakika soluklanmak bile içinizi ısıtacak. Saygı ve hoşgörünün hüküm sürdüğü bu fırında, her müşteri değerli bir misafir olarak ağırlanıyor.

11.Bizim Fırın

Bizim Fırın
  • Değerlendirme: 4,4/5 (29 Review by google)
  • Adres:

    Fatih, Pazar Cad. 85/A, 34204 Bağcılar/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    24 saat açık

12.İslamoğlu Ekmek Pasta Fırını

İslamoğlu Ekmek Pasta Fırını
  • Değerlendirme: 4,0/5 (7 Review by google)
  • Adres:

    Yenigün, Bağcılar Cd. No:201, 34000 Bağcılar/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    24 saat açık

İslamoğlu Ekmek Pasta Fırını'nda, süper lezzetler hijyenik bir şekilde muhafaza ediliyor. Güler yüzlü ekibimizin hazırladığı ekmekler, gün boyu tazeliğini koruyor ve her an sıcak sıcak servis ediliyor.

Ekmeklerimiz, müşterilerimizin memnuniyetini kazanacak şekilde özenle hazırlanıyor. Her lokmasıyla damak tadınıza hitap edecek olan ekmeklerimiz, sağlıklı beslenmenize de katkıda bulunuyor. İslamoğlu Ekmek Pasta Fırını'nda hem lezzet hem de kaliteyi bir arada bulacaksınız.

13.Demirel Ekmek Fırını

  • Değerlendirme: 4,0/5 (8 Review by google)
  • Adres:

    Güneşli, Kirazlı Caddesi & 1272 Sok. 9/A, 34212 Bağcılar/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    24 saat açık

14.Onur Fırın

Onur Fırın
  • Değerlendirme: 3,8/5 (27 Review by google)
  • Adres:

    Fevzi Çakmak, Namık Kemal Cd. No:26 D:B, 34200 Bağcılar/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    06:00 - 00:00

15.Aksu Fırın

Aksu Fırın
  • Değerlendirme: 3,7/5 (44 Review by google)
  • Adres:

    Hürriyet, Menderes Cd. 72/A, 34209 Bağcılar/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    24 saat açık

16.Mercan Fırın

Mercan Fırın

17.Çağrı Fırın

Çağrı Fırın
  • Değerlendirme: 3,9/5 (109 Review by google)
  • Adres:

    Yenigün, Bağcılar Cd. No:187/A, 34200 Bağcılar/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    05:00 - 00:00

18.Ay Fırın KUMBASAR EKMEK & PASTA

Ay Fırın KUMBASAR EKMEK & PASTA
  • Değerlendirme: 3,4/5 (7 Review by google)
  • Adres:

    Yıldıztepe, Bağcılar Cd. No:149, 34200 Bağcılar/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    05:00 - 00:00

19.42 Evler Taş Fırını

Her Gün Sıcak Sıcak

42 Evler Taş Fırını
  • Değerlendirme: 3,9/5 (160 Review by google)
  • Adres:

    100. Yıl Mh., Mustafa Kemal Cd. 23/A, 34204 Bağcılar/Kemalpaşa/Bağcılar/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    08:00 - 20:00

  • Çeşitli Ürünler:

    Çeşit çeşit ekmek ve hamur işleri

  • Ürün Kalitesi:

    Her zaman taze ve lezzetli ürünler

  • Müşteri Hizmetleri:

    Güleryüzlü ve yardımsever personel

  • Fiyat Aralığı:

    $

  • Olanaklar:

    Otantik fırın ortamı, Paket servis, Kredi kartı kabulü, Engelli girişi, Temiz ve hijyenik ortam

20.Miss 1 Fırın

Miss 1 Fırın
  • Değerlendirme: 3,7/5 (6 Review by google)
  • Adres:

    Kemalpaşa, Namık Kemal Cd. No:73, 34204 Bağcılar/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    05:00 - 00:00

Önerilen Yazı