Liste 13 bisiklet mağazaları içinde Küçükçekmece

Hasan Demir

• Güncellendi: 2024-08-08

bisiklet mağazaları içinde Küçükçekmece ile ilgili en iyi listelerden derlendi, güvenilir web siteleri ve bloglar üzerinde titizlikle düzenlendi ve araştırıldı. Tepeüstü bisiklet, Sedat Usta Bisiklet Bakımı ve Tamiri, Ekol Bisiklet, BİSİKLET TAMİRCİSİ, Vezir Motor Ve Bisiklet - Tamir , Bakım gibi öne çıkan seçenekleri içerir. Keşfetmeye hazır mısınız!

1.Tepeüstü bisiklet

Tepeüstü bisiklet
  • Değerlendirme: 4,6/5 (210 Review by google)
  • Adres:

    Cennet, Tevfik Fikret Sk. No:7, 34290 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 21:00

  • çeşitliÜrünler:

    Bisiklet çeşitleri, aksesuarlar ve yedek parçalar.

  • ürün Kalitesi:

    Kaliteli ve güvenilir markalar, uzun ömürlü ürünler.

  • Müşteri Hizmetleri:

    Bilgili ve yardımsever personel, satış sonrası destek.

  • Fiyat Aralığı:

    $ - $$$

  • özel Nokta:

    Her seviyede bisikletçi için tek adres.

  • Olanaklar:

    Park yeri, Deneyimli teknisyenler, Test sürüşü imkanı, Bisiklet kiralama, Yenileme ve bakım hizmetleri

Tepeüstü Bisiklet'te sizi karşılayan, 30 yıllık tecrübesiyle babacan bir ustayla tanışacaksınız. Kendini bir şey sanan, kazıklamaya çalışan biri değil; işini severek yapan, yaptıklarını size tane tane anlatan bir esnaf. Bisikletinizin her köşe bucağını inceliyor, en ufak bir ayrıntıyı bile gözden kaçırmıyor.

Çocukluğumuzun geçtiği sokaklarda güvenle sürebileceğimiz bisikletlerimizi alırken de, yıllar sonra çocuklarımızla beraber çıktığımız park turlarında da Tepeüstü Bisiklet'in kapısından gülümseyerek ayrılmak bizim için bir gelenek oldu.

2.Sedat Usta Bisiklet Bakımı ve Tamiri

Bisikletinizi bize emanet edin, en iyi şekilde bakımını yapalım

Sedat Usta Bisiklet Bakımı ve Tamiri
  • Değerlendirme: 4,8/5 (253 Review by google)
  • Adres:

    İnönü, Çilek Sk. 31 /1, 34620 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 19:00

  • Çeşitli Ürünler:

    Her türlü bisiklet için bakım ve onarım hizmeti

  • Ürün Kalitesi:

    Kaliteli ve güvenilir hizmet

  • Müşteri Hizmetleri:

    Müşteri memnuniyetine odaklı hizmet

  • Fiyat Aralığı:

    $ - $$

  • Olanaklar:

    Bisiklet park yeri, Bekleme salonu, Ücretsiz Wi-Fi, Çalışma alanı, Çay/kahve ikramı

Sedat Usta'yla karşılaşmak, bisiklet bakım ve tamiri arayışınızda bir vahaya ulaşmak gibi. Ustanın titizliği, işine olan hakimiyeti ve güler yüzüyle, bisikletiniz emin ellerde. Fiyat konusunda da içiniz rahat olsun, cüzdanınızı yormadan bisikletinizi eski sağlığına kavuşturabilirsiniz.

Günümüzün karmaşasında, Sedat Usta gibi işinin ehli ve müşterilerine değer veren ustaları bulmak zor. Bisikletinizin bakımını güvenle emanet edebileceğiniz bir adres arıyorsanız, Sedat Usta'nın kapısını çalın. Siz bisikletinizin keyfini sürerken, o gereken tüm özeni göstererek bisikletinizi ilk günkü gibi yapacak. Hayırlı işler, bol kazançlar dileriz Sedat Usta!

