Liste 17 elektronik mağazalar içinde Sultangazi

Elif Gül

• Güncellendi: 2024-08-16

elektronik mağazalar içinde Sultangazi ile ilgili en iyi listelerden derlendi, güvenilir web siteleri ve bloglar üzerinde titizlikle düzenlendi ve araştırıldı. Özder Elektronik UYDU Ve TELEVİZYON Tamir servisi., Vestel Sultangazi Cebeci Yetkili Satış Mağazası - Ekinciler DTM, Beta Bilgisayar ve Elektronik, Özgür Elektrik & Elektronik - Gazi Mahallesi Elektrikçi - Sultangazi - Elektrik Malzemeleri, Tokur Elektronik ve Güvenlik Sistemleri gibi öne çıkan seçenekleri içerir. Keşfetmeye hazır mısınız!

1.Özder Elektronik UYDU Ve TELEVİZYON Tamir servisi.

Özder Elektronik UYDU Ve TELEVİZYON Tamir servisi.
  • Değerlendirme: 4,7/5 (101 Review by google)
  • Adres:

    Yunus Emre, İsmet Paşa Cd. no:19 D:1c, 34260 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    10:00 - 22:00

Özder Elektronik, televizyon tamirinde rakipsiz hizmet anlayışıyla öne çıkıyor. Ustalarımız, televizyonunuzu kart değişimi yapmadan önce titizlikle inceler, sorunun kaynağını tespit ederek tamir için ellerinden geleni yapar. Bu yaklaşım, hem maliyetlerinizi düşürür hem de televizyonunuzun ömrünü uzatır.

Özder Elektronik'in hızlı ve pratik çözümleriyle televizyonunuz kısa sürede ilk günkü performansına kavuşur. Ustalarımızın titiz çalışması ve uzmanlığı sayesinde işiniz eline sağlık şeklinde tamamlanır. Televizyon tamirinde güvenilir ve profesyonel bir adres arayışındaysanız, Özder Elektronik'i tercih ederek gönül rahatlığıyla televizyonunuzu emanet edebilirsiniz.

2.Vestel Sultangazi Cebeci Yetkili Satış Mağazası - Ekinciler DTM

Her ihtiyaca uygun çözümler

Vestel Sultangazi Cebeci Yetkili Satış Mağazası - Ekinciler DTM
  • Değerlendirme: 4,9/5 (272 Review by google)
  • Adres:

    Cebeci, 1. Cebeci Yolu No:77/79, 34270 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    10:00 - 20:00

  • Çeşitli Ürünler:

    Beyaz eşyadan mobilyaya kadar geniş ürün yelpazesi

  • Ürün Kalitesi:

    Yüksek kaliteli ve dayanıklı ürünler

  • Müşteri Hizmetleri:

    Güler yüzlü ve yardımsever personel

  • Fiyat Aralığı:

    $$

  • Olanaklar:

    Geniş ürün yelpazesi, Uzman personel, Taksit imkanı, Teslimat hizmeti, Kurulum desteği

Vestel Sultangazi Cebeci Yetkili Satış Mağazası'ndan edindiğimiz Ekinciler DTM Gri set, mutfaklarımızın vazgeçilmezi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Vestel'in bu şık ve kullanışlı modelini daha önce hiç görmemiştim. İlk kullanımımızdan itibaren kalbimizi çalmayı başardı.

Uzun zamandır hayalini kurduğum bu model için mağazaya gittiğimizde kafamdaki tüm soru işaretleri yok oldu. Sevgili Yaren Hanım ve ekibinin sıcak ilgisi ve profesyonel bilgilendirmeleri sayesinde ürün hakkında her türlü detayı öğrendik. Hızlı teslimatları da bizi oldukça memnun etti. Ekinciler DTM Gri set ile mutfaklarımızın yıldızı parlamaya başladı.

