Liste 12 balık restoranı içinde Bağcılar

Murat Çakır

• Güncellendi: 2024-07-22

balık restoranı içinde Bağcılar ile ilgili en iyi listelerden derlendi, güvenilir web siteleri ve bloglar üzerinde titizlikle düzenlendi ve araştırıldı. Tek-El Balıkçılık, Ahmet Mehmet Balıkçılık ve Su Ürünleri, GÖZTEPE KAYAOĞLU BALIK PİŞİRME, Güneşli Kervan Balık Pazari, Okyanus Balıkçılık gibi öne çıkan seçenekleri içerir. Keşfetmeye hazır mısınız!

1.Tek-El Balıkçılık

Deniz mahsullerinde uygun fiyat, kaliteli lezzet

Tek-El Balıkçılık
  • Değerlendirme: 4,3/5 (389 Review by google)
  • Adres:

    Güneşli, Üsküp Cd No:35 D:B, 34212 Bağcılar/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    10:00 - 21:00

  • Artılar:

    Uygun fiyatlı, lezzetli yemekler, güleryüzlü personel

  • Eksiler:

    Küçük mekan, park yeri sıkıntısı, bazen servis yavaş olabilir

  • Popüler Menü:

    Balık çorbası, kalamar tava, mezgit ızgara

  • Fiyat Aralığı:

    $$

  • Deniz ürünleri
  • Balık restoranı
  • Uygun fiyatlı
  • Lezzetli yemekler
  • Samimi ortam
Tek-El Balıkçılık'ın mis gibi kokusuyla sizi karşılayan, iştahınızı kabartan mekanında lezzet şölenine hazır olun! Güler yüzlü personeli ve sıcacık ortamıyla Tek-El, balık keyfinizi katlayacak. Yan yana hizmet veren balık satış noktası ve restoranıyla Tek-El, tazelik ve lezzetin buluşma noktası!

Balıkların tazeliği, her lokmanızda damağınızda dans edecek. Mükemmel pişmiş, ağızda dağılan balıklarıyla Tek-El, unutulmaz bir balık ziyafeti sunuyor. Sıcak bir yaz akşamında, sevdiklerinizle birlikte Tek-El'in balkonunda gün batımını izlerken yediğiniz balık, damağınızda bıraktığı tadıyla hafızanızda yer edecek. Tek-El ile balık keyfi bambaşka bir seviyeye ulaşıyor, hazır mısınız?

2.Ahmet Mehmet Balıkçılık ve Su Ürünleri

Ahmet Mehmet Balıkçılık ve Su Ürünleri
Ahmet Mehmet Balıkçılık ve Su Ürünleri'nde balıkların lezzeti dillere destan! Usta ellerde pişen balıklar, damağınızda enfes bir tat bırakacak. Çeşit çeşit balıklar arasından dilediğinizi seçin, onlar sizin için en mükemmel şekilde pişirsinler.

Fiyatları da oldukça uygun olan Ahmet Mehmet Balıkçılık'ta balık keyfiniz sizi pişman etmeyecek. Sadece telefonla verdiğiniz siparişle, balığınız istediğiniz gibi pişirilip kapınıza kadar getiriliyor. Gel-al hizmetiyle de dilediğiniz zaman taze ve leziz balıkların tadını çıkarabilirsiniz.

Daha fazla oku: Liste 22 kafeleri içinde Bağcılar

3.GÖZTEPE KAYAOĞLU BALIK PİŞİRME

GÖZTEPE KAYAOĞLU BALIK PİŞİRME
  • Değerlendirme: 4,2/5 (111 Review by google)
  • Adres:

    Göztepe Zambak, 2341) Sokak No:10/A, 34218 Bağcılar/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    12:00 - 21:00

İstanbul'un kalbinde, deniz kokusunun her an hissedilebildiği Göztepe'de, Kayaoğlu Balık Pişirme sizi bekliyor. Lezzet yolculuğunuz için en taze balıklar, itinalı bir şekilde hazırlanıyor. Ustaların elinden çıkan her tabak, denizden sofraya gelen bir şölen sunuyor. Samimi ve güler yüzlü personelimiz, size unutulmaz bir yemek deneyimi yaşatmak için her an yanınızda.

Kayaoğlu Balık Pişirme'de, uygun fiyatlar ve zengin çeşitlilik bir arada. Cadde üstündeki konumumuz, kolay ulaşım sağlarken, park yeri sıkıntısı yaşamadan aracınızı bırakabilirsiniz. İster ailecek bir hafta sonu yemeği, ister iş toplantısı için, Kayaoğlu Balık Pişirme, lezzetli balıkların ve samimi ortamın adresi. İstanbul'un en iyi balık restoranlarından birinde, deniz mahsullerinin tadını çıkarmanın keyfini yaşayın.

