Liste 17 mantıcısı içinde Ümraniye

Fatma Akın

• Güncellendi: 2024-07-09

mantıcısı içinde Ümraniye ile ilgili en iyi listelerden derlendi, güvenilir web siteleri ve bloglar üzerinde titizlikle düzenlendi ve araştırıldı. Bodrum Mantı & Cafe Oryapark Avenue, Kayseri Mantı Evi, FAGOTTİNO CAFE MANTI EVİ & TATLI EVİ, Sevda Mantı Evi, Kısmet Yufka Mantı Evi gibi öne çıkan seçenekleri içerir. Keşfetmeye hazır mısınız!

1.Bodrum Mantı & Cafe Oryapark Avenue

Bodrum Mantı & Cafe Oryapark Avenue
  • Değerlendirme: 4,1/5 (115 Review by google)
  • Adres:

    Saray, Küçüksu Cd. No:60, 34768 Ümraniye/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    10:00 - 22:00

Bodrum Mantı & Cafe Oryapark Avenue, leziz yemekleriyle damaklarınızı şenlendirecek bir lezzet durağı. Fabrikasyon lezzetlerden uzak, ev yapımı mantıların tadını burada bulacaksınız. Kişi başı ortalama 150 liralık fiyatlarıyla, lezzetli yemeklerin keyfini uygun bir fiyata çıkarabilirsiniz. Güler yüzlü çalışanları ve kaliteli hizmetiyle Bodrum Mantı & Cafe Oryapark Avenue, lezzet yolculuğunuzda mutlaka uğramanız gereken bir adres.

Oryapark Avenue'de hizmet veren bir diğer lezzet durağı ise İskender Çökertme. Sıcak servis edilen çorbalarıyla içinizi ısıtacak, lezzetli İskender Çökertmesiyle midenizi bayram ettirecek. Kişi başı ortalama 150 liralık fiyatlarıyla, aileniz ve sevdiklerinizle keyifli bir yemek deneyimi yaşayabilirsiniz. Güler yüzlü personeli ve kaliteli hizmetiyle İskender Çökertme, lezzet avcılarının mutlaka uğraması gereken bir yer.

2.Kayseri Mantı Evi

Kayseri Mantı Evi
**Kayserili mantı ustalarının elinden, gözünüzün önünde hazırlanan enfes mantılarla damaklarınız şenlenecek!**

İç Anadolu'nun leziz mutfağının gözdesi Kayseri mantısı, Mantı Evi'nde en taze ve lezzetli haliyle karşınıza çıkıyor. İmalattan pişirmeye, servisten eve götürmeye kadar her aşamayı gözlerinizin önünde gerçekleştiren ustalarımız, nefis mantılarıyla sizi büyüleyecek. Tertemiz mutfağımızda hazırlanan Kayseri mantıları, güleryüzlü servisimiz ve uygun fiyatlarımızla da gönlünüzü fethedecek.

Daha fazla oku: Liste 29 kafeleri içinde Ümraniye

3.FAGOTTİNO CAFE MANTI EVİ & TATLI EVİ

FAGOTTİNO CAFE MANTI EVİ & TATLI EVİ
  • Değerlendirme: 4,5/5 (39 Review by google)
  • Adres:

    Armağanevler, Tütengil Sk. 1/A, 34760 Ümraniye/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:30 - 00:00

4.Sevda Mantı Evi

Sevda Mantı Evi
  • Değerlendirme: 5,0/5 (11 Review by google)
  • Adres:

    İstiklal, Kavaklıdere Cd. no:14/A, 34762 Ümraniye/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    10:00 - 02:00

Sevda Mantı Evi'nin leziz mantılarıyla tanışmaya hazır olun! Her bir mantı, ustalıkla hazırlanmış hamurunun içinde, sulu sulu kıyma ve baharatların muhteşem uyumunu sunuyor. İlk ısırıkta ağzınızda dağılan lezzetiyle, adeta lezzet cennetine adım atacaksınız.

Ayrıca, Sevda Mantı Evi'nin gözlemeleri de mutlaka denenmeli. Yufkalarının incecikliği ve içinin zenginliğiyle, her lokmasıyla damağınızda bir şölen yaratacak. Hangi yemeği tercih ederseniz edin, Sevda Mantı Evi'nden ayrılırken yüzünüzde kocaman bir gülümsemeyle ayrılacağınızdan emin olabilirsiniz.

Daha fazla oku: Liste 18 barları içinde Ümraniye

5.Kısmet Yufka Mantı Evi

Kısmet Yufka Mantı Evi
  • Değerlendirme: 4,8/5 (30 Review by google)
  • Adres:

    Atatürk, Fatih Sultan Mehmet Cd. 25/A, 34764 Ümraniye/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    08:30 - 21:00

Mahalle aralarında gizlenmiş bir lezzet durağı olan Kısmet Yufka Mantı Evi, samimi atmosferi ve enfes tatlarıyla sizi bekliyor. Her yufkası el emeğiyle açılan, her mantısı özenle hazırlanan Kısmet Mantı'da, geleneksel lezzetler modern bir yorumla birleşiyor.