Daha fazla oku: Liste 34 restoranları içinde Küçükçekmece

3.Ekol Bisiklet

Ekol Bisiklet
  • Değerlendirme: 4,1/5 (25 Review by google)
  • Adres:

    Atatürk, Yenice Sk. 49/A, 34307 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 21:00

Ekol Bisiklet'te ustalıkla harmanlanmış bir bisiklet tamir yolculuğu sizi bekliyor! Çıktığınız her gezintide sorunsuz bir sürüş deneyimi sunan bu tecrübeli eller, bisikletinizin ihtiyaçlarını kusursuzca tespit ederek bakımını üstleniyor. Güler yüz ve uygun fiyatlı hizmet anlayışıyla Ekol Bisiklet, iki tekerlekli dostunuzun sağlığı için doğru adres.

Bisikletinizin bakımı artık bir stres kaynağı değil, aksine güven veren bir deneyim. Kendinizi Ekol Bisiklet'in uzman ellerine teslim ettiğinizde, bisikletinizin en iyi şekilde hizmet alacağından emin olabilirsiniz. Her tamir işlemi, işin ustalığını kanıtlarcasına incelikle gerçekleştirilerek bisikletinizin uzun kullanım ömrünü garanti ediyor. Ekol Bisiklet, güvenli ve keyifli sürüşlerin başlangıç noktası, bisikletinizin en iyi arkadaşı!

4.BİSİKLET TAMİRCİSİ

BİSİKLET TAMİRCİSİ
  • Değerlendirme: 4,1/5 (94 Review by google)
  • Adres:

    SÖĞÜTLÜÇEŞME MAHALLESİ 1, Kömürcü Yolu Cd. NO:31/A, 34295 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    08:00 - 23:00

Bisikletlerinizi gönül rahatlığıyla emanet edebileceğiniz deneyimli bir bisiklet tamircisi arıyorsanız, doğru adrestesiniz! Bisiklet bakım ve onarımı konusunda uzman ekibimiz, bisikletinizin her türlü ihtiyacını karşılayarak güvenli ve keyifli sürüşler yapmanızı sağlar. Merkezi konumumuz ve uygun fiyatlarımızla bisiklet tutkunlarının vazgeçilmeziyiz.

Bebek arabalarınızın da bakım ve onarımını yapıyoruz ancak yedek parça temin etmiyoruz. Yine de, uzman ekibimiz bebek arabanızdaki olası sorunları tespit ederek uygun çözümleri sunarak bebeklerinizin güvenli ve rahat yolculuklar yapmasını sağlar. Bisikletiniz veya bebek arabanızla ilgili herhangi bir sorun yaşadığınızda bizi ziyaret etmeyi unutmayın. Deneyimli ekibimiz ve uygun fiyatlarımızla beklentilerinizi aşacağımıza emin olabilirsiniz.

Daha fazla oku: Liste 37 kafeleri içinde Küçükçekmece

5.Vezir Motor Ve Bisiklet - Tamir , Bakım

Vezir Motor Ve Bisiklet - Tamir , Bakım
  • Değerlendirme: 4,5/5 (26 Review by google)
  • Adres:

    Halkalı Merkez, Halkalı Merkez Mahallesi 1, 1. Yeşiltepe Sk. No:8/1, 34303 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 21:00

Atakent'in kalbinde yer alan Vezir Motor ve Bisiklet, motor ve bisikletlerinizin bakım ve onarımı için güvenilir adresiniz. Uzman ekibimiz, en karmaşık sorunları bile ustalıkla çözerek, sevdiğiniz araçlarınızı yollara hazır hale getiriyor.

