Liste 14 gelinlik mağazaları içinde Küçükçekmece

Mehmet Kaya

• Güncellendi: 2024-08-06

gelinlik mağazaları içinde Küçükçekmece ile ilgili en iyi listelerden derlendi, güvenilir web siteleri ve bloglar üzerinde titizlikle düzenlendi ve araştırıldı. SERAP GELİNLİK SEFAKOY, Ayteks Gelinlik, Mühür Gelinlik ve Kuaför, Noyensi Gelinlik, Papatya Gelinlik & Modaevi gibi öne çıkan seçenekleri içerir. Keşfetmeye hazır mısınız!

1.SERAP GELİNLİK SEFAKOY

SERAP GELİNLİK SEFAKOY
  • Değerlendirme: 4,4/5 (11 Review by google)
  • Adres:

    garanti bankası karşısı, Kartaltepe Mahallesi Halkalı Caddesi No:106 kat 1 Sefakoy, 34295 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 19:00

SERAP GELİNLİK SEFAKOY, hayallerinizdeki gelinliği bulmanız için benzersiz bir adres. Yılların tecrübesiyle sizi anlayan, zevklerinize ve hayallerinize önem veren bir ekip, size en özel gününüzde kusursuz görünmeniz için çalışıyor. Aradığınız o özel gelinlik burada, SERAP GELİNLİK SEFAKOY'da sizi bekliyor.

Sakın dolandırıcıların tuzağına düşmeyin! Bir taksi şoförünün sizi yanlış yönlendirmesine izin vermeyin. SERAP GELİNLİK SEFAKOY, güvenilir ve kaliteli hizmetiyle sektörde öncü bir marka. Kendinizi rahatlıkla emanet edebileceğiniz, fikirlerine güvenebileceğiniz bir yer arıyorsanız, doğru adrestesiniz. Yılların tecrübesi, sizi anlayan bir yaklaşım ve hayallerinizdeki gelinlikle buluşacağınız eşsiz bir ortam... SERAP GELİNLİK SEFAKOY'da sizleri bekliyor.

2.Ayteks Gelinlik

Ayteks Gelinlik
  • Değerlendirme: 4,9/5 (50 Review by google)
  • Adres:

    Tevfik Bey, Merkez Cad./önder Sok. No:21, 34295 Küçükçekmece/Istanbul - Europe, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 20:00

Gelinlik hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için Ayteks Gelinlik'ten daha iyi bir adres olamazdı. Güler yüzlü ve sabırlı ekibimiz, hayallerinizdeki gelinliğe kavuşmanız için tüm özveriyle çalışıyor. İstediğiniz modeli göstermeniz yeterli, bizim deneyimli terzilerimiz onu hayalinizden bile daha güzel bir şekilde dikecekler.

Ayteks Gelinlik, Sefaköy'de güvenilir ve kaliteli hizmet veren bir gelinlikçi olarak tanınıyor. İster hazır modellerimizden biriyle ister özel dikim bir gelinlikle evlenmek isteyin, bize gönül rahatlığıyla güvenebilirsiniz. Geniş ürün yelpazemiz ve uygun fiyatlarımızla her bütçeye hitap ediyoruz. Siz de hayallerinizdeki gelinliğe kavuşmak için Ayteks Gelinlik ile iletişime geçin, mutlu gününüzü unutulmaz kılalım.

Daha fazla oku: Liste 34 restoranları içinde Küçükçekmece

3.Mühür Gelinlik ve Kuaför

Mühür Gelinlik ve Kuaför
  • Değerlendirme: 5,0/5 (21 Review by google)
  • Adres:

    Halkalı Merkez, 1239 Cıkmazı, 34000 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 21:00

Mühür Gelinlik ve Kuaför'de hayallerinizdeki düğüne bir adım daha yaklaşacaksınız. Kaliteli kumaşlar, işçilik harikası tasarımlar ve mükemmel hizmet anlayışıyla her gelin adayının gönlünü fethediyorlar. Özel gününüzde göz kamaştırıcı bir gelinliğe sahip olmak, rüya gibi bir saç ve makyajla tüm bakışları üzerinize toplamak istiyorsanız adresiniz belli: Mühür Gelinlik ve Kuaför.

Uzman kuaför ve makyöz kadrosuyla kusursuz bir görünüm sunan Mühür Gelinlik ve Kuaför, sizi düğün gününüzde bir peri masalı prensesi gibi hissettirecek. İster klasik bir topuz, ister romantik dalgalar ya da göz alıcı bir makyaj olsun, hayallerinizdeki görünüme kavuşmanız için ellerinden gelen her şeyi yapacaklar. Mühür Gelinlik ve Kuaför'de güler yüzlü ve ilgili personeliyle kendinizi evinizde gibi hissedeceksiniz. Her detayı düşünerek hazırladıkları özel paketlerle bütçenizi zorlamadan hayallerinizdeki düğüne imza atacaksınız.