Daha fazla oku: Liste 21 kafeleri içinde Sultangazi

3.Beta Bilgisayar ve Elektronik

Beta Bilgisayar ve Elektronik
  • Değerlendirme: 4,7/5 (30 Review by google)
  • Adres:

    75. Yıl, 1336. Sk. 14/A, 34260 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:30 - 20:00

Beta Bilgisayar ve Elektronik, müşteri memnuniyetine odaklı, çözüm odaklı profesyonellerden oluşan bir ekiptir. Güleryüzlü ekibimizle cihazlarınız tamir edilirken keyifle çayınızı yudumlayabilirsiniz. Şeffaf çalışma ortamımızda her şey gözünüzün önünde gerçekleşecek.

Teknik servis bölümümüz, sorunlarınızı %100 çözme konusunda uzmanlaşmıştır. Cihazınızın tamirine başlamadan önce tüm seçenekleri sizinle görüşerek en uygun çözümü seçiyoruz. Böylece cihazınız ilk günkü gibi çalışır duruma gelirken, siz de gönül rahatlığıyla kullanmaya devam edersiniz.

4.Özgür Elektrik & Elektronik - Gazi Mahallesi Elektrikçi - Sultangazi - Elektrik Malzemeleri

Özgür Elektrik & Elektronik - Gazi Mahallesi Elektrikçi - Sultangazi - Elektrik Malzemeleri
Sultangazi'nin kalbinde yer alan Özgür Elektrik & Elektronik, elektrik alanında uzman ekibiyle hizmetinizde. Uygun fiyatlarla sunduğumuz kaliteli elektrik malzemeleri ve üstün işçiliğimizle, tüm elektrik ihtiyaçlarınıza profesyonel çözümler sunuyoruz.

Müşteri memnuniyetini her şeyin üstünde tutan güleryüzlü ekibimiz, elektrik tesisatı, arıza giderme ve elektrik malzemeleri tedariki konularında sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır. Güvenilir, hızlı ve ekonomik hizmet anlayışımızla, evinizin veya iş yerinizin elektrik tesisatını güvenle bize emanet edebilirsiniz. Özgür Elektrik & Elektronik, Sultangazi'de elektrik işleriniz için doğru adres!

Daha fazla oku: Liste 26 restoranları içinde Sultangazi

5.Tokur Elektronik ve Güvenlik Sistemleri

Tokur Elektronik ve Güvenlik Sistemleri
  • Değerlendirme: 4,4/5 (27 Review by google)
  • Adres:

    Esentepe, Şht. Eyüp Gönen Cd No:52 D:B, 34265 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    11:00 - 21:00

En son teknoloji kameralar ve güvenlik sistemleri ile evinizi veya iş yerinizi koruyun. Tokur Elektronik ve Güvenlik Sistemleri olarak, evinizin ve sevdiklerinizin güvenliğini sağlama konusunda uzmanlaştık. Yüksek çözünürlüklü kameralarımız ve gelişmiş güvenlik sistemlerimizle, mülkünüzü 7/24 izleyebilir ve koruyabilirsiniz. Ürünlerimizin kalitesi ve güvenilirliğiyle, içiniz rahat bir şekilde evinizden veya iş yerinizden uzakta olabilirsiniz.

Tokur Elektronik ve Güvenlik Sistemleri olarak, alanımızda lider bir sağlayıcıyız. Uzman ekibimiz, ihtiyaçlarınıza en uygun kamera ve güvenlik çözümlerini belirlemek için sizinle birlikte çalışacaktır. İster evinizi güvende tutmak ister işletmenizi korumak istiyor olun, Tokur Elektronik ve Güvenlik Sistemleri size en üst düzey korumayı sunar.

6.Lider Elektrik Elektronik

Lider Elektrik Elektronik
  • Değerlendirme: 4,5/5 (21 Review by google)
  • Adres:

    YUNUSEMRE MAH. 1410 SOKAK N0:68/B, 34100 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    08:00 - 21:15

Lider Elektrik Elektronik, beyaz eşya ve elektronik ürünler için geniş bir yelpaze sunan bir mağaza. Mağazada buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, televizyon, bilgisayar ve daha birçok ürün bulabilirsiniz. Ürün çeşitliliği açısından Lider Elektrik Elektronik, müşterilerine çok sayıda seçenek sunan bir mağaza.