Güler yüzlü personeli ve sıcak ortamıyla Kısmet Yufka Mantı Evi, keyifli bir öğle yemeği ya da akşam yemeği için ideal bir seçenek. Leziz mantıların yanı sıra, enfes çorbalar, salatalar ve tatlılar da menüde yer alıyor. Bir kez denedikten sonra vazgeçemeyeceğiniz bu lezzetleri mutlaka tatmalısınız.

6.Kardeşim Mantı

Kardeşim Mantı
  • Değerlendirme: 4,9/5 (30 Review by google)
  • Adres:

    Fatih Sultan Mehmet, Balkan Cd. M1 Meydan Alışveriş Merkezi, 34771 Dudullu Osb/Ümraniye/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    10:00 - 22:00

Kardeşim Mantı'nın enfes mantılarıyla keyifli bir öğlen yemeği geçirdik! Karışık tabakta yer alan her bir mantı, lezzet ve kalite doluydu. Özellikle tereyağlı mantıların yoğun tadı, damağımızda iz bıraktı. Ancak tereyağ yoğunluğu sevmeyenler için uyaralım, bu mantıdan uzak durmanız daha iyi olabilir.

Çıtır mantı ise atıştırmalık için harika bir seçenekti. Hafif ve çıtırlığıyla öğleden sonra atıştırmalığınızı renklendirmeye hazır. Alışveriş merkezinin yoğunluğundan sonra keyifle oturabileceğiniz ve enfes mantıların tadını çıkarabileceğiniz bu mekanı kesinlikle tavsiye ederiz!

Daha fazla oku: Liste 25 restoranları içinde Ümraniye

7.Mantistanbul Restaurant Cafe

Mantistanbul Restaurant Cafe
  • Değerlendirme: 4,3/5 (74 Review by google)
  • Adres:

    Çamlık, Şht. Burak Kurtuluş Cd. No:140/A, 34774 Ümraniye/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    08:00 - 22:00

Mantistanbul Restaurant Cafe, İstanbul'un kalbinde, tarihi ve kültürel dokusuyla büyüleyen bir mekân. Eski bir nalbur dükkanının yerinde kurulan Mantistanbul, lezzet yolculuğunun adeta bir simgesi haline gelmiş durumda.

Kahvaltıdan akşam yemeğine kadar günün her saatinde birbirinden farklı lezzetleri sunan Mantistanbul'da, özellikle serpme kahvaltısı dillere destan. Zengin içeriği, kaliteli malzemeleri ve güler yüzlü hizmetiyle Mantistanbul, güne lezzetli ve keyifli bir başlangıç yapmak isteyenlerin uğrak yeri. Üstelik, İstanbul'un hareketli sokaklarına nazır konumuyla, kahvaltınız sırasında şehrin ritmini izleyerek güne huzurlu bir şekilde başlayabilirsiniz.

8.BODRUM MANTI & CAFE

BODRUM MANTI & CAFE
  • Değerlendirme: 4,1/5 (48 Review by google)
  • Adres:

    İnkılap, Küçüksu Cd. No:99, 34768 Ümraniye/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 22:00

Bodrum'un kalbinde yer alan Bodrum Mantı & Cafe, lezzetli mantılarıyla ünlü bir mekan. Geleneksel Bodrum mantısının yanı sıra farklı lezzetleri de menüsünde bulunduran Bodrum Mantı & Cafe, konumu nedeniyle her zaman yoğun. Ancak buna rağmen siparişlerinizin biraz gecikmeli gelebileceğini göz önünde bulundurmalısınız.

Tatlı ve çay ikramı, Bodrum Mantı & Cafe'nin hoş bir jestlerinden biri. Fiyatların biraz yüksek olduğu söylenebilir, ancak lezzet ve konum düşünüldüğünde karşılığını alacağınız bir deneyim sunuyor. Bodrum'da lezzetli bir mantı keyfi yapmak istiyorsanız Bodrum Mantı & Cafe'yi mutlaka denemelisiniz.

Daha fazla oku: Liste 18 oteller içinde Ümraniye

9.KÖŞEM YUFKA

KÖŞEM YUFKA
  • Değerlendirme: 4,9/5 (16 Review by google)
  • Adres:

    İstiklal, 31/A/2, Marmara Cd., 34762 Ümraniye/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    06:00 - 20:00

Köşem Yufka'da yufkaların lezzeti dillere destan! Her gün taze taze açılan yufkalarımızla sofralarınıza neşe katıyoruz. İncecikcik açılmış, çıtır çıtır yufkalarımız, mantılarımıza ayrı bir tat veriyor.