4.Güneşli Kervan Balık Pazari

Güneşli Kervan Balık Pazari
  • Değerlendirme: 4,3/5 (105 Review by google)
  • Adres:

    Güneşli, Hürriyet Mahallesi Menderes Caddesi 23/A (eski, çarşamba pazarı caddesi) yürüyüş yolu, 34209 Bağcılar/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 21:00

Denizin taze ve lezzetli armağanlarını, güvenilir bir adreste keşfetmeye hazır olun! Güneşli Kervan Balık Pazarı'nda, en kaliteli ve en taze balık çeşitleri sizleri bekliyor. Uzman personelimiz, her zaman güler yüzlü ve yardıma hazır bir şekilde, size en doğru balığı seçmenizde yardımcı olacak.

Yürüyüş yolunun orta kısımlarında yer alan Güneşli Kervan Balık Pazarı, ulaşımı kolay bir konumda bulunuyor. Burada, ister ailenizle ister arkadaşlarınızla keyifli bir akşam yemeği için ihtiyacınız olan tüm malzemeleri bulabilirsiniz. Acele etmeden, rahat rahat dolaşabileceğiniz, gönlünüze göre balıklar seçebileceğiniz bir ortam sunuyoruz. Ayrıca, uygun fiyatlarımızla her bütçeye hitap ettiğimizi de belirtmeden geçmeyelim. Güneşli Kervan Balık Pazarı'na uğrayın, denizin en taze lezzetlerini sofranıza taşımanın keyfini çıkarın!

Daha fazla oku: Liste 24 barları içinde Bağcılar

5.Okyanus Balıkçılık

Okyanus Balıkçılık
  • Değerlendirme: 4,3/5 (55 Review by google)
  • Adres:

    Kirazlı, Suzan Sk. 16 B, 34210 Bağcılar/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 22:00

Okyanus Balıkçılık, taze ve lezzetli deniz ürünlerini sofranıza getiriyor. Usta aşçılarımızın ellerinde özenle hazırlanan balık yemeklerimiz, damağınızı şenlendirecek.

Güler yüzlü ekibimiz, size en iyi hizmeti sunmak için her zaman yanınızda. Günlük olarak temin ettiğimiz taze ürünlerimizle, her daim lezzetin tadını çıkarabilirsiniz. Okyanus Balıkçılık'ta deniz mahsullerinin keyfini çıkarın, memnun kalacağınızı garanti ediyoruz.

6.MAHMUTBEY HAYRAN BALIKÇILIK

MAHMUTBEY HAYRAN BALIKÇILIK
Mahmutbey Hayran Balıkçılık, taze ve leziz balıkların buluşma noktasıdır. Yol üzeri konumuyla kolay ulaşılabilir olan işletmemiz, tazelik konusunda iddialı. Web sitemizden sipariş vererek evinizin konforunda taptaze balıkların tadını çıkarabilirsiniz.

Denizden sofranıza uzanan bu lezzet yolculuğunda, güler yüzlü personelimiz sizleri karşılayacak. Güler yüzlü karşılamaları ve kaliteli hizmetleriyle tanınan ekibimiz, balık seçiminize yardımcı olarak en doğru kararı vermenize destek olacak. Tazeliğiyle iddialı balıklarımız, lezzetli yemeklerin başlangıç noktası olacak.

Daha fazla oku: Liste 21 restoranları içinde Bağcılar

7.Bağcılar Balıkçısı

Bağcılar Balıkçısı
  • Değerlendirme: 4,5/5 (46 Review by google)
  • Adres:

    Merkez, Güngören Cd. No:12 D:B, 34200 Bağcılar/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 21:00

Bağcılar Balıkçısı'nda, balık keyfi bambaşka bir hal alıyor. Yılların deneyimi ve dürüstlüğüyle hizmet veren esnafımız, size en taze ve lezzetli balıkları sunuyor. İster ızgara ister kızartma, her damak tadına hitap eden çeşitlerimizle sofranızı şenlendirebilirsiniz.

Pişman olmayacağınız bir balık ziyafeti için Bağcılar Balıkçısı'nın yolunu mutlaka tutun. Güler yüzlü personelimiz, size en uygun balıkları seçmenize yardımcı olacak ve en iyi şekilde pişirmeniz için ipuçları verecek. Hiç tereddüt etmeden canınızın çektiği balıkları alın ve kendinizi lezzet dolu bir yolculuğa bırakın.

