Liste 16 kafeleri içinde Fevzi Çakmak Pendik

Elif Gül

• Güncellendi: 2024-07-07

kafeleri içinde Fevzi Çakmak Pendik ile ilgili en iyi listelerden derlendi, güvenilir web siteleri ve bloglar üzerinde titizlikle düzenlendi ve araştırıldı. GENÇ CAFE, Ahi Evran Pasta & Cafe, Pabriq Coffee, Gül Cafe, Elis Pasta & Cafe gibi öne çıkan seçenekleri içerir. Keşfetmeye hazır mısınız!

1.GENÇ CAFE

GENÇ CAFE
GENÇ CAFÉ'de samimi ve yardımsever bir karşılama sizi bekliyor, özellikle kız çalışanlarımızın güler yüzleri içinizi ısıtacak. Uygun fiyatlarıyla bütçenizi zorlamayacak olan GENÇ CAFÉ'de, piyasada bulabileceğiniz nargilelerden çok daha kaliteli ve özel nargile keyfi yaşayacağınızın garantisini veriyoruz.

GENÇ CAFÉ'nin merkezi konumu sayesinde ulaşımınız kolay ve hızlı olacak. Rahat ve keyifli ortamında vakit geçirirken, ekonomik fiyatlarla lezzetli yiyecek ve içeceklerin tadını çıkarın. GENÇ CAFÉ, sevdiklerinizle keyifli vakit geçirmek, özel nargile deneyimi yaşamak ve ekonomik bir şekilde keyif yapmak için ideal bir tercih.

2.Ahi Evran Pasta & Cafe

Lezzetli yemekler, uygun fiyatlar

Ahi Evran Pasta & Cafe
  • Değerlendirme: 4,4/5 (157 Review by google)
  • Adres:

    Fevzi çakmak mahallesi Tevfik ileri caddesi ümran sokak no:1, 34000 pendik kaynarca/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    06:00 - 00:00

  • Artılar:

    Uygun fiyatlı, lezzetli yemekler, hızlı servis

  • Eksiler:

    Park yeri sıkıntısı, kalabalık, gürültülü

  • Popüler Menü:

    Makarna çeşitleri, pizza, salatalar

  • Fiyat Aralığı:

    $$

  • makarna
  • pizza
  • salata
  • cafe
  • uygun fiyatlı
Ahi Evran Pasta & Cafe'ye adım attığınızda, hijyen ve güler yüzlü karşılama sizi karşılıyor. Her daim taze ve leziz ürünleri, müdavimlerini mutlu ediyor. Sıcak bir ortamda, nezih bir şekilde sunulan ikramlar, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutuyor.

Kaynarca'nın gözdesi Ahi Evran Pasta & Cafe, gerek kalitesi gerekse hizmet anlayışıyla bölgenin en popüler mekanları arasında yer alıyor. Titizlikle sürdürülen bu yolun, gelecekte de aynı başarıyla devam edeceğine şüphe yok. Birbirinden iştah açıcı pasta ve tatlı çeşitlerinin yanı sıra, leziz kahve ve yemek seçenekleriyle Ahi Evran, her damak zevkine hitap ediyor.

Daha fazla oku: Liste 26 kafeleri içinde Pendik

3.Pabriq Coffee

Pabriq Coffee
  • Değerlendirme: 4,5/5 (32 Review by google)
  • Adres:

    Fevzi Çakmak, Tevfik İleri Cd No:107, 34899, 34175 Pendik/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    10:00 - 00:00

Pabriq Coffee'nin enfes Americano'sını deneme fırsatım oldu ve her yudumda kahve çekirdeklerinin ustalıkla harmanlanmış zengin aromasını hissettim. Servis, yıldırım hızı kadar hızlı ve samimiyet doluydu. Her ayrıntısına özen gösterilmiş bu mekan, kahve tutkunlarının uğrak yeri olmaya aday.

Uygun fiyatları ve güler yüzlü personeliyle Pabriq Coffee, keyifli vakit geçirmek isteyenlerin vazgeçilmezi haline gelecek. İster sakin bir çalışma alanı arıyor olun, ister arkadaşlarınızla sohbet ederek vakit geçirmek istiyor olun, Pabriq Coffee tüm beklentilerinizi karşılayacak. Kahvenin tadına bakarken huzurlu atmosferin tadını çıkarın ve kendinizi evinizde gibi hissedin.

4.Gül Cafe

Gül Cafe
  • Değerlendirme: 4,5/5 (79 Review by google)
  • Adres:

    Fevzi Çakmak, Kayısı Sokak, Çamçeşme 2/15, 34899 Pendik/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    08:00 - 18:00

Gül Kafe, öğlen yemeklerinin vazgeçilmezi olmaya aday bir mekan. Özellikle kadın personelin ağırlıkta olması, kafeye sıcak ve samimi bir hava katıyor. Her damak tadına hitap eden lezzetli yemekleri ve güler yüzlü personeliyle Gül Kafe, mola vermek için ideal bir yer.

