Liste 13 düğün DJ içinde Uğur Mumcu Sultangazi

Fatma Akın

• Güncellendi: 2024-08-25

düğün DJ içinde Uğur Mumcu Sultangazi ile ilgili en iyi listelerden derlendi, güvenilir web siteleri ve bloglar üzerinde titizlikle düzenlendi ve araştırıldı. Beyazgül 5 Düğün Salonu ve Kına Salonu, OPİA DAVET SALONU, Düğün Fotoğrafçısı, Beşkardeşler Düğün Salonu, Caner Davet Balo gibi öne çıkan seçenekleri içerir. Keşfetmeye hazır mısınız!

1.Beyazgül 5 Düğün Salonu ve Kına Salonu

Beyazgül 5 Düğün Salonu ve Kına Salonu
  • Değerlendirme: 4,1/5 (158 Review by google)
  • Adres:

    Uğur Mumcu, Eski Edirne Asf. No:588/A, 34265 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:30 - 21:30

Beyazgül 5 Düğün Salonu ve Kına Salonu, hayallerinizdeki düğünü veya kına gecesini gerçeğe dönüştürmek için benzersiz bir mekândır. Uzman ekibimiz, özel gününüzün her yönünü özenle planlayarak en unutulmaz anılarınıza tanıklık etmeyi hedefliyor.

Beyazgül 5'te, seçkin nedimelerimiz ve kusursuz organizasyonumuzla rüya gibi bir geceye imza atacaksınız. Müziklerden süslemelere kadar her ayrıntı titizlikle düşünülerek hayalleriniz gerçeğe dönüşüyor. Kına geceniz veya düğün töreniniz için en doğru adres olan Beyazgül 5'te, sevdiklerinizle birlikte mutluluğunuzu paylaşmanın keyfini çıkarın. Bırakın uzman ekibimiz, bu özel günü sizin için unutulmaz kılsın!

2.OPİA DAVET SALONU

OPİA DAVET SALONU
  • Değerlendirme: 4,8/5 (25 Review by google)
  • Adres:

    Uğur Mumcu, Eski Edirne Asf. No:628 kat 1, 34882 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    11:00 - 00:00

OPİA DAVET SALONU, sevdiklerinizle unutulmaz anılar biriktireceğiniz, lüks ve şık bir mekân. Her detayı titizlikle düşünülen davet salonumuz, hayallerinizdeki düğünü gerçeğe dönüştürmek için tasarlandı. Profesyonel ekibimiz, isteklerinizi özenle dinleyerek, özel gününüzü kusursuz bir şekilde organize ediyor.

Mükemmel konumu, göz alıcı dekorasyonu ve leziz ikramlarıyla OPİA DAVET SALONU, özel günleriniz için vazgeçilmez bir adres. Büyüleyici atmosferimiz, siz ve misafirleriniz için unutulmaz bir deneyim yaratacak. Salonumuzun geniş ve ferah yapısı, dilediğiniz gibi dekore etme özgürlüğü sunuyor. Ayrıca, etkinliğiniz boyunca lezzetli ikramlar ve içecekler servis ederek misafirlerinize keyifli anlar yaşatıyoruz.

3.Düğün Fotoğrafçısı

Düğün Fotoğrafçısı
  • Değerlendirme: 4,4/5 (14 Review by google)
  • Adres:

    Uğur Mumcu, Uğur Mumcu Mah M Cad. &, 2305. Sk. 21/A, 34265 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

Unutulmaz düğün anlarınızın muhteşem bir şekilde ölümsüzleştirilmesi için Düğün Fotoğrafçısı ekibimizle tanışın. Deneyimli fotoğrafçılarımız, özel gününüzün her anını en güzel haliyle yakalayarak, size yıllarca gururla saklayacağınız değerli bir hatıra sunuyorlar. İlgi alakaları ve müşteri memnuniyetine verdikleri önemle, Düğün Fotoğrafçısı, hayallerinizdeki düğünü görüntülerle konuşturacak.

