Liste 15 diyetisyeni içinde Yenişehir Pendik

Ayşe Öztürk

• Güncellendi: 2024-08-24

diyetisyeni içinde Yenişehir Pendik ile ilgili en iyi listelerden derlendi, güvenilir web siteleri ve bloglar üzerinde titizlikle düzenlendi ve araştırıldı. Kurtköy Diyetisyen Burak Ukbe Korkmaz, Diyetisyen Remzi Özgür Şahin - Fit Life Klinik, Diyetisyen Medine Kınıs Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi, Kurtköy Uzman Diyetisyen Asya Yaren Korkmaz Diyet ve Andulasyon Merkezi, DİYETİSYEN NİDA DOĞAN BESLENME VE DİYET DANIŞMANLIK MERKEZİ gibi öne çıkan seçenekleri içerir. Keşfetmeye hazır mısınız!

1.Kurtköy Diyetisyen Burak Ukbe Korkmaz

Kurtköy Diyetisyen Burak Ukbe Korkmaz
  • Değerlendirme: 5,0/5 (55 Review by google)
  • Adres:

    Yenişehir Mah. Millet Cad. Lens İstanbul D Blok Kat:4 Daire:87, 34020 Pendik/İstanbul, Türkiye

Kurtköy Diyetisyen Burak Ukbe Korkmaz ile keyifli bir beslenme yolculuğuna hazır olun!

Uzmanlığı ve pozitif yaklaşımıyla Burak Bey, gerçekçi ve sürdürülebilir bir beslenme programı ile sağlıklı hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olacak. İhtiyaçlarınıza özel, uygulanabilir beslenme listeleri sunarak aç kalmadan, keyifle beslenerek hedeflediğiniz kiloya ulaşacaksınız. Esnek çalışma saatleri ve bireysel yaklaşımıyla, sizin için en uygun programı oluşturacak. Sağlıklı beslenmeyi bir yaşam biçimi haline getirmek için ilk adımı atın ve Burak Ukbe Korkmaz'ın uzman rehberliğinden yararlanın!

2.Diyetisyen Remzi Özgür Şahin - Fit Life Klinik

Diyetisyen Remzi Özgür Şahin - Fit Life Klinik
  • Değerlendirme: 5,0/5 (21 Review by google)
  • Adres:

    Yenişehir, Mustafa Akyol Sokağı Belde İş Merkezi No:3 Kat:2 Ofis No:161, 34779 Pendik/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    08:30 - 19:00

Saygın diyetisyen Remzi Özgür Şahin ile iş birliğim sayesinde, spor rutinimle uyumlu, sağlıklı ve keyifli bir beslenme planına kavuştum. Güler yüzü ve özverili çalışmaları, daha ilk haftalarda gözle görülür sonuçlar almama yardımcı oldu.

Özgür Bey'in uzman rehberliğinde, kilo verme hedefime sağlıklı ve dengeli bir şekilde ulaştım. Diyetim boyunca destekleyici ve bilgilendirici yaklaşımı, tüm sorularıma sabırla yanıt vermesi, bu sürecin benim için çok daha kolay geçmesini sağladı. Kendisine sonsuz teşekkür ediyor ve herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

Daha fazla oku: Liste 14 kafeleri içinde Yenişehir Pendik

3.Diyetisyen Medine Kınıs Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi

Diyetisyen Medine Kınıs Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi
  • Değerlendirme: 5,0/5 (45 Review by google)
  • Adres:

    Kurtköy, Lens İstanbul, Yenişehir mahallesi, 34912 Pendik/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    24 saat açık

Diyetisyen Medine Kınıs Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi'nde, tecrübenin ve sevginin harmanlandığı bir diyet yolculuğuna çıkın. Danışanlarına özel ilgi gösteren Medine Hanım, ideal kilonuza kavuşmanız için size özel bir yol haritası çizecek. Sağlıklı beslenme alışkanlıkları edinmenizi sağlayacak kişiye özel diyet programlarıyla hayallerinizdeki bedene kavuşmak artık çok kolay!

