Liste 14 gozlukcusu içinde Esenyurt

Hasan Demir

• Güncellendi: 2024-08-06

gozlukcusu içinde Esenyurt ile ilgili en iyi listelerden derlendi, güvenilir web siteleri ve bloglar üzerinde titizlikle düzenlendi ve araştırıldı. Özeller Saat Ve Optik, NİSA OPTİK&LENS, Rüya Optik, Yediz Optik, SAYGIN ÖZLER OPTİK gibi öne çıkan seçenekleri içerir. Keşfetmeye hazır mısınız!

1.Özeller Saat Ve Optik

Özeller Saat Ve Optik
  • Değerlendirme: 4,1/5 (46 Review by google)
  • Adres:

    Sultaniye mah Doğan araslı bulv. Kent iş merkezi No :168/A, 34510 Esenyurt/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 21:00

Uzun yıllara dayanan deneyimi ve uzmanlığıyla Özeller Saat ve Optik, saat ve gözlük konusunda ilk akla gelen adres. İstanbul'da veya şehir dışında olsanız da, kaliteli ve güvenilir alışverişiniz için Özeller Saat ve Optik'in kapıları her zaman açık.

30 yıllık kurumsal mirasıyla Özeller Saat ve Optik, müşteri memnuniyetini her şeyin üstünde tutar. Uzun yıllar önce köstekli saatleri tamir eden bir işletmenin bugün en yeni teknolojileri kullanarak müşterilerine hizmet vermesi, yenilikçi ve müşteri odaklı bir yaklaşımın kanıtıdır. Özeller Saat ve Optik ile zamanın ötesine geçin, göz kamaştırıcı saatleri ve sağlıklı gözler için kusursuz gözlükleriyle tarzınızı tamamlayın.

2.NİSA OPTİK&LENS

NİSA OPTİK&LENS
  • Değerlendirme: 5,0/5 (29 Review by google)
  • Adres:

    İncirtepe, Kemalpaşa Cd 34A, 34510 Esenyurt/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 20:00

Nisa Optik&Lens'te gözlük ihtiyacım için profesyonel ve güler yüzlü bir hizmet aldım. Özellikle ilgisi ve desteğiyle dikkatimi çeken Fulya Hanım'a ve Yıldırım Bey'e teşekkür ederim. Yıldırım Bey'in oğlumun güneş gözlüğünün vidasını ücret bile almadan tamir etmesi de müşteri memnuniyetine verdikleri önemi gösterdi.

Memnun kaldığım Nisa Optik&Lens'te 4 yıldır gözlük alışverişlerimi ve göz kontrollerimi yaptırıyorum. Her seferinde aynı kaliteli hizmeti almak, göz sağlığıma ve görünümüme önem verdiğimi gösteriyor. Gözlük ihtiyacı olan herkese Nisa Optik&Lens'i gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

Daha fazla oku: Liste 20 restoranları içinde Esenyurt

3.Rüya Optik

Rüya Optik
  • Değerlendirme: 4,9/5 (57 Review by google)
  • Adres:

    Merkez, 1107. Sk., 34517 Esenyurt, 34517 اسنيورت/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    11:00 - 21:30

Rüya Optik'te mükemmel hizmet anlayışıyla karşılandık. Mağaza sahibi, ihtiyaçlarımıza göre en uygun gözlükleri belirlememize yardımcı oldu. Sadece çeyrek saat gibi kısa bir sürede, gözlerimize tam oturan, şık ve kaliteli gözlüklerimize kavuştuk.

Rüya Optik, müşteri memnuniyetini ön planda tutan, samimi ve sıcak bir ortam sunuyor. Uygun fiyat politikasıyla bütçenizi zorlamadan, göz sağlığınızı ve şıklığınızı bir arada sunuyor. Gözlük ihtiyacınız için mutlaka Rüya Optik'i ziyaret edin ve mükemmel hizmetin keyfini çıkarın.

4.Yediz Optik

Yediz Optik
  • Değerlendirme: 4,9/5 (37 Review by google)
  • Adres:

    Battalgazi, 73/A Cumhuriyet Caddesi, Kıraç, 34522 Esenyurt/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    08:30 - 21:00

Yediz Optik'in güler yüzlü hizmet ve kaliteli ürünleriyle göz sağlığınızı güvenle emanet edebilirsiniz. Bölgemizin değerli esnaflarından Saffet Bey'in işine olan hassasiyeti ve müşteri memnuniyetine verdiği önem, Yediz Optik'i vazgeçilmez kılıyor.

Güler yüzlü ekibi ve son teknoloji ekipmanlarıyla Yediz Optik, göz sağlığınız için en doğru çözümleri sunarak sizlere daha net ve sağlıklı bir görüş sağlıyor. İster gözlük ister kontakt lens ihtiyacınız olsun, uzman kadrosuyla Yediz Optik, her zaman yanınızda. Göz sağlığınızı emanet edebileceğiniz güvenilir bir adres arıyorsanız, Yediz Optik'in kapısını çalın.