Kadın Günü'nü aratmayan bir ortamda, işletme sahibi de sürekli koşturarak müşterilerin memnuniyetini sağlamaya çalışıyor. Temizliği ve rahatlığıyla öne çıkan Gül Kafe'de, yemekler de bir o kadar mükemmel. Tavuk şiş ve ızgara köfteyi denemenizi şiddetle tavsiye ederiz. Güler Cafe, öğle yemeği veya arkadaşlarla sohbet eşliğinde keyifli vakit geçirmek için mükemmel bir adrestir.

Daha fazla oku: Liste 17 restoranları içinde Fevzi Çakmak Pendik

5.Elis Pasta & Cafe

Elis Pasta & Cafe
  • Değerlendirme: 4,2/5 (94 Review by google)
  • Adres:

    Fevzi Çakmak, Malazgirt Cd. No:15/B, 34889 Pendik/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    07:00 - 00:00

**1. Paragraf:** Elis Pasta & Cafe'nin Yaş Pastası, damaklarda buruk bir tat bırakan bir hayal kırıklığına dönüşüyor. Ekşimiş kreması ve bayat kek dokusu, tüm emeklerin çöpe gitmesine neden oluyor. Böylesine güzel bir mekanın, kaliteli malzemeler kullanmaması ve müşterilerini mağdur etmesi büyük bir üzüntü kaynağı.

**2. Paragraf:** Bölgenin gözdesi olan Elis Pasta & Cafe, görülesi bir mekan. Ancak Yaş Pastası'ndaki bu talihsiz hata, mekanın itibarına gölge düşürüyor. Yetenekli ustaların elinden çıkan lezzetlerin, taze ve birinci sınıf malzemelerle hazırlanması, her müşterinin hak ettiği bir lezzet şölenidir. Elis Pasta & Cafe'nin bu hatasını telafi etmesi ve müşterilerine bekledikleri kaliteyi sunması, mekanın hak ettiği saygınlığı kazanmasında büyük önem taşıyacaktır.

6.Papatya Sımıt Börek Cafe

Papatya Sımıt Börek Cafe
  • Değerlendirme: 4,1/5 (67 Review by google)
  • Adres:

    Fevzi Çakmak, Havuz Sokağı No:8, 34899 Pendik/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    06:00 - 17:00

İştahınızı kabartacak lezzetleriyle öğle aralarınızı şenlendiren Papatya Sımıt Börek Cafe, mutfağından çıkan her yemekle damaklarınıza ziyafet çekecek. Orta düzey fiyatlarla sunulan yemeklerin lezzeti sizi mest edecek. Özellikle çayının tadı, öğle yemeğinizi taçlandıracak.

Papatya Sımıt Börek Cafe'de güler yüzlü çalışanlar, sizi karşılayıp siparişlerinizi en kısa sürede hazırlayacak. Yaz aylarında açılan arka bahçesiyle açık havada yemek yemenin keyfini çıkarabilir, serin havanın tadını çıkarabilirsiniz. Kışın ise iç mekandaki rahat koltuklarında yemeğinizi yiyebilirsiniz.

7.Doğan çay evi

Doğan çay evi
  • Değerlendirme: 4,8/5 (19 Review by google)
  • Adres:

    Fevzi Çakmak, Öz Sk. No:4, 34899 Pendik/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    08:00 - 21:00

Doğan Çay Evi'nin mis kokulu çayları ve enfes simitleriyle güne zinde bir başlangıç yapmaya hazır olun! Sabah saatlerinde taze poğaçaların iştah açıcı kokusu sizi karşılayacak, sıcacık gözlemeler ise günün her saati keyfinize keyif katacak.

Doğan Çay Evi'nin huzurlu ortamı ve samimi personeli, size evinizin rahatlığında hissettirecek. Temiz ve sakin mekanıyla günün yorgunluğunu üzerinizden atacak, taze çayların eşliğinde keyifli sohbetler edeceksiniz. Kendinizi şımartmak ve keyifli bir mola vermek için Doğan Çay Evi'ne mutlaka uğrayın!

8.Konak Çayevi

Konak Çayevi
  • Değerlendirme: 4,3/5 (76 Review by google)
  • Adres:

    Fevzi Çakmak, Numan Sk No:13, 34899 Pendik/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    07:30 - 21:00

Konak Çayevi, çay keyfinizi zirveye taşıyacak bir uğrak noktasıdır. Demli çayın lezzetini damağınızda hissedeceğiniz, tazecik çayların sunulduğu bir mekân.