Harika fotoğrafçılık becerilerinin yanı sıra, Düğün Fotoğrafçısı ekibi, isteklerinizi dinleyerek özel bir çekim deneyimi oluşturmayı hedefliyor. Böylece, düğününüzün benzersiz ruhunu yansıtan, size özel anılar yaratıyorlar. Düğün günü telaşı içinde kaybolmadan, en önemli anlarınızı zamansız karelere dönüştürüyorlar. Profesyonel ekipmanları ve yaratıcı yaklaşımlarıyla, Düğün Fotoğrafçısı, düğün fotoğrafçılığının sınırlarını zorluyor ve size ömür boyu saklayacağınız muhteşem bir sanat eseri sunuyor.

4.Beşkardeşler Düğün Salonu

Beşkardeşler Düğün Salonu
  • Değerlendirme: 3,7/5 (326 Review by google)
  • Adres:

    Uğur Mumcu, K Cd. No:47 D:49, 34265 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:30 - 23:00

Beşkardeşler Düğün Salonu'nda unutulmaz bir düğün deneyimi sizi bekliyor! Salonun girişinde sizi karşılayan sevimli beyaz kedi, düğününüzün neşeli bir başlangıcına işaret ediyor. Personelin hayvan sevgisiyle her daim güler yüzlü hizmet alacağınızı bilmelisiniz.

Orkestra, düğününüze hareket katacak olsa da solistin performansı sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Dans pisti biraz küçük, ancak bu hareketinizi kısıtlamayacak kadar yeterli. Salonun hijyenik olması, misafirlerinizin sağlığı için önemli bir ayrıntı. Ancak mescit bulunmaması, namaz kılan misafirleriniz için bir eksiklik olarak değerlendirilebilir. Yine de Beşkardeşler Düğün Salonu, özel gününüzü keyifli ve unutulmaz kılacak bir mekân olarak öne çıkıyor.

5.Caner Davet Balo

Caner Davet Balo
  • Değerlendirme: 3,8/5 (156 Review by google)
  • Adres:

    Uğur Mumcu, Uğur Mumcu Mahallesi K Caddesi, 2298. Sk. No:2 Kat:1, 34265 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    08:00 - 02:00

6.Nota 2 Düğün Salonu

Nota 2 Düğün Salonu
  • Değerlendirme: 3,6/5 (247 Review by google)
  • Adres:

    Uğur Mumcu, K Cd. No:27 34265, 34265 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    12:00 - 22:00

Şehit Astsubay Esma Çevik salonunu düğün ve özel günleriniz için şiddetle tavsiye ederim. Mekânın temiz, şık ve konforlu atmosferi, özel gününüzü unutulmaz kılacak. Ses, ışık ve dekorasyon sistemleri kusursuz çalışıyor ve etkinliğinize profesyonel bir dokunuş katıyor.

Deneyimli ve ilgili personel, tüm ihtiyaçlarınızla ilgilenerek özel gününüzün sorunsuz ve keyifli geçmesini sağlıyor. Şehit Astsubay Esma Çevik salonu, hayatınızın en özel anlarını sevdiklerinizle paylaşmak için ideal bir mekan. Burada geçireceğiniz zamanlar, değerli anılarınıza eklenecek ve yıllarca keyifle hatırlayacağınız bir deneyim sunacak.

7.Avşaroğulları Düğün Sarayı

Hayallerinizdeki düğünü gerçeğe dönüştüren özel mekan

Avşaroğulları Düğün Sarayı
  • Değerlendirme: 3,4/5 (334 Review by google)
  • Adres:

    Yeni Mah.Tramvay durağı İmren İş Merkezi, Eski Edirne Asf. No:618, 34270 Sultangazi, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    10:00 - 00:00

  • Artılar:

    Merkezi konum, geniş ve ferah alan, uygun fiyatlar

  • Eksiler:

    Park yeri sorunu, kalabalık olabilir, ulaşım zorluğu

  • Kalite:

    Kaliteli ve profesyonel hizmet anlayışı

  • Personel:

    Güler yüzlü ve ilgili personel, Deneyimli ve uzman ekip, Yardımsever ve çözüm odaklı tutum, Misafir memnuniyetine önem veren yaklaşım, Özel günleri unutulmaz kılmak için özveri

  • Hizmetler:

    Düğün, nişan, kına gibi özel günler için organizasyon, Zengin menü seçenekleri ve özel ikramlar, Süsleme ve dekorasyon hizmetleri, Fotoğraf ve video çekimi imkanı, Ulaşım ve konaklama desteği

Muhteşem Avşaroğulları Düğün Sarayı'nda gerçekleşen Sünnet merasimi, unutulmaz bir geceye imza attı. Sarayın ferah ve şık atmosferi, özel gününüzü taçlandırırken, deneyimli ekibin güler yüzlü ilgisi sizi ve misafirlerinizi büyüledi.