İşinin ehli ve güler yüzlü Medine Hanım, kan değerlerinize de büyük önem veriyor. Bu sayede, bilinçli bir yaklaşımla beslenme danışmanlığı alarak sağlığınızı korurken ideal kilonuza kavuşmanın keyfini çıkarabilirsiniz. Diyetisyen Medine Kınıs Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi ile sağlıklı bir yaşam ve hayal ettiğiniz fiziğe merhaba deyin!

4.Kurtköy Uzman Diyetisyen Asya Yaren Korkmaz Diyet ve Andulasyon Merkezi

Kurtköy Uzman Diyetisyen Asya Yaren Korkmaz Diyet ve Andulasyon Merkezi
  • Değerlendirme: 4,9/5 (43 Review by google)
  • Adres:

    Kurtköy, Lens İstanbul, Yenişehir mah, Millet Cd., 34912 Pendik/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    10:00 - 20:00

Sağlıklı ve fit bir vücuda sahip olmanın hayalini kuruyorsanız, Kurtköy Uzman Diyetisyen Asya Yaren Korkmaz Diyet ve Andulasyon Merkezi'ne hoş geldiniz!

Uzman diyetisyenimiz Asya Hanım, mesleğini büyük bir tutkuyla icra ederek danışanlarına güvenli ve etkili bir yolculuk sunuyor. Beslenme ve diyet konusundaki kapsamlı bilgisi ve kişiye özel yaklaşımıyla, hedeflerinize en kısa sürede ulaşmanıza yardımcı olacak. Sıcakkanlı tavrı, güler yüzü ve samimiyetiyle size ilham verecek ve motivasyonunuzu en üst düzeyde tutacak. Asya Hanım ile birlikte, sağlıklı beslenme alışkanlıkları edinecek, fazla kilolarınızdan kurtulacak ve hayallerinizdeki fiziğe kavuşacaksınız.

Daha fazla oku: Liste 17 oteller içinde Yenişehir Pendik

5.DİYETİSYEN NİDA DOĞAN BESLENME VE DİYET DANIŞMANLIK MERKEZİ

DİYETİSYEN NİDA DOĞAN BESLENME VE DİYET DANIŞMANLIK MERKEZİ
  • Değerlendirme: 5,0/5 (30 Review by google)
  • Adres:

    Yenişehir, Ayport Residence, Osmanlı Blv. No:2/A, 34912 Pendik/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 21:00

Diyetisyen Nida Doğan Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi'nde ailenizle birlikte sağlıklı ve zinde bir yaşam yolculuğuna çıkmaya hazır olun!

Uzman diyetisyenimiz Nida Hanım, beslenme ve diyet alanındaki engin bilgisi ve kişiye özel yaklaşımlarıyla sizi sağlıklı beslenme alışkanlıklarına kavuşturuyor. Bireysel ihtiyaçlarınıza göre hazırlanan beslenme planları ile kilo yönetiminiz, hastalıklarınızın kontrolü ve genel sağlığınız için en doğru adımları atmanıza yardımcı oluyor. Ailenizle birlikte sağlıklı bir yaşam sürmenin keyfini çıkarırken, Nida Hanım'ın güler yüzü ve samimiyeti sizi her zaman motive edecek. Sağlıklı bir gelecek için Diyetisyen Nida Doğan Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi'ne güvenin, sağlıklı bir yaşam kapısını aralayın!

6.Uzman Diyetisyen Melek Kılıçaslan Sağlıklı Beslenme Danışmanlığı

Uzman Diyetisyen Melek Kılıçaslan Sağlıklı Beslenme Danışmanlığı
  • Değerlendirme: 5,0/5 (54 Review by google)
  • Adres:

    Yenişehir, Şefika Sokağı Dumankaya Flex Sitesi No:10/1 A blok Daire:3 Kat:0, 34912 Pendik/İstanbul, Türkiye

Sağlıklı ve dengeli beslenmenin tüm inceliklerini öğreten Melek Kılıçaslan'ın kapsamlı danışmanlığı ile 3 ay gibi kısa bir sürede tam 12 kilo vermeye hazır olun! Keyifli ve motive edici yolculuğumuzda, beslenme alışkanlıklarınızı yeniden şekillendirirken bir yandan da lezzetli ve doyurucu öğünlerin tadını çıkaracaksınız.

