Liste 19 parti malzemeleri mağazaları içinde Ümraniye

Hasan Demir

• Güncellendi: 2024-08-11

parti malzemeleri mağazaları içinde Ümraniye ile ilgili en iyi listelerden derlendi, güvenilir web siteleri ve bloglar üzerinde titizlikle düzenlendi ve araştırıldı. BG PARTY, HK Toptan Parti Malzemeleri-Toptan Balon-Doğum Günü Süsleri, Gülümse Süs ve Parti Malzemeleri, CEMRE PARTİ VE PASTACILIK ÜRÜNLERİ, Hayaller Dükkanı gibi öne çıkan seçenekleri içerir. Keşfetmeye hazır mısınız!

1.BG PARTY

BG PARTY
BG PARTY, uygun fiyatlı ve kaliteli malzemeleriyle sizlere unutulmaz bir doğum günü partisi sunuyor. Deneyimli ekibimizle her ayrıntıyı düşünüyor, hayallerinizdeki partiyi gerçeğe dönüştürüyoruz.

Gönül rahatlığıyla tercihinizi BG PARTY'den yana kullanın. Kaliteli malzemelerimiz ve uygun fiyatlarımızla bütçenizi zorlamadan, sevdiklerinizle birlikte muhteşem bir doğum günü kutlaması yaşayın. Bizimle iletişime geçin, hayallerinizdeki doğum günü partisini birlikte planlayalım.

2.HK Toptan Parti Malzemeleri-Toptan Balon-Doğum Günü Süsleri

HK Toptan Parti Malzemeleri-Toptan Balon-Doğum Günü Süsleri
  • Değerlendirme: 5,0/5 (22 Review by google)
  • Adres:

    İstiklal, Çobangülü Sk no 15/B, 34760 Ümraniye/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 19:00

Parti malzemelerinizi ucuza ve kaliteli almak istiyorsanız HK Toptan Parti Malzemeleri tam size göre! Parti ve kutlama malzemelerinde geniş bir ürün yelpazesi sunan HK Toptan, toptan balon ve doğum günü süsleri ile hayalinizdeki partiyi gerçeğe dönüştürüyor.

Üstelik HK Toptan'da hem uygun fiyat hem de yüksek kaliteyle buluşacak, parti bütçenizi sarsmadan unutulmaz anlar yaratacaksınız. Çocuğunuzun doğum günü partisinden evlilik yıl dönümü kutlamalarına kadar her özel gününüz için en uygun parti malzemelerini HK Toptan'da bulabilirsiniz. Hemen ziyaret edin, partinize renk ve neşe katın!

Daha fazla oku: Liste 29 kafeleri içinde Ümraniye

3.Gülümse Süs ve Parti Malzemeleri

Gülümse Süs ve Parti Malzemeleri
  • Değerlendirme: 4,1/5 (18 Review by google)
  • Adres:

    Atatürk, Çiftlik Sk. No:23 D:B, 34764 Ümraniye/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    10:00 - 19:00

Gülümse Süs ve Parti Malzemeleri, müşterilerine güler yüz ve kaliteli hizmet sunmak yerine ilgisiz ve küstah bir tavır sergiliyor. Bu tutum, müşterilerin kendini değersiz hissetmesine neden oluyor. Her müşteri değerlidir ve işletmeler bunu asla unutmamalıdır. Gülümse Süs ve Parti Malzemeleri'nin, müşterilerine ilgi ve özen göstererek, onların memnuniyetini kazanması gerekmektedir.

Müşteri memnuniyeti, bir işletmenin başarısı için çok önemlidir. Mutlu müşteriler, işletmeye tekrar gelir ve başkalarına da tavsiye ederler. Gülümse Süs ve Parti Malzemeleri'nin, müşteri memnuniyetine önem vermesi ve tutumunu değiştirmesi, işletmesinin başarısı için hayati önem taşımaktadır.