8.Merkez Balıkçılık

Merkez Balıkçılık
  • Değerlendirme: 4,8/5 (32 Review by google)
  • Adres:

    Merkez, 25. Sok. No:34, 34200 Bağcılar/İstanbul - Avrupa, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    10:00 - 21:00

Her sabahın ilk ışıklarıyla ağlara çekilen taptaze balıkların buluşma noktası Merkez Balıkçılık'ta, lezzetin sırrı tazeliğinde gizli. Uygun fiyatlarla sunulan birbirinden nefis balık çeşitleri, sofralarınızı şenlendirecek.

Deneyimli ustalarımız, bilmediklerinizi bile en ince ayrıntısına kadar size anlatarak, balık pişirmenin püf noktalarını paylaşacaklar. Böylece evinizde de restaurant kalitesinde balık yemekleri hazırlayabileceksiniz. Güler yüzlü hizmet ve esnaf sıcaklığıyla Merkez Balıkçılık, balık tutkunları için vazgeçilmez bir adres haline geliyor.

9.Taze Balık Market

Taze Balık Market
  • Değerlendirme: 4,2/5 (25 Review by google)
  • Adres:

    Yıldıztepe, Bağcılar Cd. No:114, 34200 Bağcılar/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 21:00

Taze Balık Market, lezzetli deniz ürünleri arayanlar için mutlaka ziyaret edilmesi gereken bir yer. Her gün taze olarak getirilen balık çeşitleri, iştahınızı kabartacak. Denizin taze kokusunu içinize çekerken, usta aşçılarımızın ellerinden çıkan enfes balık yemeklerinin büyüsüne kapılacaksınız. İster sevdiklerinizle keyifli bir akşam yemeği, ister hızlı bir öğle yemeği için olsun, Taze Balık Market'ten mutlu ayrılacağınızın garantisini veriyoruz.

Kendinizi şımartmak için hazır mısınız? Taze Balık Market'in menüsünde birbirinden özel lezzetler sizi bekliyor. Izgarada pişmiş levrek, tereyağında kızarmış uskumru, buğulama hamsi... Her biri özenle hazırlanan bu yemekler, damak tadınıza hitap edecek. Üstelik her bütçeye uygun seçeneklerimizle herkesin keyifli vakit geçirmesini sağlıyoruz. Hemen rezervasyonunuzu yapın, lezzet yolculuğuna çıkma zamanı!

10.Göztepe Balikçisi

Göztepe Balikçisi
  • Değerlendirme: 4,4/5 (111 Review by google)
  • Adres:

    Göztepe, Vişne Sk. No:3, 34775 Bağcılar/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    09:00 - 22:00

11.Ada Balik

  • Değerlendirme: 4,9/5 (8 Review by google)
  • Adres:

    Merkez, Güngören Cd. No:83, 34200 Bağcılar/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    10:00 - 21:30

Ada Balık, taze ve lezzetli balık çeşitlerini hijyenik koşullarda sunan bir balıkçı dükkanıdır. Balık pişirme konusunda bilgi ve deneyime sahip güler yüzlü ekibimiz, sizlere en iyi balık pişirme teknikleri hakkında tavsiyelerde bulunarak, evinizde mükemmel balık yemekleri pişirmenize yardımcı olacaktır.

Ada Balık'ta, mevsimin en taze balıklarını uygun fiyatlarla bulabilirsiniz. Balıklarımız günlük olarak temin edilmekte ve hijyenik koşullarda saklanmaktadır. İster ızgara, ister buğulama, ister kızartma olsun, hangi balık çeşidini nasıl pişireceğinizi bilmeyen uzman ekibimiz her zaman yardıma hazırdır. Ziyaretinizi bekliyoruz!

12.KRAL BALIK

KRAL BALIK
  • Değerlendirme: 3,6/5 (31 Review by google)
  • Adres:

    Kazım Karabekir, 220.Sk. No:2/A, 34203 Bağcılar/İstanbul, Türkiye

  • Açılış Saatleri:

    11:00 - 02:00

İstanbul'un kalbinde, mis gibi deniz kokuları arasında, iştahınızı kabartacak bir lezzet durağı: KRAL BALIK! Uzun zamandır özlediğiniz balık keyfini, burada doyasıya yaşayacaksınız.

Kılçıksız hamsi porsiyonumuz, ustalarımızın hünerli ellerinde lezzete dönüşüyor. Her lokmasıyla damağınızda enfes bir tat bırakacak bu eşsiz lezzet, iftar sofralarınızı şenlendirecek. Titizlikle hazırlanan balık salatamız da, hafif tadıyla iftar sofralarına renk katacak. Ayrıca, uygun fiyatlarımızla bütçenizi yormadan, gönül rahatlığıyla ziyafet çekebilirsiniz. Hemen sipariş verin, iftarınızı KRAL ile taçlandırın!
Önerilen Yazı