Küçük dükkanımızın mütevazı görünümüne aldanmayın. İçeride, son teknoloji ekipmanlarla donatılmış modern bir tesis bulacaksınız. Uygun fiyatlarımız ve olağanüstü işçiliğimizle, bütçenizi aşmadan bisiklet ve motorsikletinizin mükemmel şekilde çalışmasını sağlayacağız. Korona önlemlerine titizlikle uyarak, sağlığınız ve güvenliğiniz bizim için her şeyden önemli.

6.Kral Bisiklet

Kral Bisiklet
  • Değerlendirme: 4,8/5 (8 Review by google)
  • Adres:

    Yeni Mahalle, Atilla Sk. 26A, 34290 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    13:00 - 20:00

Kral Bisiklet, bisiklet tamirinde ustalığıyla tanınan Oktay Usta'nın gözbebeği. Genç ve işinin ehli olan Oktay, pratik çözümleri ve uygun fiyatlarıyla müşterilerini memnun ediyor.

Kral Bisiklet'te, küçük bir işletmenin sıcaklığını ve büyük bir tamirhanenin profesyonelliğini bulacaksınız. Günümüzün ekonomik şartlarında bütçenizi zorlamadan, bisikletinizin tüm bakım ve onarım ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz. Oktay Usta'nın maharetli elleri ve Kral Bisiklet'in güler yüzlü hizmetiyle, bisikletiniz yeniden yollara düşmeye hazır olacak.

Daha fazla oku: Liste 20 oteller içinde Küçükçekmece

7.Maraton Bisiklet Mağaza Servis Scooter tamir servis

  • Değerlendirme: 3,7/5 (109 Review by google)
  • Adres:

    Atakent, Turgut Özal Bulvari No:24/2, 34307 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    10:00 - 22:00

İster bir bisiklet tutkunu ister sadece eğlence amaçlı pedal çevirmeyi seven biri olun, Maraton Bisiklet Mağazası tüm ihtiyaçlarınız için tek adresiniz. Geniş model yelpazesiyle hayallerinizdeki bisikleti bulmanıza yardımcı olacaklar. İster arazide yolculuk yapmak için bir dağ bisikleti, ister şehirde gezinmek için bir yol bisikleti veya sadece parkta rahat bir sürüş için bir plaj bisikleti arıyor olun, Maraton'da herkese uygun bir bisiklet var.

Üstelik bisiklet alımınızla kalmıyorlar. Deneyimli teknisyenleri, bisikletinizin her zaman en iyi durumda olmasını sağlamak için kapsamlı bakım ve onarım hizmetleri sunuyor. Bisikletinizin küçük bir ayara mı yoksa büyük bir onarıma mı ihtiyacı var? Maraton Bisiklet Mağazası, bisikletinizi tekrar yola çıkarmak için gereken her şeye sahip. Güleryüzlü personeli ve uygun fiyatlarıyla Maraton, tüm bisiklet ihtiyaçlarınız için güvenilir bir seçimdir.

8.KÖKLÜ BİSİKLET

KÖKLÜ BİSİKLET
  • Değerlendirme: 3,7/5 (34 Review by google)
  • Adres:

    ikitelli Atatürk Mahallesi, Ulubatlı Hasan Cd. No:12, 34303 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    10:00 - 21:00

Köklu Bisiklet'in iddialı sözlerine aldanmayın! Deneyimlerim, boş vaatler ve şişirilmiş fiyatlarla dolu olduğunu açıkça ortaya koyuyor. Başka bisikletçilere yönelerek daha iyi hizmet ve uygun fiyatlar bulabilirsiniz. Aldanmaktan kaçının, şark kurnazlığına izin vermeyin!

Köklu Bisiklet'teki sözde profesyonel, konuya yeterince hakim değil. Yanlış yazılmış kelimeleri ve yüzeysel cevapları, uzmanlığının eksikliğini gözler önüne seriyor. Bisikletinize gereken özeni göstermek için gerçek profesyonellere güvenin. Köklu Bisiklet'in hayal kırıklığı yaratan deneyimini yaşamayın.