4.CEMRE PARTİ VE PASTACILIK ÜRÜNLERİ

CEMRE PARTİ VE PASTACILIK ÜRÜNLERİ
CEMRE PARTİ ve PASTACILIK ÜRÜNLERİ, kutlamalarınızı unutulmaz kılacak geniş ürün yelpazesiyle her an yanınızda! İster şık bir parti ister eğlenceli bir doğum günü planlıyor olun, tüm ihtiyaçlarınız için tek adresiniz Cemre.

Siz hayallerinizi kurun, Cemre onları gerçeğe dönüştürsün. Canlı renklerden pastel tonlara, şık dekorlardan eğlenceli süslemelere kadar her detayı özenle düşünülmüş ürünlerimizle kutlamalarınıza ışıltı katıyoruz. Üstelik uygun fiyatlarımızla tüm bütçelere hitap ediyor, özel günlerinizi gönlünüzce yaşamanıza yardımcı oluyoruz.

Daha fazla oku: Liste 18 barları içinde Ümraniye

5.Hayaller Dükkanı

Hayaller Dükkanı
  • Değerlendirme: 4,1/5 (37 Review by google)
  • Adres:

    Çakmak, Yeşilbahar Sokağı no:17, 34774, 34774 Ümraniye/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    11:00 - 17:00

Hayaller Dükkanı ile unutulmaz bir alışveriş deneyimine hazır olun! İlk siparişinizde yaşadığınız heyecanı anlıyoruz ve zamanında teslim edilen mükemmel ürünümüzle bu heyecanınızı ikiye katlayacağız. Nikahınız için özenle seçilmiş ürünlerimizle özel gününüzü daha da güzelleştireceğimize emin olabilirsiniz.

Kalite, güvenlik ve hız, bizim için olmazsa olmaz unsurlardır. Her konuda gösterdiğimiz titizlikle siparişinizi güvenle verebilir, gönül rahatlığıyla alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz. Hayallerinizdeki ürünleri ayağınıza kadar getiren, her adımda yanınızda olan Hayaller Dükkanı ile alışverişin yepyeni bir boyutunu keşfedin.

6.Büyülü Süs Kostüm & Parti Malzemeleri

Büyülü Süs Kostüm & Parti Malzemeleri
  • Değerlendirme: 4,8/5 (38 Review by google)
  • Adres:

    Atatürk mah fatih sultan mehmet cd çarşı evleri, no:9-15B, 34764 Ümraniye/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:30 - 20:30

Büyülü Süs Kostüm & Parti Malzemeleri Mağazasında sihirli bir yolculuğa çıkmaya hazır olun! Geniş ürün yelpazemizde, hayallerinizi gerçeğe dönüştürecek her şeyi bulacaksınız. Her özel gün için büyüleyici süslemeler, nefes kesici kostümler ve parti malzemeleri sizi bekliyor.

Profesyonel ekibimiz, özel günlerinizi unutulmaz anılara dönüştürmek için burada. Güleryüzlü ve yardımsever personelimiz, ihtiyaçlarınızı anlayarak doğru ürünleri seçmenize yardımcı olacaktır. Büyülü Süs Kostüm & Parti Malzemeleri Mağazasında, hayalleriniz gerçek olurken kendinizi bir masalın içinde gibi hissedeceksiniz. Kapılarımızı aralayın ve harikalar diyarına adım atın!

Daha fazla oku: Liste 25 restoranları içinde Ümraniye

7.Sönmez Inflatables

Sönmez Inflatables
  • Değerlendirme: 4,9/5 (18 Review by google)
  • Adres:

    Esenkent, Şair Fuzuli Sk., 34776 Ümraniye/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    08:30 - 18:00

Saygıdeğer Sönmez İnflatables, Birkaç yıl önceki işbirliğimizden çok memnun kaldığımı ifade etmek isterim. Ürünlerinizin üstün kalitesi ve uygun fiyatlarından son derece etkilenmiştim. Ancak son zamanlarda yeni bir sipariş vermek için her yolla sizinle iletişime geçmeye çalışmama rağmen bir yanıt alamadım. Çağrılarım, e-postalarım ve sohbet mesajlarım cevapsız kaldı. Lütfen bana en kısa sürede ulaşın; siparişimi tamamlamak için size ulaşmamın alternatif bir yolu varsa, lütfen benimle paylaşın.