Avşaroğulları Düğün Sarayı, İstanbul'un kalbinde yer alan benzersiz bir mekan. Konforlu ve ferah salonları, her türlü sosyal etkinliğe ev sahipliği yapmak için idealdir. Harika yemekleri ve birinci sınıf hizmetiyle Avşaroğulları Düğün Sarayı, özel günlerinizi unutulmaz anılara dönüştürür.

8.Palmiye Düğün Sarayı

Palmiye Düğün Sarayı
  • Değerlendirme: 3,4/5 (120 Review by google)
  • Adres:

    Sultançiftliği, Eski Edirne Asf. No:163, 34265 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 22:30

Palmiye Düğün Sarayı, büyülü anlarınıza muhteşem bir fon oluşturacak geniş ve ferah bir mekandır. İki katlı salonu ile Palmiye, hayallerinizdeki düğünü veya etkinliği en üst düzeyde konfor ve ihtişamla gerçekleştirmenize olanak tanır. Güzel tasarımı ve modern dekoru, bu özel gününüzün her anının kusursuz ve unutulmaz olmasını sağlayacaktır.

Palmiye Düğün Sarayı'nın catering hizmetleri de birinci sınıftır. Lezzetli ikramları ve kusursuz sunumları, konuklarınızın bu keyifli gün boyunca keyif alacağından emin olacaktır. Profesyonel ekibimiz her detayı titizlikle planlayarak, isteklerinizi aşan bir etkinlik deneyimi sunar. Palmiye Düğün Sarayı'nda, unutulmaz bir düğün veya etkinliğin tadını çıkarırken, kalıcı hatıralar yaratacaksınız.

9.Duygu Düğün Salonu

Rüyalarınızdaki düğünü gerçeğe dönüştürün

Duygu Düğün Salonu
  • Değerlendirme: 2,9/5 (171 Review by google)
  • Adres:

    Uğur Mumcu, K Cd. No:66, 34265 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    10:00 - 00:52

  • Artılar:

    * Mekanın geniş ve ferah olması,* Otoparkının bulunması,* Merkezi konumda yer alması

  • Eksiler:

    * Dekorasyonun eski olması,* Yemeklerin lezzetsiz olması,* Servisin yavaş olması

  • Kalite:

    Kaliteli hizmet anlayışı ile unutulmaz düğünler

  • Personel:

    * Güler yüzlü ekip* Profesyonel hizmet* Deneyimli personel* Yardımsever tavır* İlgili yaklaşım

  • Hizmetler:

    * Otopark* Yemek servisi* İçecek servisi* Müzik* Süsleme

Duygu Düğün Salonu'nda unutulmaz bir gece yaşamaya hazır mısınız? Müthiş müzikleri, kusursuz hizmet kalitesi ve göz alıcı atmosferiyle bu salon, özel gününüzü rüya gibi bir deneyime dönüştürecek.

SoundCloud'dan özenle seçilmiş çalma listeleriyle dilediğiniz müziğin tadını çıkarırken, profesyonel ekibimiz her ihtiyacınızla anında ilgilenecek. İnanılmaz lezzetleri ve görkemli sunumlarıyla sofralarınız şölen havasına bürünecek. Duygu Düğün Salonu'nda özel gününüzü benzersiz bir hatıraya dönüştürmek için her şey en ince ayrıntısına kadar düşünüldü.

10.Nota 1 Düğün Salonları

  • Değerlendirme: 3,3/5 (136 Review by google)
  • Adres:

    Uğur Mumcu, Muhsin Yazıcıoğlu Cd No:115, 34265 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    10:00 - 23:00

İstanbul'un kalbinde, sevdiklerinizin en özel günlerine ev sahipliği yapan Nota 1 Düğün Salonları, unutulmaz anılar yaratmanız için benzersiz bir ortam sunuyor. Geniş ve ferah salonumuz, şık bir dekorla süslenerek hayallerinizdeki düğünün gerçeğe dönüşmesine olanak tanıyor.