Köşem Yufka'da hijyen ve güvenilirlik en önce gelir. Yufkalarımız ve mantılarımız, en kaliteli malzemelerle, tertemiz bir ortamda hazırlanıyor. Sağlığınız bizim için her şeyden önemli. Siz de lezzetli ve güvenilir yufka ve mantı arıyorsanız, doğru adrestesiniz! Köşem Yufka'ya bekliyoruz!

10.Ümran mantı ve cafe

Ümran mantı ve cafe
Ümran Mantı ve Cafe'nin göz alıcı dekorasyonu, iştah açıcı renk uyumu ve güleryüzlü personeli, sizi karşıladığı ilk andan itibaren büyüleyecek. Samimi ve davetkar atmosferinde, leziz mantıların tadına varırken hayatın tadını çıkaracaksınız.

Menüdeki her seçenek, maharetli şeflerin ellerinden özenle hazırlanarak damağınızı şenlendirecek. Makul fiyatlarla sunulan mantılar, eşsiz lezzetiyle sizi kendine hayran bırakacak. Gökçe Cafe Restaurant'a uğradığınızda, sadece lezzetli yemeklerin değil, aynı zamanda huzur dolu bir atmosferin ve mükemmel bir deneyimin tadını çıkaracağınıza emin olabilirsiniz.

11.Ümraniye santral yufkacı

Ümraniye santral yufkacı
Ümraniye Santral Yufkacı'da sadece yufka değil, her çeşit hamur işi mamulü bulabilirsiniz. Makarnadan erişteye, mantıdan böreğe kadar damak zevkinize hitap edecek sayısız seçenek sizi bekliyor.

Özellikle yufkalarıyla ünlü olan Ümraniye Santral Yufkacı'da yufkanın inceliği ve lezzeti dillere destan. Geleneksel yöntemlerle hazırlanan yufkalar, çıtırlığı ve ağızda dağılan dokusuyla sizi büyüleyecek. İster tek başına ister sevdiğiniz yemeklerle birlikte tüketin, her lokmasıyla keyif alacağınıza emin olabilirsiniz. Ümraniye Santral Yufkacı'yı mutlaka ziyaret edin ve enfes hamur işi lezzetlerinin tadını çıkarın.

12.İkizler Yufka & Mantı

İkizler Yufka & Mantı
  • Değerlendirme: 4,3/5 (32 Review by google)
  • Adres:

    Şerifali, Çetin Cd. No17 B, 34775 Ümraniye/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    07:00 - 20:00

İkizler Yufka & Mantı'da ev yapımı lezzetlerin tadını çıkarın! Taptaze yufkalar ve ağız sulandıran mantılarla damağınıza şenlik yaşatacaksınız. Yufkaların lezzeti dillere destan, mantılar ise adeta bir sanat eseri. Sahiplerinin güler yüzüyle karşılanacağınız mekânda, sıcak bir ortamda lezzet ziyafeti yaşayacaksınız. Üstelik fiyatlar da oldukça uygun, bütçenizi sarsmayacak.

İster ailenizle ister arkadaşlarınızla İkizler Yufka & Mantı'ya uğrayın, eşsiz lezzetlerin tadına varın. Ev yapımı yufkalarla hazırlanan börekler, mantılar ve diğer lezzetlerle kendinizi şımartın. Yolunuz düşerse mutlaka uğrayın, lezzet yolculuğunuzda unutulmaz bir durak olacaktır. İkizler Yufka & Mantı, ev lezzetlerinin adresi, damakların vazgeçilmezi!

13.Pera Mantı Cafe

Pera Mantı Cafe

14.HAS MANTI & İSTANBUL YUFKA

HAS MANTI & İSTANBUL YUFKA
  • Değerlendirme: 5,0/5 (4 Review by google)
  • Adres:

    Yukarı Dudullu, Altınşehir Mh, Aksaray Cd. No:1, 34775 Ümraniye, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    08:00 - 19:00

15.Acarlar Yufka & Mantı Evi

Acarlar Yufka & Mantı Evi
  • Değerlendirme: 3,5/5 (2 Review by google)
  • Adres:

    Çakmak.mah.İkbal cad, Gurbet Sk. No:73, 34744 Ümraniye/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    10:00 - 20:00

16.Bodrum Mantı & Cafe Genel Merkez

Bodrum Mantı & Cafe Genel Merkez
  • Değerlendirme: 3,0/5 (2 Review by google)
  • Adres:

    Cemil Meriç, Mahallesi, Alemdağ Cd No:319/1, 34771 Ümraniye/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 18:00

17.Mantı Durağı

Mantı Durağı
  • Değerlendirme: 1,0/5 (2 Review by google)
  • Adres:

    Tatlısu, Şahin Cd. 49 A, 34764 Ümraniye/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 23:00

Önerilen Yazı