Sönmez İnflatables'ın, sektörde kendini kanıtlamış itibarlı bir firma olduğuna inanıyorum. Ürünlerinizin kalitesi ve yenilikçi tasarımlarınızdan her zaman çok memnun kaldım. İşinizi tutku ve bağlılıkla yaptığınızı biliyorum ve bu nedenle yeni siparişimi size vermek istiyorum. Lütfen iletişime geçin ve bu işbirliğimizi sürdürmemize olanak tanıyın.

8.Ümraniye Parti Malzemeleri ve Uçan Balon/ Baloon Store / Meydan Avm Şubesi

Ümraniye Parti Malzemeleri ve Uçan Balon/ Baloon Store / Meydan Avm Şubesi
Ümraniye'nin kalbinde yer alan Parti Malzemeleri ve Uçan Balon/ Baloon Store, doğum günleri, partiler ve özel kutlamalarınız için ihtiyaç duyduğunuz her şeyi bir arada sunan büyülü bir dünya!

Mağazamızda, birbirinden renkli ve yaratıcı balonlar, göz alıcı süslemeler, iştah açıcı pasta malzemeleri ve parti konseptlerinize hayat verecek sayısız aksesuar sizi bekliyor. Tecrübeli ekibimiz, özel günlerinizi unutulmaz bir şölen haline getirmek için özenle seçilmiş ürünler ve kişiselleştirilmiş tavsiyelerle yanınızda! Üstelik, uygun fiyatlarımız ve güler yüzlü hizmetimizle parti hazırlıklarınızı keyifli ve bütçe dostu bir sürece dönüştürüyoruz.

Daha fazla oku: Liste 18 oteller içinde Ümraniye

9.Yaman Balon-Uçan Balon-Balon Süsleme

Yaman Balon-Uçan Balon-Balon Süsleme
  • Değerlendirme: 4,4/5 (42 Review by google)
  • Adres:

    Mehmet Akif Mahallesi, Şanlı caddesi no: 2\C, 34774 Tepeüstü -Dudullu -Ümraniye/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    10:00 - 19:00

Balonlar dünyasında bir efsane olan Yaman Balon, süslemeler, uçan balonlar ve her türlü balon ihtiyacınız için sizlere hizmet sunuyor. İster bir etkinlik için rengarenk süslemeler, ister gökyüzünde süzülerek manzaranın tadını çıkarmak için uçan balonlar arayın, Yaman Balon her zaman yanınızda.

Temiz ve güvenilir çalışanlarıyla Yaman Balon, uygun fiyatlarıyla da bütçenizi yormayacak. Uzman ekibimiz, etkinliğiniz veya ihtiyacınız ne olursa olsun, size en iyi hizmeti sunmak için her zaman hazırdır. Balonların büyülü dünyasına adım atmak ve unutulmaz anılar yaratmak için Yaman Balon'u tercih edin.

10.Party Center

  • Değerlendirme: 4,2/5 (79 Review by google)
  • Adres:

    Atakent, Akdeniz Cd. No:14/A, 34370 Ümraniye/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    10:00 - 20:00

Parti Center, özel günleriniz ve kutlamalarınız için ihtiyacınız olan her şeyi bünyesinde barındıran bir işletmedir. Dilediğiniz her türlü parti malzemesini en uygun fiyatlarla bulabilir, hayallerinizdeki partiyi gerçeğe dönüştürebilirsiniz.