Bardakta yüzen çay taneleri, demin almış çayınızın hazır olduğunun işaretidir. Konak Çayevi'nde her yudumda gerçek çay lezzetini keşfedeceksiniz. Sıcak bir sohbet eşliğinde, günün yorgunluğunu atacağınız huzurlu bir ortam, sizi bekliyor.

9.Keyfince Cafe & Restaurant

Keyfince Cafe & Restaurant
  • Değerlendirme: 4,4/5 (93 Review by google)
  • Adres:

    Fevzi Çakmak Mah. Fevzi Çakmak Cad. Saat. No:4/B, Üst, 34899 Pendik/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    08:00 - 00:00

10.MIKNATIS COFFEE

MIKNATIS COFFEE
  • Değerlendirme: 4,8/5 (20 Review by google)
  • Adres:

    Fevzi Çakmak, Muhsin Yazıcıoğlu Cd NO:15/5, 34000 Pendik/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    07:30 - 22:00

11.Çınarüstü Cafe

Çınarüstü Cafe
  • Değerlendirme: 3,8/5 (142 Review by google)
  • Adres:

    Fevzi Çakmak, Fevzi Çakmak Cd. 3 A, 34899 Pendik/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    08:00 - 00:00

Çınarüstü Cafe'de lezzet yolculuğunuza çıkın, kültür ve lezzetin muhteşem birleşmesine tanıklık edin. Mehtap gibi aydınlatan manzarasıyla ruhunuzun huzur bulacağı bu mekan, geleneksel Türk kahvesinin eşsiz aromasını içinize sindireceğiniz bir vaha sunuyor. Sabahın ilk ışıklarından gün batımına kadar uzanan keyifli saatlerinizde, Çınarüstü'nün sıcak atmosferinde kendinizi evinizde gibi hissedeceksiniz.

Kahvenizin her yudumunda Anadolu'nun kadim topraklarından gelen zengin mirası tadın. İster sade ister orta şekerli, her damak zevkine hitap eden kahve çeşitlerimizle gününüze zindelik katacak bir başlangıç ya da yorgunluğunuzu atacak bir mola verin. Çınarüstü'nde zamanın yavaşladığını hissedecek, lezzetin ve sohbetin keyfini çıkarırken şehrin kalabalığından uzaklaşacaksınız.

12.VM Cafe

VM Cafe

13.Marün cafe

Marün cafe
Marün Kafe, hastanede kalmanın veya ziyaret etmenin kaçınılmaz bir getirisi olarak karşımıza çıkıyor. Hastanenin girişinde ve arka tarafında yer alan iki ayrı şubesiyle hizmet veriyor.

Fiyatları biraz tuzlu olsa da, Marün Kafe'nin rahat ortamı ve lezzetli seçenekleriyle gönlünüzü fethedecek. Bir açma ve 200 ml meyve suyunu sadece 4 TL'ye yudumlayabilir, hastane telaşına kısa bir mola verebilirsiniz. Masaların temizliği zaman zaman aksasa da, personelin güler yüzü ve hijyen konusundaki hassasiyeti bu küçük eksiklikleri göz ardı etmenize yardımcı oluyor.

14.Diego Cafe

Diego Cafe
Diego Cafe'nin enfes menüsüyle iştah kabartan bir yolculuğa hazır olun. Her biri güleryüzlü ve yardımsever çalışanların elleriyle hazırlanan lezzetler, iştahınızı kabartacak. Özellikle tiftik hamburgerimiz, lezzetiyle sizi büyüleyecek. İçerisinde yer alan sulu köftesi, yumuşacık ekmeği ve özel sosu ile damaklarınızı şenlendirecek. Bu eşsiz lezzeti tatmak için Diego Cafe'ye uğramayı unutmayın, çünkü tadına doyum olmayacak!

Diego Cafe'nin atmosferi de tıpkı lezzetleri gibi sizleri büyüleyecek. Sıcak ve samimi ortamıyla kendinizi evinizde gibi hissedecek, her anınızın keyfini çıkaracaksınız. Çalışanlarımızın güleryüzlü karşılaması ve hızlı servisleriyle rahatlayıp anın tadını çıkarın. İster arkadaşlarınızla keyifli bir sohbet, ister ailenizle huzurlu bir akşam yemeği için ideal bir mekan olan Diego Cafe'de her anınız özel olacak.

15.Cafe Karadeniz Çay Evi & Büfe

Cafe Karadeniz Çay Evi & Büfe

16.MARMARA CAFE

MARMARA CAFE
  • Değerlendirme: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Fevzi Çakmak, Mimar Sinan Cd., 34899 Pendik/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    06:00 - 20:00

Önerilen Yazı