Ancak fiyatlar konusunda Lider Elektrik Elektronik, diğer mağazalara göre biraz daha pahalı. Ayrıca, mağazanın çalışanları müşterilere karşı ilgisiz ve yardımcı olma konusunda isteksiz olabiliyorlar. Bu nedenle, Lider Elektrik Elektronik'ten alışveriş yapmadan önce diğer mağazaları da araştırmanızı ve fiyatları karşılaştırmanızı öneririz.

Daha fazla oku: Liste 24 barları içinde Sultangazi

7.Askin sound

Askin sound
  • Değerlendirme: 4,8/5 (25 Review by google)
  • Adres:

    Yunus Emre, Gazi Cebeci Yolu No:18, 34260, 34260 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    08:30 - 20:30

Aşkın Sodu'nda aradığınız her şey var. Bilgi, ilgi ve alaka hepsi bir arada. Kapıdan adım attığınız anda büyük bir sevgi ve saygıyla karşılanacaksınız.

İşletmenin sahibi Rıdvan Bey son derece kibar ve yardımseverdir. Tavsiyelerine güvenebilirsiniz. İçeride kendinizi evinizde gibi hissedeceksiniz. Aşkın Sodu'na uğrayın, lezzetli yemeklerin ve sıcak sohbetlerin tadını çıkarın.

8.SMART BİLİŞİM

SMART BİLİŞİM
  • Değerlendirme: 4,9/5 (19 Review by google)
  • Adres:

    Esentepe, 2382. Sk., 34265 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:15 - 22:15

SMART BİLİŞİM'in kapısından içeri girdiğinizde, sizi kalite ve güler yüzlü bir karşılama bekliyor. Deneyimli ekibiyle her türlü bilgisayar ve teknolojik sorununuza en hızlı ve en uygun fiyatlarla çözüm üreten SMART BİLİŞİM, alanında lider bir isim. Değerli sahibi Hasan Alay Bey'in liderliğinde, firma müşteri memnuniyetini her şeyin üstünde tutuyor.

SMART BİLİŞİM'de bilgisayarınızın tamiri, bakımı, parça değişimi ve yazılım yüklemesi gibi tüm işlemler titizlikle ve profesyonelce gerçekleştiriliyor. Bilgisayarınızın sorununu en kısa sürede tespit ederek, en uygun çözümü sunan ekip, aynı zamanda samimi ve güvenilir tavrıyla müşterilerine huzur veriyor. Teknolojik sorunlarınız için güvenilir ve kaliteli bir çözüm arıyorsanız, SMART BİLİŞİM'in kapısını çalmanız yeterli.

9.TELEFONKULÜBESİ

TELEFONKULÜBESİ
  • Değerlendirme: 5,0/5 (33 Review by google)
  • Adres:

    Cebeci, Atatürk Blv 9/B, 34270 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:30 - 10:00

TelefonKülübesi esnafının sıcaklığı ve samimiyetiyle kendinizi evinizde gibi hissedeceksiniz. Her bir ürünü titizlikle seçilmiş olan geniş yelpazesi, telefon aksesuarları ve onarım hizmetleriyle tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak.

Güler yüzlü ve işini severek yapan ekibiyle TelefonKülübesi, cihazınızla ilgili her sorunuzu çözmeye hazır. Hızlı ve güvenilir servisleriyle telefonunuz kısa sürede eski sağlığına kavuşacak. Üstelik, uygun fiyatlarıyla bütçenizi düşünerek hareket eden TelefonKülübesi'nde her zaman cebinizden ferah bir şekilde ayrılacaksınız.

10.3K KARDEŞLER ELEKTRONİK

Elektronik ihtiyaçlarınız için tek adres.

  • Değerlendirme: 4,2/5 (404 Review by google)
  • Adres:

    Yunus Emre, Mahallesi, Yunus Emre Blv. No 11-A, 34250 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 21:00

  • Çeşitli Ürünler:

    Elektronik ürün yelpazesi geniş ve çeşitlidir.