Daha fazla oku: Liste 25 kafeleri içinde Esenyurt

5.SAYGIN ÖZLER OPTİK

SAYGIN ÖZLER OPTİK
  • Değerlendirme: 4,9/5 (46 Review by google)
  • Adres:

    Fatih, Pazaryolu Cd. No:1d, 34270 Esenyurt/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    08:30 - 20:00

SAYGIN ÖZLER OPTİK, çocuklarınızın göz sağlığı için güvenle tercih edebileceğiniz bir adres. Uzman kadrosu ve kaliteli hizmet anlayışıyla, miniklerin en değerli hazineleri olan gözleri için en doğru çözümleri sunuyorlar. Çocuk dostu çerçeve seçenekleri ve üstün kalitedeki gözlük camlarıyla, çocuklarınızın net ve sağlıklı bir görüşe sahip olması için gereken her şeyi burada bulacaksınız.

SAYGIN ÖZLER OPTİK'te, sadece göz sağlığı değil, aynı zamanda estetik de ön planda. Çocuklarınıza yakışacak, hem tarzlarına hem de ihtiyaçlarına uygun gözlükler için en doğru adrestesiniz. Uzman ekibin tavsiyeleriyle, çocuklarınızın hem gözlerini koruyacak hem de tarzlarını yansıtacak gözlükleri seçerek, onların hem sağlığını hem de mutluluğunu sağlayabilirsiniz.

6.Kızılak optik

Kızılak optik
  • Değerlendirme: 4,9/5 (23 Review by google)
  • Adres:

    Sultaniye, Sıdıka Cebecioğlu Sk. No:1/c, 34510 Esenyurt/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 20:00

Kızılak Optik, kusursuz görüş yolculuğunuzda atacağınız en doğru adımdır. Deneyimli ekibi, son teknoloji donanımları ve kişiselleştirilmiş yaklaşımıyla görme sağlığınızı en üst seviyeye taşıyor.

Alanında uzman Ahmet Bey'in rehberliğinde, göz sağlığınızı emanet edebileceğiniz güvenli bir liman sizleri bekliyor. Fiyat-kalite dengesinin yanı sıra hızlı ve güvenilir hizmet anlayışıyla Kızılak Optik, en net görüşünüz için doğru adrestir. Göz sağlığınızı önemsiyorsanız, Kızılak Optik'in kapısını çalmaktan çekinmeyin. Net bir gelecek, kusursuz bir görüşle başlar!

Daha fazla oku: Liste 15 oteller içinde Esenyurt

7.Gözlükmer Optik

Gözlükmer Optik
  • Değerlendirme: 5,0/5 (11 Review by google)
  • Adres:

    Örnek, Doğan Araslı Blv. No:199, 34517 Esenyurt/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 20:00

Gözlükçünüz için kaliteli bir seçim arıyorsanız, Gözlükmer Optik'in kapısını çalmanız şart. İşletmenin sahibi Bülent Bey, güler yüzü ve uzmanlığıyla göz sağlığınızı emanet edebileceğiniz güvenilir bir isim. Çalışanlarıyla birlikte gösterdiği anlayış ve dürüstlükle herkese tavsiye ettiğimiz bir adres. Gözlük ihtiyaçlarınız için Gözlükmer Optik'i tercih edin, kaliteli hizmet ve memnuniyetin tadını çıkarın.

Gözlükmer Optik'te sadece kaliteli ürünler değil, aynı zamanda mükemmel müşteri hizmeti de bulacaksınız. Bülent Bey ve ekibinin bireysel ihtiyaçlarınıza göre en uygun çözümü bulmak için zaman ayırmaları, sizi memnun etmek için ellerinden geleni yapmaları, Gözlükmer Optik'i tercih etmeniz için bir diğer önemli sebep. En son teknolojik gelişmeleri takip ederek en son trendleri sizlere sunan Gözlükmer Optik, göz sağlığınız ve şıklığınız için doğru adres!

8.Zey Optik

Zey Optik
  • Değerlendirme: 5,0/5 (15 Review by google)
  • Adres:

    İstiklal, Cumhuriyet Cd KIRAÇ NO : 22/B, 34522 Esenyurt/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 19:30

Zey Optik, yılların verdiği tecrübe ve uzmanlıkla tüm ailenizin göz sağlığını emanet edebileceğiniz mükemmel bir işletmedir. Geniş ürün yelpazesi ile her ihtiyaca uygun gözlükler sunarken, uygun fiyat politikası sayesinde bütçenizi zorlamadan göz sağlığınızı koruyabilirsiniz. Canayakın personeli, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutarak, her türlü sorunuza doğru ve alternatifli bilgilerle yanıt vermektedir. Zey Optik'te alışveriş yapmak, göz sağlığınızı güvenilir ellere bırakmanın yanı sıra, kendinizi özel hissettirecek bir deneyimdir.