İster geleneksel bir tören ister modern bir kutlama hayal edin, Nota 1 Düğün Salonları ekibimiz her ayrıntıyı sizin için planlayarak stressiz ve kusursuz bir gün geçirmenizi sağlıyor. Lezzetli ikramlarımız, profesyonel ekibimiz ve güler yüzlü hizmetimizle siz ve misafirleriniz için unutulmaz bir deneyim yaratıyoruz. Düğününüzün hayallerinizi aşmasını ve bir ömür boyu hatırlanan bir ana dönüşmesini istiyorsanız, Nota 1 Düğün Salonları'nı tercih edin.

11.Nota Düğün Salonu

Büyüleyici bir düğün gecesinde, aşkın ve mutluluğun yankılandığı görkemli Nota Düğün Salonu'nda, müzik efsanesi Ferdi Tayfur'un unutulmaz sesiyle gönüller coştu. Salonun her köşesi, usta sanatçının etkileyici performansıyla bir peri masalına dönüşürken, aşıkların gözlerindeki ışıltı, gecenin büyüsünü yansıtıyordu.

Ancak, bu büyülü gecenin tadını kaçıran bir ayrıntı, salondaki çalışanların rahatsız edici açgözlülüğüydü. Misafirler, sürekli bahşiş talep eden ve hizmet kalitesiyle ters orantılı beklentileri karşısında hayal kırıklığına uğradılar. Bu tatsız deneyim, gecenin büyüsüne bir gölge düşürerek, aşıkların özel gününde buruk bir tat bıraktı.

12.Avrasya Düğün Salonu

Rüyalarınızdaki düğünü gerçeğe dönüştürmek için Avrasya Düğün Salonu'nu seçin!

Avrasya Düğün Salonu
  • Değerlendirme: 3,7/5 (206 Review by google)
  • Adres:

    Uğur Mumcu, Eski Edirne Asf. No:604, 34265 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Artılar:

    Merkezi konumu, geniş etkinlik alanı, uygun fiyatlarıyla öne çıkan Avrasya Düğün Salonu, unutulmaz düğün organizasyonlarına ev sahipliği yapıyor.

  • Eksiler:

    Park sorunu yaşanabiliyor, bazı misafirler yemek kalitesinden memnun kalmamış, salonun dekorasyonu bazıları için eski kalmış.

  • Kalite:

    Kaliteli hizmet ve uygun fiyatların bir araya geldiği başarılı bir düğün salonu.

  • Personel:

    Güler yüzlü ve yardımsever karşılama personeli, Profesyonel ve deneyimli etkinlik koordinatörleri, İsteklerinize hızlı yanıt veren servis ekibi, Salonun temizliğinden sorumlu titiz ekip, Güvenilir ve saygılı güvenlik görevlileri

  • Hizmetler:

    Farklı kapasitelerde etkinlik alanları, Zengin menü seçenekleri ve kaliteli ikramlar, Oturma düzeni ve dekorasyon konusunda esneklik, Profesyonel fotoğraf ve video çekim hizmetleri, Otopark ve vale hizmetleri

Avrasya Düğün Salonu'nun geniş ve ferah salonu, en hareketli göçmenleri bile ağırlayacak büyüklükte. Büyüleyici oyun pistinde, konuklarınız gönüllerince eğlenecek. Lüks ve konfor, her detayda kendini gösteriyor; ancak bu ayrıcalığın bedeli de ona göre yüksek.

Alt katlarda yer alan salonumuzda, ihtişam zirveye ulaşıyor. Altın, gümüş ve bronz gibi asil isimlerle sınıflandırılan katlarımız, statü ve zarafetin birer sembolü. Ne yazık ki, katlar arası ses izolasyonu eksikliği nedeniyle, Kill Bill sahneleri yaşanması durumunda yardım çığlıklarınız boğulabilir. Ancak telefonların çekmediği bu atmosfer, özel anlarınızı meraklı gözlerden uzak tutarak size tam bir gizlilik sağlıyor.

13.Ahenk Kına & Davet Salonu

Ahenk Kına & Davet Salonu
  • Değerlendirme: 5,0/5 (2 Review by google)
  • Adres:

    Uğur Mumcu, L Cd. No:1 Kat:6 Teras, 34265 Sultangazi/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    24 saat açık

Önerilen Yazı