Melek Hanım'ın uzman rehberliği sayesinde, bedeninize en uygun beslenme planını oluşturacak, sağlıklı beslenmenin temellerini kavrayacak ve kalıcı sonuçlar elde edeceksiniz. Bu süreçte, diyetisyeninize bir daha ihtiyaç duymayacağınıza eminiz, çünkü beslenme konusunda bilinçlenecek ve kendi kendinize sağlıklı seçimler yapabilecek duruma geleceksiniz. Melek Hanım'ın güler yüzü, sıcak ilgisi ve profesyonelliği ile bu yolculuk hem keyifli hem de dönüştürücü olacaktır.

Daha fazla oku: Liste 19 restoranları içinde Yenişehir Pendik

7.Diyetisyen Büşra Koçak

Diyetisyen Büşra Koçak
  • Değerlendirme: 5,0/5 (18 Review by google)
  • Adres:

    yenişehir mahallesi mustafa akyol caddesi MVK Work-Square no:13, 34912 Pendik/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:30 - 21:30

Saygıdeğer Büşra Koçak... İlgisi, güler yüzü ve profesyonelliğiyle kilo verme yolculuğunuza ışık tutacak deneyimli bir diyetisyen. İster ilk kez diyete başlayacak olun, ister kilo vermede tıkanma noktasına gelmiş olun, Büşra Hanım'ın kişiye özel programlarıyla hayallerinizdeki vücuda kavuşmanız mümkün.

Büşra Hanım'ın rehberliğinde, sağlıklı beslenme alışkanlıkları edinecek, kilo verme hedeflerinize emin adımlarla ilerleyeceksiniz. Disiplini, motivasyonu ve yenilikçi yaklaşımlarıyla Büşra Hanım, kilo verme serüveninizde en büyük destekçiniz olacak. Siz de Büşra Hanım'la iletişime geçerek, hayalinizdeki vücuda kavuşmanın ilk adımını atın!

8.Uzman Diyetisyen Akif DAĞ

Uzman Diyetisyen Akif DAĞ
  • Değerlendirme: 5,0/5 (14 Review by google)
  • Adres:

    Yenişehir Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı Dumankaya Cadde Sitesi, 34912 Pendik/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 20:30

Uzman Diyetisyen Akif DAĞ, beslenme konusunda bilgi ve tecrübesiyle her şeyden önce harika bir insan. Onun sayesinde kilo verme hedefime ulaştım. Kendisine yardımları ve desteği için çok teşekkür ederim.

Akif Bey, insülin direncim yüzünden kilo veremediğimi anlamıştı. bana kişiye özel bir diyet programı hazırladı. Bu program sayesinde hedefime hızlı ve sağlıklı bir şekilde ulaştım. Kendisi, sadece bir diyetisyen değil, aynı zamanda bir sağlık danışmanı. Bana sağlıklı beslenme alışkanlıkları kazandırdı ve hayatımı değiştirmeme yardımcı oldu.

9.Kurtköy Diyetisyen İrem Kabahor

Kurtköy Diyetisyen İrem Kabahor
  • Değerlendirme: 5,0/5 (16 Review by google)
  • Adres:

    Yenişehir, Lens İstanbul Yaşam Merkezi, Millet Cd., 34912 Pendik/İstanbul, Türkiye

Kurtköy'de kilo verme yolculuğunuza eşlik edecek en iyi diyetisyen İrem Kabahor ile tanışın! İrem Hanım'ın güler yüzü ve sizi dinleyen yapısıyla motivasyonunuz her zaman yüksek olacak.

Doğum sonrası kilo verme yolculuğunda İrem Hanım'ın özenli çalışması ve iletişim becerileri sayesinde hedeflerinize ulaşmanız çok daha kolay hale gelecek. Profesyonelliği ve işine olan tutkusu, kilo verme sürecinde size gereken desteği sağlayacak. Gönül rahatlığıyla tercih edebilir, sağlıklı ve kalıcı bir şekilde kilo verebilirsiniz!