Zey Optik'in müşteri memnuniyetine verdiği önem, her alışverişinizde kendini göstermektedir. Profesyonel ekibi, doğru bilgilerle sizi yönlendirerek ihtiyacınız olan gözlüğü bulmanıza yardımcı olur. Çeşitli marka ve model seçenekleri arasından dilediğinizi seçebilir, uygun fiyatlarla bütçenizi koruyabilirsiniz. Zey Optik, göz sağlığınız için güvenilir bir adrestir. Kendinizi özel hissettirecek bir alışveriş deneyimi için Zey Optik'i ziyaret edin, göz sağlığınızı korurken şık ve modern gözlüklerin tadını çıkarın.

Daha fazla oku: Liste 15 barları içinde Esenyurt

9.Sima Deniz Optik

Sima Deniz Optik
  • Değerlendirme: 4,8/5 (23 Review by google)
  • Adres:

    Yeşilkent, 16. Sk. No:13 B 16/13, 34513 Esenyurt/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 19:00

Sima Deniz Optik'te keyifli bir gözlük alışverişi deneyimi yaşadım. Personelin ilgisi ve güler yüzü, her türlü marka seçeneğiyle birleşince kendime ve eşime mükemmel gözlükler edindik. Kaliteli hizmetleri ve samimi yaklaşımlarıyla gözlük ihtiyacınız için doğru adres kesinlikle Sima Deniz Optik!

Ancak, aynı deneyimi ikinci bir ziyaretimde yaşamadığımı belirtmeliyim. İki yıl garantili bir çerçeve satın aldım, ancak sadece iki ay sonra kaynaklarından çatladı. Bu durum karşısında yetkililerin olumsuz tavırları ve çözüm üretmemeleri hayal kırıklığı yarattı. Garantili bir ürünün bu kadar kısa sürede bozulması ve ardından gelen yetersiz destek, Sima Deniz Optik'in sunduğu olumlu deneyimi gölgeledi.

10.Uygun Optik

Uygun Optik
  • Değerlendirme: 5,0/5 (93 Review by google)
  • Adres:

    Barbaros Hayrettin Paşa, 1993. Sk. No:6, 34517 Esenyurt/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 21:00

Uygun Optik'in yepyeni şubesinde uygun fiyatlarla göz sağlığınıza kavuşun! İlyas Bey'in güler yüzlü ve yardımsever yaklaşımıyla ihtiyacınız olan gözlüğü kolayca bulacaksınız. Uygun Optik Esenyurt, bütçenizi zorlamadan net görüş keyfi yaşamanız için kapılarını size açıyor.

Her biri alanında uzman ekibimizle göz sağlığınızı önemsiyor, hızlı ve güvenilir hizmet sunuyoruz. İhtiyacınız olan ürün elimizde olmasa bile kısa sürede tedarik ederek beklentilerinizi karşılıyoruz. Uygun Optik Esenyurt'ta göz sağlığınız bizim için her şeyden önemli!

11.Kalyon Optik

Kalyon Optik
  • Değerlendirme: 4,6/5 (18 Review by google)
  • Adres:

    Bağlarçeşme, 19 Mayıs Blv. 20 a, 34600 Esenyurt/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 20:00

Saygıdeğer gözlük tutkunları,

Kalyon Optik'te, gözlük seçiminde rehberliğimize güvenin. Samimi ve güler yüzlü ekibimiz, her ihtiyaca uygun geniş gözlük yelpazesiyle karşınızda. Teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek, göz sağlığınızı en üst düzeyde koruyan çözümler sunuyoruz. Titiz çalışmalarımız ve müşteri odaklı yaklaşımımızla, görme sorunlarınıza kalıcı çözümler üretmeyi hedefliyoruz. İster günlük kullanım için şık bir çerçeve, ister güneşin zararlı ışınlarından korunmak için UV korumalı lensler olsun, Kalyon Optik'te aradığınızın çok daha fazlasını bulacaksınız.

12.Can Optik

Can Optik
  • Değerlendirme: 4,1/5 (14 Review by google)
  • Adres:

    Namık Kemal, Doğan Araslı Blv. No:41, 34513 Esenyurt/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    08:30 - 20:00

13.Pirim Optik

  • Değerlendirme: 4,3/5 (16 Review by google)
  • Adres:

    Cumhurriyet Meydanı Mahallesi, 19 Mayıs Bulvarı & 935 Sokak No:1, 34513 Esenyurt/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    08:00 - 18:30

14.By Duru Optik

By Duru Optik
  • Değerlendirme: 4,9/5 (10 Review by google)
  • Adres:

    Hürriyet, Sakarca Sk. No:2, 34522 Esenyurt/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 20:00

Önerilen Yazı