  • Ürün Kalitesi:

    Ürün kalitesi yüksek ve güvenilirdir.

  • Müşteri Hizmetleri:

    Müşteri hizmetleri ilgili ve yardımcıdır.

  • Fiyat Aralığı:

    $$

  • Olanaklar:

    Geniş ürün yelpazesi, Yüksek ürün kalitesi, İlgili müşteri hizmetleri, Uygun fiyatlar, Özel kampanyalar

**Nordmende kalitesiyle evinizin yıldızı siz olun!**

Bugün BİM'den satın aldığınız 43 inçlik Nordmende televizyonunuzla evinizin en gözde köşesinde keyifli anlar sizleri bekliyor. Garanti sürecini başlatmak için yapmanız gereken tek şey, faturaya market mührü yerine yetkili servisin onayını ekletmek. Kutuyu açmadan hemen servisi arayın ve evinize kadar gelecek uzman ekibimizle görüşün.

11.Fix Pro

  • Değerlendirme: 5,0/5 (35 Review by google)
  • Adres:

    Sultançiftliği, Muhsin Yazıcıoğlu Cd No:142 D:B، 34265 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    10:30 - 22:00

İstanbul'un kalbinde, Fix Pro, kusursuz hizmet anlayışı ve rakipsiz fiyat politikasıyla elektronik cihaz satışı ve çağrı merkezi hizmetlerinde rakipsiz bir yere sahip. Uzman kadromuz ve son teknoloji ekipmanlarımızla, her türlü elektronik cihazınız için en iyi çözümleri sunuyoruz.

Fix Pro'da müşteri memnuniyeti her şeyden önce gelir. Güler yüzlü ve çözüm odaklı ekibimiz, ihtiyaçlarınızı eksiksiz olarak karşılamak için özveriyle çalışır. Rekabetçi fiyatlarımız ve özel kampanyalarımızla, bütçenizi zorlamadan en kaliteli elektronik cihazları ve çağrı merkezi hizmetlerini elde etmenizi sağlıyoruz. Fix Pro'yu tercih edin, kaliteli hizmeti ve uygun fiyatları bir arada deneyimleyin.

12.Kabil Elektronik

Kabil Elektronik
  • Değerlendirme: 4,2/5 (10 Review by google)
  • Adres:

    Habibler, 2715. Sk. No:16, 34270 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    08:30 - 20:00

13.Emre Elektrik Elektronik Aydınlatma Tic.Paz.Ltd.Şti.

Emre Elektrik Elektronik Aydınlatma Tic.Paz.Ltd.Şti.
  • Değerlendirme: 4,6/5 (34 Review by google)
  • Adres:

    Sultançiftliği, Eski Edirne Asf. No:527 / a, 34265 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    08:00 - 20:00

14.Next & Nextstar

Next & Nextstar
  • Değerlendirme: 3,0/5 (9 Review by google)
  • Adres:

    Cebeci, Eski Edirne Asf. No:670, 34270 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 21:00

15.LESGO ELEKTRONİK

LESGO ELEKTRONİK
  • Değerlendirme: 3,6/5 (69 Review by google)
  • Adres:

    Uğurmumcu Mahallesi N Caddesi, 2133. Sk. no:58-a, 34265 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 17:30

16.Selçuk Elektrik & Elektronik - Cebeci Mahallesi Elektrikçi - Sultangazi - Elektrik Malzemeleri

Selçuk Elektrik & Elektronik - Cebeci Mahallesi Elektrikçi - Sultangazi - Elektrik Malzemeleri
  • Değerlendirme: 2,8/5 (10 Review by google)
  • Adres:

    Cebeci, 1. Cebeci Yolu 53/a, 34270 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    07:00 - 21:00

17.Elekto Market beyaz eşya satış mağazası TV tamir servisi

Elekto Market beyaz eşya satış mağazası TV tamir servisi
  • Değerlendirme: 5,0/5 (2 Review by google)
  • Adres:

    75. Yıl, Fevzi Çakmak Cd. No:22, 34260 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 18:00

Önerilen Yazı