Parti Center'da balon çeşitleri adeta sınırsız! Her renk, şekil ve boyutta balon seçeneği mevcut. Böylece, partinize özel bir dokunuş katacak balon süslemeleri oluşturabilir, unutulmaz anılar biriktirebilirsiniz. İşletme sahiplerinin güler yüzlü ve yardımsever tavrı da cabası. Sizin için en uygun ürünleri bulmanıza ve partinizi en iyi şekilde planlamanıza yardımcı olmaktan mutluluk duyacaklardır.

11.Fullya Süs Parti Malzeme Satış Mağazası

Fullya Süs Parti Malzeme Satış Mağazası
Fullya Süs Parti Malzeme Satış Mağazası'nda aradığınız tüm parti malzemeleri ve daha fazlası sizleri bekliyor! Mağazamız, özel günleriniz ve kutlamalarınız için en göz alıcı süsler, parti aksesuarları ve eğlenceli oyunlarla doludur.

Müşteri memnuniyeti odaklı ekibimiz, en özel günlerinizin kusursuz geçmesi için size en iyi hizmeti sunmaya hazırdır. Mağazamızda, doğum günü partilerinden yıldönümlerine, bekarlığa veda partilerinden şirket etkinliklerine kadar her türlü özel etkinlik için ihtiyacınız olan her şeyi bulabilirsiniz. Üstelik uygun fiyatlarımız ve geniş ürün yelpazemizle bütçenize ve ihtiyaçlarınıza uygun bir seçim yapmanız çok kolay olacak. Hemen Fullya Süs Parti Malzeme Satış Mağazası'nı ziyaret edin ve unutulmaz etkinlikleriniz için hazırlıklara başlayın!

12.Pembe Mavi Süs Ümraniye

  • Değerlendirme: 4,7/5 (10 Review by google)
  • Adres:

    Atatürk, Sütçü İmam Cd. No:75/A, 34764 Ümraniye/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:30 - 20:30

13.Anne & Çocuk Dünyası

Anne & Çocuk Dünyası
  • Değerlendirme: 4,7/5 (7 Review by google)
  • Adres:

    Atatürk, Zafer Sk. 7/A, 34764 Ümraniye/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 19:00

14.İstanbul Party Store

İstanbul Party Store
  • Değerlendirme: 4,0/5 (8 Review by google)
  • Adres:

    Çakmak, İkbal Cd 64 B, 34774 Ümraniye/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 20:00

15.Toyzeras Oyuncak Ve Parti Malzemeleri Uçan Balon

Toyzeras Oyuncak Ve Parti Malzemeleri Uçan Balon
  • Değerlendirme: 3,9/5 (17 Review by google)
  • Adres:

    Şerifali, Tatlısu, Elalmış Cd. No:51/A, 34774 Ümraniye/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 20:30

16.Parti Şöleni

Parti Şöleni
  • Değerlendirme: 2,2/5 (13 Review by google)
  • Adres:

    Elmalıkent, Atatürk Cd., 34764 Ümraniye/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    24 saat açık

17.Parti & Bebek

Parti & Bebek
  • Değerlendirme: 4,8/5 (5 Review by google)
  • Adres:

    Atatürk, İrfan Sk., 34764 Ümraniye/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:30 - 19:00

18.BG PARTY STORE Parti Malzemeleri ve Organizasyon

BG PARTY STORE Parti Malzemeleri ve Organizasyon
  • Değerlendirme: 4,2/5 (5 Review by google)
  • Adres:

    Yukarı Dudullu Mh, Acısu Cd. No 91 D:C, 34775 Dudullu/Ümraniye/İstanbul, Türkiye

19.Düşler süs & parti mazemeleri

Düşler süs & parti mazemeleri
  • Değerlendirme: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Atatürk, Yıldırım Pasajı, Gaffarefendi Sk., 34764 Ümraniye/İstanbul, Türkiye

Önerilen Yazı