Daha fazla oku: Liste 22 barları içinde Küçükçekmece

9.UMUT BİSİKLET

UMUT BİSİKLET
Umut Bisiklet'in titiz ustaları, patlak lastiklerinizi profesyonelce onararak sizi yolda bırakmazlar. En son teknoloji ekipmanlarla donatılmış servisimizde, lastikleriniz özenle incelenir ve mümkün olan en kısa sürede tamir edilir. Lastik şişirme işlemlerimizde de hassasiyet göstererek, aracınızın yol tutuşunu ve yakıt verimliliğini artırırız.

Umut Bisiklet'te müşteri memnuniyeti her şeyden önce gelir. Lastiklerinizin ömrünü uzatmak için en kaliteli yama malzemelerini kullanır, böylece yolculuklarınız daha güvenli ve keyifli hale gelir. Güler yüzlü ve bilgili ekibimiz, ihtiyaçlarınızı anlayarak size en uygun çözümleri sunar. Yolda kaldığınızda veya lastiklerinizle ilgili herhangi bir sorun yaşadığınızda, Umut Bisiklet'e güvenebilirsiniz.

10.Can Bisiklet

Can Bisiklet
  • Değerlendirme: 3,9/5 (27 Review by google)
  • Adres:

    Atakent, 5. Sk. 4/1, 34307 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:30 - 21:30

Can Bisiklet Adam, bisiklet tutkunları için vazgeçilmez bir adrestir. Uzman kadrosu, tecrübeli elleriyle bisiklet tamirinde profesyonel çözümler sunar. Uygun fiyat politikasıyla bütçenizi zorlamazken, kaliteli malzemeler kullanmasıyla bisikletlerinizin uzun ömürlü olmasını sağlar.

Servis bakım hizmetleri ile bisikletlerinizi düzenli olarak kontrol ettirip, olası sorunların önüne geçebilirsiniz. Bisiklet malzemeleri konusunda da geniş bir yelpazeye sahip olan Can Bisiklet Adam, bisikletçilerin ihtiyaçlarına tek elden çözüm getirir. Çocuğunuz için aldığınız bisikletten tutun, kendi özel tasarım bisikletlerinize kadar her türlü bisiklet için güvenle tercih edebilirsiniz.

11.Balcı Motor Küçükçekmece/ Kuba Rks Benelli Loncin

Balcı Motor Küçükçekmece/ Kuba Rks Benelli Loncin
  • Değerlendirme: 2,7/5 (81 Review by google)
  • Adres:

    Gültepe, 34295 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    08:30 - 19:00

Küçükçekmece'de motor tutkunlarını bir araya getiren Balcı Motor, benzersiz bir motorsiklet deneyimi sunuyor. Benelli ve Loncin markalarının gözde modellerine ev sahipliği yapan showroom'umuzda, ideal motorunuzu keşfetme fırsatı sizi bekliyor. İster günlük sürüşler ister heyecan verici yolculuklar için bir motor aradığınızda, uzman ekibimiz size en iyi seçenekleri sunmaya hazır.

Randevu almadan uğrayın ve geniş yelpazemizdeki motorsikletleri yakından inceleyin. Yedek parça ihtiyacınız mı var? Sorun değil! Müşteri odaklı yaklaşımımızla, ihtiyacınız olan her şeyi hızlı ve verimli bir şekilde temin ediyoruz. Kargo takibi mi? Hiç dert etmeyin. Her adımda sizi bilgilendiriyor, motorunuzun zamanında elinize ulaşmasını sağlıyoruz.

12.Smard Bike

Smard Bike
  • Değerlendirme: 5,0/5 (2 Review by google)
  • Adres:

    Mehmet Akif, Şehit Albay Rıdvan Özden Caddesi No:28/B, 34307 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    08:00 - 19:00

13.Bianchi

  • Değerlendirme: 2,8/5 (5 Review by google)
  • Adres:

    Atakent, Halkalı Altınşehir İstanbul Cd., 34307 Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    10:00 - 19:00

Önerilen Yazı