4.Noyensi Gelinlik

Noyensi Gelinlik
  • Değerlendirme: 4,3/5 (7 Review by google)
  • Adres:

    Cumhuriyet, Aşık Veysel Cd. No 74 - 76 A, 34290 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:30 - 21:00

Noyensi Gelinlik sayesinde evlilik süreciniz rüya gibi geçecek. Uzman ekibimizle hayallerinizdeki gelinliği tasarlayacak, her detayı titizlikle ele alacak ve özel gününüzde göz kamaştırmanızı sağlayacağız. Hassasiyetle hazırlanan koleksiyonumuz, her zevke ve tarza uygun seçenekler sunmaktadır.

Noyensi Gelinlik'te sadece gelinlik değil, aynı zamanda konseptinize uygun duvak, peçe, aksesuar ve gelin buketi gibi tüm detayları da eksiksiz bir şekilde tamamlayarak, unutulmaz bir düğün töreni için ihtiyacınız olan her şeyi sunuyoruz. Sıcak ve samimi ekibimiz, size özel ilgi ve alaka göstererek, her adımda yanınızda olacak. Hayallerinizdeki gelinliği bulmak için Noyensi Gelinlik'i ziyaret edin, unutulmaz bir düğün deneyimi yaşayın.

Daha fazla oku: Liste 37 kafeleri içinde Küçükçekmece

5.Papatya Gelinlik & Modaevi

Papatya Gelinlik & Modaevi
  • Değerlendirme: 4,0/5 (7 Review by google)
  • Adres:

    Kemalpaşa, Sancak Sk. No:1, 34295 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 20:00

Papatya Gelinlik & Modaevi ile rüyalarınızdaki gelinliğe kavuşmak artık çok kolay! Uygun fiyatları ve güler yüzlü ekibiyle hayallerinizdeki gelinliği gerçeğe dönüştürürken, kaliteli hizmet anlayışıyla içiniz rahat edecek. Gelinliğinizin zamanında teslim edilmesi konusunda yaşanan aksaklıkların üstesinden gelerek, müşteri memnuniyetini her şeyin üzerinde tutuyoruz.

Papatya Gelinlik & Modaevi'nin kapısından içeri adım attığınızda, Dilek Usta'nın sıcak enerjisi sizi karşılayacak ve tüm endişelerinizi bir anda yok edecek. Tecrübesi ve yaratıcılığıyla hayallerinizdeki gelinliği gerçeğe dönüştürürken, özenli çalışması ve mükemmel sonucuyla sizi hayran bırakacak. İster klasik bir gelinlik, ister modern bir tasarım hayal edin, Papatya Gelinlik & Modaevi'nde her zevke ve bütçeye uygun seçenekler bulacaksınız. Hayallerinizdeki gelinliğe kavuşmak için hemen iletişime geçin ve kusursuz bir düğün gününe hazırlanın!

6.Liva Gelinlik Moda Evi

Liva Gelinlik Moda Evi
Liva Gelinlik Moda Evi, hayallerinizdeki düğünün gerçekleşmesi için gereken her şeyi bünyesinde barındıran bir gelinlik cennetidir. Her zevke ve tarza hitap eden geniş gelinlik koleksiyonumuzun yanı sıra, birbirinden şık kaftan ve kına kıyafetleriyle de göz kamaştırıyoruz.

Liva Gelinlik Moda Evi'nde, Esma ve Zehra hanımların güler yüzü ve profesyonel yaklaşımıyla kendinizi özel hissedeceksiniz. İthal kumaşlardan özenle hazırlanan gelinliklerimiz, kalite ve uygun fiyatın mükemmel uyumunu yansıtıyor. Hayalinizdeki modeli burada bulacağınızdan emin olabilirsiniz. Liva Gelinlik Moda Evi'nde, rüyalarınızdaki düğüne adım atmaya hazırlanın!

Daha fazla oku: Liste 20 oteller içinde Küçükçekmece

7.Belinay Gelinlik Moda Evi

Belinay Gelinlik Moda Evi
  • Değerlendirme: 3,4/5 (39 Review by google)
  • Adres:

    Tevfik Bey, Mektep Sk. No:8, 34490 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    10:00 - 20:00

8.Rüya Gelinlik Ve Moda Evi

Rüya Gelinlik Ve Moda Evi
  • Değerlendirme: 5,0/5 (3 Review by google)
  • Adres:

    Kanarya, Güvercin Cd. No:24 D:26, 34290 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:30 - 20:00

Rüya Gelinlik ve Moda Evi, hayallerinizdeki düğünü gerçeğe dönüştürmek için benzersiz bir mekan. Burada, kusursuz gelinliklerden zarif damatlıklara, her detay özenle düşünülmüş, hayallerinizin ötesinde bir seçki sizi bekliyor. Rüya Gelinlik ve Moda Evi'nde, rüyalarınızın gelinliği sizi bekliyor.