10.ELİF BİLGİN BESLENME VE DİYET DANIŞMANLIK MERKEZİ

ELİF BİLGİN BESLENME VE DİYET DANIŞMANLIK MERKEZİ
  • Değerlendirme: 5,0/5 (26 Review by google)
  • Adres:

    YENİŞEHİR MAH. BAKÜ CAD. NO :6 KAT :2 DAİRE:65 ARMA RESİDANCE, 34912 Kurköy Pendik/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 19:00

Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi'nde Elif Bilgin ile sağlıklı ve dengeli bir hayata adım atın. Elif Hanım'ın uzman rehberliğinde, beslenmeyle ilgili tüm sorunlarınız çözüme kavuşur. Profesyonel diyetisyenlik hizmetleriyle, kişiye özel diyet planları ve sağlıklı yaşam önerileriyle hedeflerinize daha hızlı ulaşırsınız.

Elif Bilgin Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi'nde, sadece diyet yapmakla kalmaz, sağlıklı beslenme alışkanlıkları kazanırsınız. Elif Hanım'ın güler yüzü ve pozitif enerjisi, yolculuğunuzu daha keyifli hale getirir. Her zaman destekleyici ve motive edici yaklaşımıyla, hedeflerinize ulaşmada yanınızda olur. Sağlıklı ve mutlu bir yaşama uzanan yolda, Elif Bilgin ile başarıya giden yolu keşfedin.

11.Kurtköy Diyetisyen Hande Çağdaş

Kurtköy Diyetisyen Hande Çağdaş
  • Değerlendirme: 5,0/5 (14 Review by google)
  • Adres:

    Yenişehir, Arwen ofis, Osmanlı Blv. 5/B Kat;3 Daire;34, 34912 Pendik/İstanbul, Türkiye

Sağlıklı kilo verme yolculuğunuzda yanınızda olacak deneyimli bir diyetisyen mi arıyorsunuz? Kurtköy Diyetisyen Hande Çağdaş, hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olacak uzmanlığı ve kişisel ilgisiyle yanınızda. Yüz yüze veya online görüşmelerle size özel bir plan oluştururken, her adımda destek sağlayarak motivasyonunuzu yüksek tutuyor.

Hande Çağdaş'ın rehberliğinde, sağlıklı beslenme alışkanlıkları edinerek kilolarınızla vedalaşabilir, ailenizle birlikte sağlıklı bir yaşama merhaba diyebilirsiniz. Güler yüzlü yaklaşımı ve profesyonel desteğiyle sağlıklı kilo vermenin keyfini çıkarın. Kurtköy Diyetisyen Hande Çağdaş ile zayıflamak artık çok daha kolay!

12.Diyetisyen Burcu Karaderi

Diyetisyen Burcu Karaderi
  • Değerlendirme: 5,0/5 (7 Review by google)
  • Adres:

    Yenişehir, Cumhuriyet Blv. Dumankaya Cadde sitesi, 34912 Pendik/İstanbul, Türkiye

13.Diyetisyen Simge Kızıldağ Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi

Diyetisyen Simge Kızıldağ Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi
  • Değerlendirme: 5,0/5 (5 Review by google)
  • Adres:

    Yenişehir, Arwen Merlin Yapı, Mustafa Akyol Sokağı A A, 34912 Pendik/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    10:00 - 18:00

14.Uzman Diyetisyen Tuba Tikici

Uzman Diyetisyen Tuba Tikici
  • Değerlendirme: 5,0/5 (1 Review by google)
  • Adres:

    Kurtköy, Yenişehir Mah. Mustafa Akyol Sok. Mvk Work Square A1 Blok Kat:1 Daire:23, 34779 Pendik/İstanbul, Türkiye

15.Melisa Arzu Beslenme ve Diyet Merkezi

Melisa Arzu Beslenme ve Diyet Merkezi
  • Değerlendirme: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    yenişehir mahallesi mustafa akyol sokak osmanlı bulvarı mvk square iş merkezi a-2 blok ka:2 daire:43, 34912 Pendik/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 19:30

Önerilen Yazı