İşinin ehli ekibimiz, her adımda yanınızda olacak, tarzınıza ve hayallerinize uygun mükemmel kıyafeti bulmanız için size rehberlik edecek. Özel tasarım gelinliklerimiz ve seçkin damatlıklarımızla, Rüya Gelinlik ve Moda Evi'nde, düğün gününüzde göz kamaştırmanın keyfini çıkaracaksınız.

Daha fazla oku: Liste 22 barları içinde Küçükçekmece

9.Derya Moda Evi

Derya Moda Evi
  • Değerlendirme: 4,8/5 (5 Review by google)
  • Adres:

    Cennet Mahallesi, Hürriyet Caddesi Gülbahar Apt. no:25, 34290 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 20:00

Derya Moda Evi, gelinlik dünyasında bir devrim yaratıyor. En son trendleri yakalayan tasarımlarıyla hayallerinizdeki düğünü gerçeğe dönüştürüyor. Uzman kadromuz, özel gününüzü kusursuzlaştıracak kişiye özel gelinlikler yaratmak için titizlikle çalışıyor.

Her gelin adayı özeldir ve Derya Moda Evi bunu biliyor. Kişisel tarzınıza ve tercihlerinize uygun, benzersiz bir gelinlik tasarlayarak sizi düğün gününüzde göz kamaştırıyor. Sevgi dolu ve profesyonel ekibimiz, hayallerinizi hayata geçirmek için her adımda yanınızda olacak. Derya Moda Evi'ni seçin, mükemmel gelinliğe sahip olun ve ömür boyu sürecek anılar yaratın.

10.Yıldız Gelinlik

Yıldız Gelinlik
  • Değerlendirme: 5,0/5 (1 Review by google)
  • Adres:

    Atatürk, 325.sok No:41/A, 34307 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 20:00

Yıldız Gelinlik'in profesyonel ekibi, hayallerinizdeki düğünü gerçeğe dönüştürmek için yanınızda. Yüksek kaliteli kumaşlar ve işçilik ile hazırlanan gelinliklerimiz, özel gününüzde göz kamaştırmanızı sağlayacak.

Deneyimli danışmanlarımız, vücut tipinize ve zevkinize uygun gelinliği bulmanıza yardımcı olacaklar. Bülent Bey'in ilgisi ve hoşgörüsü ile kendinizi özel hissedecek, hayallerinizdeki gelinliği bulmanın keyfini çıkaracaksınız. Yıldız Gelinlik ile unutulmaz bir düğün deneyimi yaşayın, mutluluğunuza ışıltı katın!

11.Livan Moda Evi

Livan Moda Evi
  • Değerlendirme: 4,0/5 (6 Review by google)
  • Adres:

    İnönü, Maslak Çeşme Cd. No:193, 34295 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 18:00

Merhaba, gelinliğimi canım Gül Abla'nın Moda Evi'nde diktirdim. Nişanlımla birlikte spontane bir şekilde içeri girdik. Kapıdan girer girmez aradığım modeli bulmuştum sanki. Sonra Gül Abla ile tanıştık ve sohbetimiz çok güzel geçti.

Gül Abla, hem çok yetenekli hem de çok içten bir terzi. Gelinliğimi özenle ve titizlikle dikti. Her detayı en ince ayrıntısına kadar düşündü. Gelinliğim hayal ettiğimden bile daha güzel oldu. Gül Abla'nın Moda Evi'ni tüm gelin adaylarına tavsiye ederim. Gül Abla, gelinliğinizi sizin için özel ve unutulmaz bir deneyime dönüştürecek.

12.Livan Gelinlik

Livan Gelinlik
  • Değerlendirme: 5,0/5 (1 Review by google)
  • Adres:

    SGK Durağı, İnönü Mahallesi Hakan Caddesi, Karşısı No:38, 34307 Sefaköy/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    24 saat açık

13.Sarina Moda

Sarina Moda
  • Değerlendirme: 4,5/5 (4 Review by google)
  • Adres:

    Cumhuriyet, İnönü Cd. No:5, 34100 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    24 saat açık

14.Juna Gelinlik & Haute Couture

Juna Gelinlik & Haute Couture
  • Değerlendirme: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Cennet Mah. Hürriyet Cad. Sezginmert Apt. No. 16 Kat 1 Daire 5, 34290 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    10:00 - 20:00

Önerilen Yazı